💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 748
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 870
След снощния епизод- големите победители в сезон 6 - Борисенко, Павел и донякъде Пелипенко. Излезнаха достойно, позитивни, без да обидят някого. Дано имат късмет, да се възстановят и колкото могат да осребрят представянето си в игрите.

Очаквам физиономиите на опосумите от появата на Раду.

# 871
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Имате близо 48 часа за реакция до понеделник сутринта, когато ще се пусне финалната за сезона тема.

# 872
  • Пловдив
Малко извън темата. Борисенко винаги ми е приличал на корела. Голям сладур, съжалявам, че не продължи.

# 873
Пусната е новата анкета! 😊
Имате близо 48 часа за реакция до понеделник сутринта, когато ще се пусне финалната за сезона тема.

За нов водещ в анкетата пише Павел сезон 4. Да не би да е грешка това и да става дума за "нашия" Павел от сезон 6?

# 874
  • София
Оффф, Павел сезон 6 рабира се. Неволна грешка.
Добре, че няма друг Павел от другите сезони...

Сложил съм всички за които се шумеше по форуми, чатове, социални мрежи и жълти медии.
Умишлено не съм сложил  Владо Карамазов, а и той никога няма да се навие, нито пък ще го извикат.

# 875
Е аз искам Алекс Сърчаджиева за водещ, но не е сложена като опция. Пък тя наистина е била избор на продуцентите... преди години.  
И аз се обърках за Павел, но така или иначе той не ми харесваше като водещ на "Гласът на България", прекалено много "ШЕ чуемЕ", "ШЕ продължимЕ", говори на някакъв квартален сленг, който при Димо го няма например. Но Павел като играч в ИВ и като човек много ми хареса. Не е надменен, което е много важно.

За играча на седмицата и на втората фаза гласувах за Раду.
И с какви чувства изпращам Пелипенко... крайно отрицателни, хахаха.

Стан сам си взе решението да напусне, имаше и в предния път подобен въпрос. Той го обясни и в подкаста. Вече се е настроил да излезе, а на следващия ден баба му е имала рожден ден, кръгла годишнина, каза, че толкова рядко си вижда роднините в България и толкова рождени дни е изпуснал, докато е в САЩ, че е искал да прекара с баба му, защото не се знае още колко време ще има този шанс. И каза, че е имало страхотен рожден ден и изобщо не съжалява. И да са настоявали от продукцията, е щял да отказва изолатора и да напусне. Настроил се е за излизане.

# 876
Само не Сърчаджиева! Толкова натрапчиво писклив глас не се трае! И само не Мартин сезон 5, неговия стил на говорене тип Петър Стоянов, не мерси...
На мен водещите си ми харесват, това което не ми харесва е сценария, който рецитират. Тази седмица особено си дадох сметка колко извън контекста са техните думи. Все едно са в друго предаване и изобщо супер кринджави определения и хвалбите и порицанията са нелепи. Като цяло ми се струва, че тази година говорят 3 пъти повече и не знам защо са го решили това. Като някакви омагьосани в сектата, разтягат локуми в крайности и безсмислени речи. Малко по-адекватно да ги поставят в ролята на водещи, а не в ролята на облъчени водачи на нов култ.

# 877
Гласувах за Павел за водещ, то е ясно Grinning

Ралица ми е неприятна, много високомерна и натурално й идва да се гаври с играчите. И не, не е, защото е добра актриса и играе по сценарий, а защото си е такава. Поне медийния й образ, гледали сме я и на други места.

Димо е супер водещ, но е редно да си понесе накзанието. Не разбирам защитаващите го хора, какво толкова било. Ако беше убил нечий близък докато кара пиян, нямаше да е какво толкова... Иначе Димо ми е любимец от край време като актьор, но пиянско каране няма как да толерирам.

Добрин ми е по-симпатичен от Мартин. Много сме писали и за двамата и не искам да се повтарям вече. В Добрин виждам на моменти някакви проблясъци на човечност и нормалност.

Гласувах за Гешев като заплаха за дуета. Раду също, но е гладен и изнемощял за съжаление...

Мисля, че Добрин ще спечели имунитета след обедиението, а първа натирена ще е Маги.

# 878
  • София
Няма как да сложа жена. Търси се заместник на Димо, т.е. мъж. Никъде официално не е казано, че Ралица е АУТ, нищо че е отследвала предаването.

# 879
Отследвала е предаването? Уау....   Иначе тя ми харесва на съветите как ги иронизира. А и на арената как ги бъзика... Гешев какви бедра е отпрал и какви бузки Grinning

# 880
Страхотна анкетка Diavolo
Ако ви е залипсвал един Убавец -фризьор ,ето го направил е фризура на Маги 

# 881
  • София
Харесвам водещите,дори им съчувствам какви бози трябва да възпроизведат.
Освен това отнасят зрителският хейт заради извратеното мислене на боговете.
Ако се налага избор-клоня към Захари Бахаров.Имам си и личен избор-Цитиридис Simple Smile
Само да не е Сърчаджиева! И Ваня Джаферович!

# 882
Семейство Джаферович, ако водят, ще сринат рейтинга веднага. Ваня да коментира игрите като футболен мач, а Жени на племенните съвети да ги подиграва

# 883
Голям кеф, че се гаврят и обиждат някого. После защо ни предлагат това, ами ето заради такива зрители.

# 884
Малко ми е рано да се замислям за нови водещи , пропуснах въпроса , още старите не са "погребани"(свалени от ефир).
Аз си ги харесвам . За мен шегите с ояждането и прочие са безобидни. Едър голям Гешев едва ли ще се цупи , да не е някоя кифла манекенка. Много докачливо е всичко живо ,аз "унижения" не виждам, и е обидно за хора претърпели истински такива , да се размахва това определение. На мен надъхванията и натякванията ми звучат силно преекспонирано , като в Кеч двубой с преднамерена парадност и изобщо не обръщам внимание

Общи условия

Активация на акаунт