💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 755
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 855
А, преди изолатора беше номиниран два пъти + имаше капитанска елиминационна. Да се твърди, че е бил бутан му звучи леко абсурдно, честно казано. Единствения финалист с подобен път до финалите е Гешев. Всички други имат една или максимум две елиминационни. Да си част от племената в ИВ е лукс, а не обратното.
Защо броиш само елиминационните битки? Ами тези за територия? Ами номинационните? Въпреки, че си в отбор, си изразходваш достатъчно енергия сам, докато минаваш трасетата и елементите. Докато Раду и Павел лежаха в изолатора и си правеха романтични обиколки, другите пак гладуваха на стопанството и бяха на битки всеки ден. Те двамата имат колко три битки общо? Знаем, че прекараното време е доста по-малко от това, което казват. Както знаем и, че са излизали повече пъти, не само по 2 часа на ден Grinning за яденето само на джанки също е ясно, че не е само това. За сравнение онези на блатото бяха много по-зле.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:06 от Ne0n

# 856
Лъвският скок на малката маймунка:

# 857
Знаех си, че Раду е дал идеятa за психоатаката ,това е неговия "специалитет"👎
  След излизането на Павел и Поли съвсем нищо приятно за гледане не остана , единствено Анджи подкрепям , макар да няма шансове в тази глутница вълци с две овце, която остана 😜

# 858
При Гала Стан каза, че Раду и Маги били достойни да спечелят. Преди да излезе не каза ли ,че Мартин е най-добрият и иска той да спечели? Тоя човек Не знам колко деца има

# 859
  • Sofia
Скрит текст:
Анджи не е длъжна да споделя и отговаря. Тези двамата кои са по-точно, че да й държат сметка, и в качеството си на какви го правят? Две самозабравили се момченца, които толкова са се взели на сериозно, че чак всички са им длъжни!
След като  Анджи  и този път не дава отговор на предложението им за коалиция,то не би трябвало да им се сърди,че я номинираха или ще я номинират[/quote]

Анджи не е глупава. Много добре разбира ситуацията и е наясно, кой номер патерица й е отредена в т.н. "коалиция". Тя си им го каза на двамцата неприятници. Единственото, в което мога да я упрекна е, че не беше по-остра в изказа.

# 860
Моят любимец Павел напусна игрите, съвсем очаквано. Но не ме е яд, защото знам, че и него не го е яд. Взе каквото можеше от участието си, изкефи се на макс, въпреки трудностите. За мен това е големия победител във всяко едно отношение. Павел се показа като супер готин и интелигнетен човек и са малцина хората, които изказват нещо негативно за него. Да са здрави и много щастливи с Кристина!!! И мисля, че всички очакваме да го видим като водещ на игрите догодина!!! Само заради него бих дала шанс на предаването отново!

П.С. Битката с Караолис беше такава - или буташ, или те бутат. Феърплей не значи, че трябва да се откажеш от собствената си победа, за да победи другия и за едното "браво".

# 861
Не знам, всеки си има мнение. Аз, лично знам кое бих предпочел ако трябваше да избирам между изолатора и битките на племената.

На стопанството също си хапват повече отколкото се твърди или поне със сигурност е ставало в предишни сезони. Зависи какво има в самото стопанство, тъй като сега локацията е друга и за този сезон не знам как стоят нещата. Чувал съм по подкасти, че "домакините" са си затваряли очите, що се касае храна. Този сезон и двете племена си спечелиха и разни салами и луканки докато бяха на стопанство. Вярно, некачествена храна, но пак е нещо.

Като си част от племената имаш лукса да прекараш една седмица на стопанство и след това да захраниш на Резиденция. На повече битки ходиш, но и по-лесно възстановяваш, особено ако не ходите на съвет или нямаш индивидуална битка като участник. А, все пак като си част от племе можеш да си почиваш по време на битката, тъй като  повечето са на щафетен принцип. Не всички битки са трасе и не на всички битки минаваш по трасето в зависимост от поста.

Обърнах повече внимание на елиминационните, защото те са най-важни. Все пак от тях зависи дали ще продължиш или не. За мен един Микяй се е скатал много повече от Раду и е имал по-лесен път до финала. Той за цял сезон е победил единствено и само Павел на битка, в която е бил застрашен от отпадане. Раду все пак победи Ангел, Гешев, Силвия и няколко пъти Павел.

Като нищо можеше да се срещне и с Борисенко или Стан в изолатора. Не мисля, че продукцията са накарали Силвия да си промени вота в последния момент към Виктория и не мисля, че са казали на Стан да откаже изолатора, защото едно завръщане на Стан от изолатора като дразнител на М и Д е по-интересно като сюжетна линия от връщането на Раду.

Малвина не отиде в изолатора, защото там отиде Силвия. Може само един отпаднал да отиде в изолатора и аз лично бих си избрал Малвина като съперник ако имах тази възможност. Анита не я броя за конкуренция на Раду. Не казвам, че аргументите за по-малко битки и сравнително лесни съперници не са валидни, но чак "бутан до финала" ми се струва пресилено като твърдение.

# 862
Мартин и Добрин мислят изцяло за схеми грошове и сметки. Не умеят да предразполагат хората чисто емоционално. Просто са големи сухари . Но пък при тях нещата са ясни , не влизаш в сметката , аут си. Чиста математика. При Раду и Калоян има много ала бала приказки , дори се правят на загрижени за другия. По лошото при тях е , че обиждат и мачкат опонента на лично основание с лични нападки , което за мен си е по -долно и неприемливо . Та както казва Анджи , да изберем по малкото зло. Гледната ми точка е такава , от там и оценката за правилно и не отношение - ясно е , че ще номинираш някого , такива са правилата . Но ,  номинирваме те , защото си излишен и нехаресван в племето и искаме да отпаднеш  , действа демотивиращо и огорчаващо за нарочения. Така беше номинирана Анджи от Зелените. Докато при червените , поне не и демонстрираха отношение тип гоним те (дори да е лицемерно).  Тук беше излишно , Ралица да и разкрива истината, чисто мотивационно

# 863
Павел в момента по Нова

# 864
Павката в Събуди се!

# 865
Криси на Павката е казала "да" вчера Heart Eyes Били са и Маги ,Раду и други от Дръзките.Стиска палци на Раду ,Маги ,Микяй ,Калоян и Гешев.Не се сърди за стратегията на Гешев ,където го номинираше ,защото знае че той иначе е добър ,но това за Гешев било правилно ,за да заиграе със Светлин ,който уви не се завърна.Сега Гешев съжалявал Joy
Рени е знаела за предложениета за брак още от снимките на вчерашния двубой и вчера е бъзикала Павел :"аз знам ,айде кога ще и предложиш "

# 866
Повече битки са си повече битки, толкоз. Като имаш повече излизания на арената, по-бързо се възстановяваш, ами не е така Grinning физиологично не се случват така нещата. Не казвам, че Раду е бутан, но не е изстрадал повече от другите играчи, както се опитват да внушат. Толкова от мен по въпроса.

Вчера забелязах какви глупости правеше този човек в битката с Павел и как вместо да си улеснява нещата, той си ги усложняваше. Какво беше това плуване мятане на ръце и торс като заклана риба, а краката статични? Виждаше се от кадрите на дрона, че не ги движи. Като си отключи катинара премести целия сандък, защо? Имаше достатъчно място, момичетата не го правиха това излишно местене. После тръгна да рови с торбичката с топчета в устата... Съвсем да не може въздух да си поеме. Ей такива дребни детайли забавят много повече отколкото се предполага. Много театрален е на арената, прекалено се вживява за зрителите според мен. Да изглежда по-драматично, а не мисли как да си го направи по-спокойно и лесно.

Вчера разбрах защо ме дразнят МиД, точно защото при тях е само схеми и игри, няма лични отношения, не показват пристрастия и реалното си мнение за участниците. Изобщо не ги виждат като хора, а като фигурки за шах. В същото време има хора, които пак ги виждат така, но вкарват и лицемерие за да изглежда, че не е така. Което наистина е по-лошия случай. Но като цяло ми харесват хора тип Пелипенко, които не взимат формата твърде насериозно и не вкарват излишен патос, добавяйки в култа. Ако някой се забавляваше там, това беше тя! В началото я подцених, мислех, че ще е поредната кифла, но се оказа много готина, не мрънка, не врънка, казваше си всичко в очите, без излишни драми и увъртания, ясно и точно. Такива хора харесвам. Наред с Борисенко, те двамата са най-позитивните образи в този сезон.Sunglasses

# 867
Да кажа и две добри думи за Пелипенко. И аз мислех, че ще е поредната кифла, влязла в реалити формат. Нещо тип Капитонова, дето едвам ще се трае. Обаче сега в края на игрите мога да кажа, че Пелипенко е единствената жена, на която не съм се издразнила и за миг. Готина, спокойна, умерена, без излишен патос. Браво, Поли! Спечели само симпатии от участието си в предаването!

# 868
Забравих да напиша, че Павел е написал песен "Изолатора"

# 869
Аз съм против това по време на вечеря да говорят за коалиции и да се обиждат. Всичко това за пред камерите. Да ядат и да им присяда. Все забравям, че те са съвсем млади хора, деца. Опитващи се да се надиграят. Маги и Микяй имат много повече интерес да се кооперират с Анджи, но не им стига сила на характера.

Общи условия

Активация на акаунт