💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 791
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 555
След битката

Поли:
- Наша е!
Анджи:
- Как наша бе! Моя е!!!

# 556
Направо вече е смешно търсенето на теле под вола. На Стан му дадоха целене , което е най -силният му номер. На Гешев не дали мъкнене , но Гешев си е и пъргав ( ако не беше лакомията). Дадоха силова игра , чисто силова и пак играта била за скакалците. Хич не съм им фенка , но вече яда , че са избрани за треньори , до толкова е греда в обективната преценка , че става дразнещо.
Иван , Калоян е силен , на чисто мъжка битка срещу жени. На битки , при които и жените имат шанс , и там не се знае ще успее ли.

# 557
Искам да излезем на тая битка
и да си вземем победата
щото финалите са след няколко дни
и аз вече искам да съм финалист!

Много ограничено същество. Докато си мълча и се оправдава, че уж трудно говори български, беше само незабележима. Проговори и ни уби. Била само на 20. А на колко трябва да е-на 60? И това ще го мъкнат по интервюта и предавания. Ако не му напишат репликите, а най-добре друг да ги чете, смяната на канала е гарантирана.
Никой не отрича, че Мартин и Добри са добре подготвени, пречи намесата на продукцията. До такава степен, че сигурно отдавна са превели наградата на Мартин. Всички, които можеха да му бъдат конкуренция физически, бяха отстранени. Имаше много случаи, в които двамата можеха да бъдат изправени на елиминация един срещу друг, но играчите, които можеха да мислят, бяха смълчани или изгонени, а сцената спешно разчистена за екзекуции. Ето заради това надали ще гледам повече. Далеч съм от мисълта, че една продукция се оставя на самотек, ей така каквото стане. Но да те правят на глупак в един момент омръзва. Жалко.

# 558
Моля оценете:

епизод 71 сряда

Признавам си, че не гласувам често в анкетите на Соней, но този път просто нямаше как да пропусна.

12 от 72, това ми е най-ниският даван резултат до момента, но и епизодът беше просто пародия.

Наистина не знам вече какво се случва с това предаване - заради новия екип ли, заради мързел и лежане на стари лаври от страна на ПР, заради липсата на харизма у участниците или творческо безсилие, ама нещата отиват все повече към подигравка.
И с каста, и със зрителите.

ДиМ са яко оплювани, ама нека си кажем честно - едва ли ще са много хората, които няма да се възползват от това привилегировано отношение, за да го играят на чест и достойнство.

Дава ти се, взимаш. Така или иначе страстите и вълненията ще отминат и ще дойде следващ сезон, други фантастики, поредните "наши и ваши" и така докато някой не реши да им дръпне шалтера.

Аз лично не искам ИВ да се спира, а просто да има смяна на хората, които го правят, за да гледам качествен продукт, а не стъкмистика.

# 559
Честно, наистина не се сещам кой е този феноменален воин, който е отпаднал и изгонен за да не пречи на пъкления замисъл на продукцията . Моя фаворит беше Митко , и аз като Полипенко виждах него , като най силен, обаче си му дадоха достатъчно битки в които да се спаси, и за съжаление има компоненти на които е трагичен, въпреки, че е блестящ на дуги . Раду си го пазят и не е аут още . Но колкото и да е мислещ и добре в  стратегиите, колкото и да силен , няма издръжливостта и пъргавината  на 20 годишните. Силвето също ми е фаворитка, но също я спря "егенето", и не можем да се сърдим на ПР , че не дава битки по калъп за фаворитите ни. Такива са си битките от 100 години , не са измислени за МиД .

# 560
Гешев и Калоян искат да се изправят срещу Пелипенко не толкова за да ѝ вземат грошовете, а за да не ги вземе някой от червените. Друг е въпроса защо са сигурни, че Пелипенко ще загуби Joy Но същото нещо правят сто пъти със саботажи МиД, сега последно със Стан, само и само да му вземат грошовете. Обаче последните са герои и никой не им обезпокоява реализираните саботажи, а другите двама само за възможността, че са го споменали като вариант, веднага биват издадени и порицани. 
А Микяй според мен се опитва да спаси Маги, защото както си говореха за да не дава гласа си за Анджи и да си остави вратичка към нея, той се опитва да се застрахова, че нейния глас може да остане празен на евентуален съвет. Иначе Микяй ако можеше без нито една битка директно на финал да отиде щеше да му е най-добре Grinning

# 561
Хич не съм им фенка , но вече яда , че са избрани за треньори , до толкова е греда в обективната преценка , че става дразнещо.

Защо да ме е яд. Моята работа не са взели, нито аз мога и искам да съм треньор.
Не става да се изкарва злобни и завистливи 90 процента от гледащите, за да се изчистят мръсните дела и душици на МиД.

# 562
  • София
Неделчо рекламира с лека закачка към М

# 563
  • На брега на реката
Продукцията подкрепя тези двамата или по-точно мазничкия недорасляк и подгласника му.
Тяхното поведение се показва и се толерира, като нормално.

Жалко за бъдещите поколения, ако имат такива примери за поддръжание. Нищо добро не ни чака.

# 564
То човечето с очелките от анимациите на Неделчо е все едно вдъхновено от Мартин. Много ми напомня на разни очилати анимационни герои тип-многознайко това момче. Че и гласецът е много типичен. Не знам как може да го харесват жените. Анджи е по-мъжествена от него.

# 565
Стан в момента в "На кафе". Даже не е в студиото при Гала, а пратили репортерката да го запише. Това си е запис. Явно пак за 5 минути ще претупат всичко.

# 566
Повече от 5минути е, ама тотална скука, няма нужда от повече от Стан, има си подкаст, повече не ни трябва.

# 567
Вярно, общи приказки от Стан, ама чак пък скука..... Знам, че всички ние искаме повече подробности за мнението му след участието му, но може би в договорите си има клаузи, продукцията не е свършила все още, какво по-интересно може да ни каже. Макар че на мен ми е интересно какво мисли за "охранването" му от МиД, но надали ще сподели някога - все пак той сам си се представи в такава светлина.

За мен, подобно е и положението с Гешев - много ме яд как се е охранил в Резиденцията. Да, разбирам, но яж 1-та седмица, какво е това непрекъснато ядене, как се качват 15 кг. /по негови думи/. Да тренираш, да изтърпиши толкова много неща и след това - шкембенце. Все още е пъргав, но не както в началото.

# 568

Бъркаш. Последният от игрите отива на елиминация, а другият отива след гласуване.Много е важно да имаш коалиция и във финалната седмица.Освен това на съвета Ралица хубаво има нарисува картинката. Да речем че Деси ще си даде грошовете за да прати Гешев или Калоян. Нали след това и двамата ще саботират и на следващият съвет ще изберат пак Полипенко. Накрая ще стане същото, но Деси ще е без грошове и без близки хора.Кой би го направил това, вместо да си запази грошовете за финала при положение че изобщо не е застрашена в момента.

Това за финалната седмица все го забравям, нищо, че ги гледам от първи сезон😀
От една страна си прав и съм съгласна. Но е истина и, че Гешев и Калоян играят заедно и следващата в списъка след Пелипенко е именно Деси. Деси е играла вече с Гешев и би трябвало да знае много добре, че той може да направи завой за секунди и това се видя и от зрителите в разговора му с Мартин. А Калоян ще последва Гешев, не Деси. Пак казвам, за мен е много по-логично на този етап да се гонят силни играчи, които освен това са и доста хлъзгави и ненадеждни, а да се запазят такива, които си сигурен, че ще играят с теб и, които можеш да победиш на финален етап. За мен Деси направи грешка тук и ще видим в по-нататъшен етап дали съм права. Това е само  моят поглед върху играта, приемам и това, което ти казваш.

Иване, такива индиректни язвителни подигравки към мнението на останалите потребители тук, тип 1ви клас- 2ри срок, никому не са нужни. По принцип избягвам някакви такива детински провокации, така че и тук няма да задълбавам в глупости, но това, че не можеш или не искаш да приемеш, или схванеш някакво мнение, не го прави нелогично. Толкоз по въпроса.

# 569
Феноменален войн няма, важи и за двойката на сезона. Има игри, които са за теб или против теб,, феноменални сделки като "кое избираш 50 гроша или да вземеш 100-те на Калоян", похвала, задето саботираш игри и запзване в тайна на ходовете ти, а не като снощната сцена Гешев-Поли. Играта можеше да вземе друг ход, ако Стан, Микяй и опашка и други преди тях, бяха информирани какво им готвят мургавите братя.
Жена съм, но не държа на женски финал, а на интересен  такъв. Даже не толкова на финала, колкото на развитието до него. Да даваш на млади жени да бутат вагонетки по половин тон и нагоре и то многократно, докато мъже прескачат гъбки, си е чисто увреждане на момичетата. Да наемат хора с въображение, които да измислят интересни нови игри, освен силовите, където полът да няма  решаващо значение. Ето, сигурно Добри е лакирал повече нокти от Маги, която обяви тази си способност като решаваща, за да спечели предимство за Стан. Изгледът на глух гаров коловоз с вагонетки и варели омръзна отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт