💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 729
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 645
  • На Изток от Рая
Микяй и Маги както винаги само седят, гледат и слушат как Мартин най-вече, набива канчето на някой. Не може да са толкова безхарактерни, нали Маги все за племе говореше, да са задружни, а всеки път стои отстрани и само слуша. А Анджи не беше направила нищо, просто си мислеше, че ако не се предложи, нямаше да е тя номинирана - грешка. Успех Анджи!

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 22:23 от Countess_M

# 646
  • София
Маги и Мики са толкова тъпи и безхарактерни! Дано се 'гордеят' със себе си.
Лично аз съм разочарована и от Анджи. Може и за не е справедливо.

# 647
Бих искала пелипенко да победи утре, ама не вярвам. Много се изпотрепа това момиче. Но и за Анджи не виждам полезен ход. Последна в червеното племе, избяга от зелените. Не я чака добро в обединеното племе.
То и за другите така...без императорите.

# 648
НаДсмешката съм я изпуснала Grinning, но пък човекът каза и че "заченки" имало на нещо си...

Класик👏🏻Заченка ; НаДсмешка- какво бяха ИВ пример🤔И Мартин бил “нърд”, бил най- умният?!😵💫😵💫

# 649
За Поли съм утре. Харесва ми това момиче, не е мрънкала, не се е жалвала и не е проливала сълзи. Може да не е топ на арената, но винаги играе на върха на възможностите. И не на последно място, ще ми е готино да отстрани точно Анджи. Харесвам последната на арената, но не мога да ѝ простя, че разтури женската коалиция.

# 650
Сега хващам разговор на масата при Храбри преди "Много мой човек", в който не ми става много ясен уклонът. Тъй като не съм гледала епизода, но да разбирам ли че М и Д дълбоко съжаляват, че са номинирали Анджи, и ако те са знаели, че могат да и вземат "грошовете" или "гласовете"  за следващ съвет биха я защитили? И това се случва пред Микай и Маги, не знам да се смея ли или да плача...

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 22:35 от Анонимен

# 651

Ама пък бяха като машинки по трасето, пъргави, вилни и с идеален синхрон.

# 652
Всичките ги е страх да излязат срещу една Поли.Добрин и Мартин сами щяха да изявят желание да излязат ,то голям страх ,голямо нещо ,айде да ги видим сега при обединението .Пак ще търсят крилото на Императорите ,ама така са си послали.И при Силните е така.Само Гешев е сериозен противник.И Раду и той е смел.Всички останали треперят.

# 653
Микяй вечно с тази хитра и тънка усмивка. Селски хитрец и нагаждач от отвратителната категория мъже, но за сметка на това - доста често срещани, не ги понасям.
На мен Анджи ми хареса как се държа с двамата ръководители Laughing. Засягат се, че тя се е засегнала. Ама КАК изобщо може тя да се засяга, КОЙ е разрешил?

Много зачестиха напоследък патетичните напъни на Павката. Представени са двамата като герои от войната, силно страдащи, но само вярата в победата ги държи.

# 654
Димо пък ще вика "екшън" утре от скалата .Свърши се плажа за него ,че там се похендрил.

# 655
  • София

Ама пък бяха като машинки по трасето, пъргави, вилни и с идеален синхрон.

Е, и? В тази игра. Не помня успех на Микяй в индивидуална битка. И Маги не е най- блестящият участник. Освен това физическата подготовка не компенсира дефицитите в характера и морала.

# 656
На мен линията с Павката и Раду ми харесва- победа от друг характер. Но днес малко наистина пресолиха манджата с ученически споменик от 5-ти клас. Малко сладникаво взе да става. Но поне е някакво разнообразие на фона на напъните на два недорасляка и група лоботомирани.  Наистина само към Поли все още имам добро чувство. Много жалко.

# 657
Видяхте ли двете дами да се бият на две арени или  ще се окаже, че просто с тях ще се състезават и Раду и Павел, но отделно?

# 658
  • София
На мен пък ми беше трогателен контрапункт на двойката Д и М. За Раду и  Павката говоря.

# 659
Анджи за пореден път се самопредложи и те взеха, че я номинираха. Не ѝ хареса…

Общи условия

Активация на акаунт