💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 836
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.София
От всяко мнение си харесвам по нещо. Добре,че пишете и разказвате да следя какво се случва ( Благодаря!), че на мен явно гледането не ми понася. Снощи щях да строша дистанционното докато слушах врещенето на Анджи ( На която все пак симпатизирам)  и докато зелените очевидно падаха. Много ме беше яд за тях. Защо се завираха високи  и едри играчи на паркура,когато имаха избор да е другото?!   Изключих тв- то и оставих горкото си дете да гледа ИВ на телефона.-)

# 571
Раду си го пазят?! В този изолатор, надали са останали и 30 % от силата и хъса, които имаше, докато беше в играта. Запазиха го, за да има уж "равностоен" финал със силни играчи.
Що се отнася до игрите, не знам за кого са измислени, но е факт, че откакто МиД се впуснаха на битки, рязко изчезнаха всякакви вериги, жилетки, вагонетки и гуми.
Нямам фаворити в този сезон, но просто интригата кой ще спечели изчезна. Когато дадат 15 минавания на трасе...Само кардио!  Ами нямало е такива битки.

Честно, наистина не се сещам кой е този феноменален воин, който е отпаднал и изгонен за да не пречи на пъкления замисъл на продукцията . Моя фаворит беше Митко , и аз като Полипенко виждах него , като най силен, обаче си му дадоха достатъчно битки в които да се спаси, и за съжаление има компоненти на които е трагичен, въпреки, че е блестящ на дуги . Раду си го пазят и не е аут още . Но колкото и да е мислещ и добре в  стратегиите, колкото и да силен , няма издръжливостта и пъргавината  на 20 годишните. Силвето също ми е фаворитка, но също я спря "егенето", и не можем да се сърдим на ПР , че не дава битки по калъп за фаворитите ни. Такива са си битките от 100 години , не са измислени за МиД .

# 572
След сезон с интригантското прасе Джеферович, злобата Виктория и подарената победа на семейството борци, не мога да разбера хейта който се изсипва върху този сезон и двамата недолюбвани Мартин и Добрин. Така или иначе и двамата имат достатъчно качества и не беше нужно двамата водещи с постоянно възнасяне и комплименти да ги превръщат в толкова мразени персонажи. Сякаш им имат зъб, че карат всички зрители да ги хейтят нон стоп като някакви любимци на даскалицата. Не им правят услуга, а те сами по себе си са добри и щяха да стигнат до финал

# 573
То и други играчи биха стигнали до финал с побутване от продукцията.
 Тази година имаше много силни играчи, но не са добри във всички компоненти и продукцията знае кой в какво е добър и кой в какво не е и ако желае да печелиш винаги може да сложи компонен в който си добър ти и компонент в който не е добър противника и готово имаш скрити две предимства.
Много ме дразни обаче поведението на Мартин-това хилене и аз това , аз онова, те от мен видята, всички него трябва да слушат и ако печелят стратегията МУ много добра, ако губят играчите слаби само той най-най-добър е не се трае вече!!!

# 574
Много нагласено стана, та чак се ядосвам като ги гледам. Май ще се откажа.

# 575
  • Sunshine state
Леле, тоя самозабравил се Мартин как ехидно изкоментира съотборниците си, че се радвали, ама много ясно, щото иначе
щели да страдат на съвета.. Ооф, не се издържа, казвам ви!!!

# 576
Мартин и Добрин се предлагат за елиминационните битки защото продукцията е зад гърба им и им наглася игрите-я предимство , я игра като за тях-с плуване за Марти с-у Стан, без силови елементи при капитанската игра с Гешев, Мартин беше и без жилетка на една от игрите с-у жена. Е то така е много смело да се предлагаш и за капитан и за елиминационна що пък не???
Микяй се страхувал ами как няма ако му нагласят играта може и Пелипенко да го  бие то непобедими няма-ОСВЕН Мартин де!!

Aз това откога го говоря.
Никой няма да отиде на елиминационна битка(особено пък седмица преди големия финал),ако няма сигурност,че ще победи.Подшушнато му е какви ще са елементите,иначе Мартин никога няма да се изправи срещу Стан на спяпо.

Изведнъж махнаха варелите,махнаха вагонетките и точно тогава,когато Мартин и Добрин избухнаха с наглост и високомерие.Какво съвпадение,дами и господа??!
Аз всъщност Добрин го харесвам до някаква степен и жалко,че заигра с Мартин,защото негово име също се петни сега, и на финал да не стане неговото другарче,послушното дете на продукцията да му измъкне парите под носа?Simple Smile

Джаферович не я помня като интригантка,а като хитра и нагла участничка,която си плете си кошницата.Искаше да пробва нещо ново,не й се получи съвсем.Не е демонстрирала противно високомерие и присмехулство над целия си отбор,нито е била бутана от Продукцията.Тя имаше умствен капацитет да се справя и без бутане.

Злобната Виктория е лека версия на Мартин,аз не помня негов синхрон,в който да не коментира подигравателно.Много е лесно да се мислиш за велик,когато знаеш,че цял екип е зад теб.

Алекса и Елица - Елица за мен е най-комплексната жена във всички сезони (да ме прощава 45 годишната любимка на един известен наш съкоментатор). Алекса също остави впечатление,че е бутан от Продукцията и навярно е бил до някаква степен ,но там беше по-лесно,защото физически доминираше всяка битка,на която излизаше и неговото бутане беше всъщност групичката,която жена му сформира натурално с жените.
Друг е въпроса,че Алекса беше добър на всички елементи,докато при другия демонстрира умения в скачане на гъбки.плуване и редене на тухлички. Дайте му едни варели на тоя,дайте вагонетки,дайте дънери,дайте сила...ще дадете,ама друг път.

# 577
Хайде и аз с моите 2ст по темата МиД.

На теория са супер играчи. Подготвени по всички параграфи - физически, стратегически и социално. Но на практика са изключително антипатични. Продукцията има вина, за което, но най-вече дребните им характерчета. Мен най-много ме дразни арогантността и как нямат човек, който не са предали най-вече хората с които се коалират. Анита, Стан, Микяй, блатните на Мартин, готвеха Димитър, и изобщо не им пукаше за Крамарска и Малвина освен за глас, Маги ще е поредната.

Разбира се супер много дразни, че им нагласят битки според възможностите, най-вече на Мартин, камо ли прозвището император, за великия нареден пъзел след час + и от втория път и редица издънени такива. Тук си е за вина продукцията, но най-вече че конкуренцията в каста тази година им и пълен леш откъм втори етаж. Гледаме някакви полуидиоти как прескачат, бутат, дърпат и блъскат също толкова кухи варели.

# 578
Гешев дано да е доволен,че си изхарчи грошовете за глупости.
Хахха да... Павел му беше най-големия проблем... Знам, че няма как Павел да бие Раду, но би ми харесало да видя физиономията на Геша като види Павел да се задава от изолатора Grinning

Защо да няма как Павел да бие Радо? Ако се приеме теорията, че продукцията тика по всякакъв начин Мартин и Добрин (което не го вярвам) те ще имат интерес да отпадне Радо като по-силен играч. Слагат един пъзел в края на трасето или нещо за помнете и Радо е до там.

# 579
Високо проявление на зодия Водолей: Моцарт, Галилей, Боб Марли ...
Ниско проявление на зодия Водолей: поведението на Мартин в Игри На Волята

# 580

Бъркаш. Последният от игрите отива на елиминация, а другият отива след гласуване.Много е важно да имаш коалиция и във финалната седмица.Освен това на съвета Ралица хубаво има нарисува картинката. Да речем че Деси ще си даде грошовете за да прати Гешев или Калоян. Нали след това и двамата ще саботират и на следващият съвет ще изберат пак Полипенко. Накрая ще стане същото, но Деси ще е без грошове и без близки хора.Кой би го направил това, вместо да си запази грошовете за финала при положение че изобщо не е застрашена в момента.

Това за финалната седмица все го забравям, нищо, че ги гледам от първи сезон😀
От една страна си прав и съм съгласна. Но е истина и, че Гешев и Калоян играят заедно и следващата в списъка след Пелипенко е именно Деси. Деси е играла вече с Гешев и би трябвало да знае много добре, че той може да направи завой за секунди и това се видя и от зрителите в разговора му с Мартин. А Калоян ще последва Гешев, не Деси. Пак казвам, за мен е много по-логично на този етап да се гонят силни играчи, които освен това са и доста хлъзгави и ненадеждни, а да се запазят такива, които си сигурен, че ще играят с теб и, които можеш да победиш на финален етап. За мен Деси направи грешка тук и ще видим в по-нататъшен етап дали съм права. Това е само  моят поглед върху играта, приемам и това, което ти казваш.

Щях да се съглася с теб, че Деси е следващата, ако оставаха в едно племе.Само че им предстои обединение и се събират с червените.Логично е да си търси коалиция сред финалистите.В коалицията на Мартин и на Добри не виждам как ще влезе, единственият и вариант е да е с Гешев и Калоян.Да, хубаво е да се гонят силни, но защо трябва да го прави Деси?При добро стечение на обстоятелствата на финала двете коалиции ще се опита да гонят силните от другата коалиция и тя може да мине между капките.При всички положения е по-добре да не си създава врагове точно преди обединението.И за какво? Да спаси Пелипенко? Дори и да и се иска няма как да го направи.

# 581
Стан и Мастагарков - неочаквано добра комбинация

# 582
Стан и Мастагарков си отиват Joy

Не вярвам, че ще го кажа, но днес май няма да гледам епизода или по е не толкова съсредоточено. Продукцията успя да откаже, смятам не само мен, и то седмица преди финала, когато се предполага най-интересната част..

# 583
  • Sunshine state
И аз съм пас. Вече не ги издържам Мартин и придворния му.

# 584
О, да, Стан го сравних с Мастагарков, не помня вече, но може би преди седмица ме осея тази мисъл. Добри души, не са за сериозни социални игри, но вече на кой ли му пука, при така стеклите се обстоятелства.😁

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 20:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт