💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 825
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 540
Моля оценете:

епизод 71 сряда

# 541
Мислех си, че след Алекса победител, нищо друго не би ме издразнило повече.
Сега си признавам, че Мартин победител, ще ме ядоса повече. Дори и Алекса не беше толкова нагъл.

А отпрупват Мартин с толкова грошове, за да може да си купи предимство на финала, което да не може да се навакса от другите финалисти.

# 542
Искам да излезем на тая битка
и да си вземем победата
щото финалите са след няколко дни
и аз вече искам да съм финалист!

# 543
  • Буркина Фасо
А отпрупват Мартин с толкова грошове, за да може да си купи предимство на финала, което да не може да се навакса от другите финалисти.
тя играта ще е подготвена за него и няма да му трябва предимство Smiley

# 544
  • На брега на реката
Ще догледам сезона и то само заради Гешев. Не съм му фен, но само той остана читав в племената. Всичко друга е пълнеж и протежета. Умен е и подготвен, жалко, че се поналя и това му пречи, но пък и Димо не спря да го обижда. Не знам дали в договорите им влиза съгласие за подобно унижение!
Мъчно ми е за Раду. Не го харесвах особено, като поведение, но на терен беше почти безгрешен. Жалко, че го съсипаха. На Павел не му е мястото там. Евала, че изкара толкова време, но той няма физическите данни за да продължи напред. Дори смятам, че отдавна трябваше да си е вкъщи, но се е хванал като "тъща за балкон".

# 545
Аууу, каква изненада! Игра за борци и да се надяват Силните на победа, хахахаха. Я да беше игра с танци, щяхме да видим кон боб яде ли.

Микяй и Маги играха общо 5 пъти и от тези 5 пъти взеха три пъти точка без да се борят - просто бягаха и не можаха да бъдат настигнати.
В другите 2 случая имаше борба, като Маги загуби и спечели веднъж.

Така, че пробвай пак, това с борците не ти се получи.

# 546
Гешев дано да е доволен,че си изхарчи грошовете за глупости.

# 547
Аууу, каква изненада! Игра за борци и да се надяват Силните на победа, хахахаха. Я да беше игра с танци, щяхме да видим кон боб яде ли.

Микяй и Маги играха общо 5 пъти и от тези 5 пъти взеха три пъти точка без да се борят - просто бягаха и не можаха да бъдат настигнати.
В другите 2 случая имаше борба, като Маги загуби и спечели веднъж.

Така, че пробвай пак, това с борците не ти се получи.

Кво ти пука какво съм написала. Нали твоите фаворити ЧЕСТНО са си спечелили.

Аз  вече чакам с нетърпение следващия сезон, който ще бъде спечелен от ЖЕНА! Нищо, че ще  е сестрата на баджанака на брата на бабата на внучето на продуцента! И много моля да притежава пълна комплексност! Да може да скача на въже, да плува с жилетка, да се хили тъпо, ама да не ми дойде с некви тънки джуки, да може поне шпагат да направи, да е добра на федербал, също така да носи с лекота чувал един килограм с пясък, да стреля с прашка по водещите. А! И да е руса, с дълга коса, бомби 400 кубика и метли, вместо мигли, моля!

# 548
Хахха да... Павел му беше най-големия проблем... Знам, че няма как Павел да бие Раду, но би ми харесало да видя физиономията на Геша като види Павел да се задава от изолатора Grinning

# 549

И защо да го правят?Защото Мартин се е сетил?Той хубаво се е сетил, ама аз до сега не видях Мартин да е харчил свои пари за да спаси друг. От къде на къде Деси ще си харчи грошовете за Пелипенко?Това би било самоубийство за нея. Не стига, че ще остане без грошове, Ами остава сама във финалната седмица.А така си е сигурна финалистка без да прави нищо.Той Мартин хубаво ги мисли, ама само в негов интерес.Ако беше на Деси на мястото дали щеше да си изхарчи последните грошове за да играе срещу собствената си коалиция?

Защото, ако на този етап не се гонят силни играчи, то кога? Деси колко шанс има накрая срещу Гешев и Калоян, и колко срещу Пелипенко? Като останат 7 не се ли провеждат само игри или бъркам? Тук изобщо не става въпрос за Мартин, неговите грошове и интереси. Мартин, та Мартин. А Деси като си остави Гешев и Калоян да си играят за финал колко шансове ще има самата тя? То вярно, че и те не са кооой знае колко силни играчи, ама все от нея ми се струва, че са по-силни.

Бъркаш. Последният от игрите отива на елиминация, а другият отива след гласуване.Много е важно да имаш коалиция и във финалната седмица.Освен това на съвета Ралица хубаво има нарисува картинката. Да речем че Деси ще си даде грошовете за да прати Гешев или Калоян. Нали след това и двамата ще саботират и на следващият съвет ще изберат пак Полипенко. Накрая ще стане същото, но Деси ще е без грошове и без близки хора.Кой би го направил това, вместо да си запази грошовете за финала при положение че изобщо не е застрашена в момента.

# 550
  • На Изток от Рая
Той добре, че ги изхарчи, защото Мартин можеше него да ограби. Богат Гешев на финалите щеше да е голяма заплаха за него.

# 551
Има сериозна разлика от асботаж до саботаж. Димитър, Добри и Мартин направиха такъв рисков - да се изправят срещу силен играч, като Кралев. Поеха си мъжки риска и спечелиха, за което имат моето уважение. 'Великите сили" Гешев и Калоян , ще саботират, за да извадят нож на "умрялото куче " Полипенко (Аз много я харесвам, лафът е такъв , страхотно момиче, но наистина няма сили срещу въпросните) За това и "планът" им е жалкарски и си струва да бъде разкрит. Не , че някой може да го промени, просто да лъснат какви са храбреци .
Ами разбирам го Мартин , защо е саркастичен и се подиграва. Просто Маги и Микяй са жалки в мазането и опитите да наклонят везните към Анджи за номинация. И все пак, ДиМ човешки попитаха и двамата "претенденти" за номинация, кой е по-окей да се яви . Мики Маус , разбира се се уплаши и от Полипенко . Изведнъж с Маги станаха много червени, много големи партийци , почувстваха от вътре силата и обичта към Императора . И мартин усеща , мазненето и страхът да отърват кожите и да натопят Анджи , как да не си ироничен . И не не ги е страх да се явят те на номинация срещу Полипенко, просто не им трябват нейните грошове

# 552
Да, със сигурност беше много мъжки да саботират, за да пратят Димитър да им свърши работата. Joy

biglubo, ти бъркаш. Бъркаш, че търсиш логика в случая, защото цял сезон се мели колко трагично слаб е Калоян и колко е интересно да се играе коалиционно срещу него и Раду, а сега магически Калоян е сложен в категория "силни играчи" и коалиционната игра изведнъж стана скучна. Laughing

"интересното" в случая е да бъде прецакан лошия Калоян, защото беше тръгнал срещу любимата женска коалиция и допринесе за разпадането ѝ. Иначе съдейки по коментарите на някои потребители Калоян не би трябвало да бъде заплаха за абсолютно никого със своите 0 победи, нали така? Особено за Деси, която от жените май има най-много победи на индивидуални битки. Може би споделя първото място с Магдалена.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 09:23 от Иван С. 659770

# 553
Мартин и Добрин се предлагат за елиминационните битки защото продукцията е зад гърба им и им наглася игрите-я предимство , я игра като за тях-с плуване за Марти с-у Стан, без силови елементи при капитанската игра с Гешев, Мартин беше и без жилетка на една от игрите с-у жена. Е то така е много смело да се предлагаш и за капитан и за елиминационна що пък не???
Микяй се страхувал ами как няма ако му нагласят играта може и Пелипенко да го  бие то непобедими няма-ОСВЕН Мартин де!!

# 554
Това ми е най-противния досега сезон. Значи... никога толкова не съм се напрягала и дразнила докато гледам ИВ. Снощи казах, че следващия сезон изобщо няма да го започвам.. както се отказах от Фермата и от Биг Брадър едно време.
Толкова неадекватни играчи не е имало. Дори Мани имаше достойнство и не беше толкова жалка. Андрей беше удоволствие да го гледа човек и толкова се зарадвах че е финалист. От тези дори не мога да реша кой заслужава. Може би Раду единствен.
Микяй е дребна душа, Маги глупава, Пелипенко все едно не е там, Мартин злобен, Добрин хитър, Анджи досадна, Павел философ и поет, Калоян карък, Десислава не успява да се владее и прави грешки. Гешев го прекацака лакомията. Не знам, аз не виждам достоен за финал.

Общи условия

Активация на акаунт