💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 733
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Пелипенко, то и ние зрителите искаме най-накрая някой да победи маргарин, то не и никак трудно, но пусто продукцията не иска, и това е! Я чуй какви суперлативи и какво мааазнене отнесе маргаринчо от Димо! Мед и масло се лее от екрана, и се леее, и се лееее..
П.П. Имам чувството, че в този сезон са решили да изпилят нервичките на зрителите до последно, и само стоиците да останат за следващия!

# 271
  • Варна
Много ме изморяват тези финалисти. Моля, ако тук пише някой вежду 20-25г.- това ли е модерният персонаж на вашет поколение? Мартин. От намиращите се там виждам разум в Полипенко и Павел. Другите са като лоботомирани.
Вики, синът ми е на тази възраст, но изобщо никога не е гледал ИВ.
Мисля, че и приятелите му също

# 272
  • На Изток от Рая
Чудя се, ако Гешев беше спечелил по някаква случайност, дали щяха да му предложат да обере М или Д? Съмнявам се, щяха да му метнат 50 гроша и да се спасява. А на Калоян грошовете и без това не бяха спечелени на битка, няма да му е много мъчно за тях😀

# 273
  • София
Откога някой може така да краде грошове без пряка битка Grinning

# 274
  • София
Грошовете на Мартин не вярвам да му притрябват скоро, преди обединението няма да го номинират.

# 275
Много ме изморяват тези финалисти. Моля, ако тук пише някой вежду 20-25г.- това ли е модерният персонаж на вашет поколение? Мартин. От намиращите се там виждам разум в Полипенко и Павел. Другите са като лоботомирани.
Вики, синът ми е на тази възраст, но изобщо никога не е гледал ИВ.
Мисля, че и приятелите му също
За мен въпросът не е дали гледат умиращото предаване ИВ. А дали подобни морални уроди са образец за тях. Надявам се да са си здрави и нормални деца. Щото този Мартин е толкова инфантилен, колкото аз съм била на 4 години, когато семейството ме учеше да играя табланет...
И откъде знае Мартин как Калоян е спечелил грошовете си? Объркана съм и изпълнена с негативни чувства. Не ми е направил нищо Мартин. Но изглежда ми е болно , че има хора като Мартин, Добрин, МАги, Микяй и т.н. Ще кажете- игра е...Помислете пак...

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 22:47 от victoria vassileva

# 276
  • София
Ако напиша каквото ми е на устата  за тоя посредствен очилат комар ще получа  доживотен бан Grinning
Давай! Достави ми/ни удоволствие! И без това вече съвсем съзнателно не пиша, защото от клавиатурата ми излиза само смрад... ама тозии... грозна работа!

# 277
Много ме изморяват тези финалисти. Моля, ако тук пише някой вежду 20-25г.- това ли е модерният персонаж на вашето поколение? Мартин? От намиращите се там виждам разум в Полипенко и Павел. Другите са като лоботомирани.
Големият ми син е колкото Мартин ,ама не е така хитър и далновиден като него и не му сече пипето толкоз бързо Joy .Ама и Мартин е добре подготвен за ИВ

# 278
Ако трябва да сме честни , на Мартин грам не му трябват грошове. Калоян ги взе тези като подарък , така че правилно му ги отнемат
Еми , Фанфани по вкусаи цвет товарищей нет. За секси участник, не само като визия но и излъчване от останалите в играта , мисля няма се карам с никоя съфорумка , понеже кандидатки няма. Та на мен ми е Добри с това мехикано бандидо излъчване Stuck Out Tongue Winking Eye после Раду и Митака

# 279
Честито на опосумите. Ще си разделят по 45 000 лв., с които и един гараж няма да могат да си купят.  Продукцията се постара да бъдат намразени, подигравани и ненавиждани. Браво.

# 280
  • София
Много ме изморяват тези финалисти. Моля, ако тук пише някой вежду 20-25г.- това ли е модерният персонаж на вашето поколение? Мартин? От намиращите се там виждам разум в Полипенко и Павел. Другите са като лоботомирани.
Големият ми син е колкото Мартин ,ама не е така хитър и далновиден като него и не му сече пипето толкоз бързо Joy .Ама и Мартин е добре подготвен за ИВ
Поздравления! Значи имаш свястно момче! 

# 281
Превръщат го в някаква легенда, лъскат му образа за да може после да имат успех с подготовка на други участници за игрите. Така както взеха подкастите на Неделчо и Чакала, така ще присвоят нишата на Фифо, Гого и Михаела. Това е просто. Затова му дават битки като за него, за да "лети по трасето" и общо взето да изглежда непобедимо силен. Истината е, че с една вагонетка щеше да ражда и той по терена. За Добрин се отнася същото нещо.

А между другото много ми е странно да се определя млад мъж на 25г за дете и момченце. Видно е, че е инфантил и с изоставане в психическото развитие, но това категорично не би трябвало да е норма. Момчил не беше ли също на 25? Все едно ги делят едно 15 години разлика в разбиранията, начина на изразяване и светоглед като цяло.

# 282
  • На Изток от Рая
Превключих на друг канал, не мога да му гледам самодоволната физиономия на тоя. Свиркайте, ако стане нещо интересно😀

# 283
Днес епизода ми е изключително приятен на без звук и пускам само на достойни играчи, този опосум и Димо гласчето им не се чува, че ми действат отрицателно на нервите!
Лансиране на както каза Калоян ,, нищо особено” тип играчи ми идва в повече и всеки път битка специално да е слабост на другия, Гешев бил преял и ще му дадем да тича с лигльото по арената, за да отслабне не за друго, и Стан така беше нека плува да се научи и сентенцийки за си упражни мозъка, ние силовите битки ще ги пазим за жените и другите играчи, за Маргаринчо нека е нещо по-лекичко да блести🤢! Отделно направо е срамота най-готината битка за целия сезон да е на Виолета, там си беше интересно кой ще бие, защото те двете с дамата за седми сезон бяха близо през цялата битка и можеше да победят и двете! Докато всички други битки бяха мега скучни, 40% саботажи и 60% нагласени битки!
За този сезон само едно определение мога да дам и това е ,,Скучен’’!

# 284
Гешев е напълнял доста, но не е само това проблема, а самата битка и какво включва.
Само тичане, катерене и подскачане и то до откат. Нищо силово, дори пъзел нямаше, щото..
И...всички виждат какво става и всички се бутат да са около продуктопомазаните.
Пълно падение. Че то поне  една-две дупки да бяха изкопали, ама...
Ако капитан беше Деси си мисля, че битката щеше да е друга обаче.
Никой не е във всичко най-добрият, номера е  да напасваш играта така, че твоят човек да има най-голямо предимство със силните си страни. Нормално Гешев с неговите килограми да изостане. Ама и той не се наяде...при това него не знам дали са угоявали, както Стан например нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт