💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 676
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 885
Лоши думи за Раду не ща да чета, човекът си заслужава да е на финал. Е, малко повече говори ама така явно разпуска напрежението.
Пелипенко на битката с Анджи... все едно гледах на забавен кадър. Не знам защо имам чувството, че при нея всичко е позиране. Тя участваше във филма ИВ и беше заета да позира. Пелипенко. Реално тя беше изкусителката, а не Силвия. И така добута до полуфинал, просто обезоръжаваше мъжете, особено Калоян. Еми, всеки с уменията си, както се казва. Simple Smile
Аз съм за Раду, Деси или Калоян за победител.
Мартин и Добрин са потресаващи, стават и лягат с аритметика и броене на грошове. Такива финансисти досега май не е имало.

# 886
  • Stockholm
Павел отпадна от класацията ми, когато изрита Караолис. Дори и сега каза на Раду да "рита в бъбреците", тоест да играе мръсно. Не, мерси.
Това не спира да се повтаря. А как трябваше да играе? Като Маги на стената ли? Много път правеше на Анджи, затова се оказа на земята. Това е животът! Ако не бутнеш, ще те бутнат. Или избираш да печелиш, или се примиряваш със загубата. Не може все да правиш път на другите. Това никой не ти го оценя в живота. Такива хора само ги тъпчат.

Не е това животът, или не би трябвало да е. В конкретната ситуация питам- как Гешев и Раду успяха да играят без "ритници в бъбреците"? Освен това Павел създаваше и психоатаки на Караолис.
Аз просто искам да кажа, че в живота тези, които наистина имат качества, постигат успехи и без мачкане на всяка цена, те са си благородни по някакъв начин, защото имат морал.  На всяка цена мачкат тези, които имат липси, посредствените неосъзнати.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:16 от silsto

# 887
Абсолютно не оправдавам Димо,но си искам него за водещ
Според мен предаването много ще загуби ако го махнат
Колкото и да ги плюят,двамата с Ралица да лице на този формат
Ако все пак го отстранят искам Павката

# 888
  • На Изток от Рая

Явно ще има още официални треньори на игрите🙂. Да не би да няма желаещи за МиД или заради всенародната любов да са решили да тушират малко страстите

# 889
Поздрав за всички от Павел
https://youtu.be/2SDkwr94nCs?si=HxGThJ-2xAw3ksHo

# 890

Явно ще има още официални треньори на игрите🙂. Да не би да няма желаещи за МиД или заради всенародната любов да са решили да тушират малко страстите
Г и К да не видят нещо и те ,че някой изкарва повече пари и айде и те натам.Гешев нали работи инжинерство.Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак. Нищо де ,сега им е славата да си я "усвоят" и те.

# 891
  • На Изток от Рая
Щом са официални треньори, значи им е предложено от продукцията. Едва ли са отишли да се жалват - Ама вие на тях предложихте, а на нас не.
Питали са ги, те са преценили, че могат да отделят от времето си и така, не е някаква самоинициатива.

# 892
Раду играел без "ритници в бъбреците"??? Верно ли ?

# 893

Г и К да не видят нещо и те ,че някой изкарва повече пари и айде и те натам.Гешев нали работи инжинерство.Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак. Нищо де ,сега им е славата да си я "усвоят" и те.
Двамата опосуми да нямат патент на треньорството Joy
Убеден съм, че Гешев и Калоян ще са много по- посещавани Sunglasses

# 894
  • София
Скрит текст:

Аз вчера нали ви написах, че в сезон 7 ще гледаме "сблъсък на различни цивилизации" JoyJoyJoy

# 895
Ще ида при Гешев , там ще има похапване

# 896
Много ясно, че на Калоян и Гешев им е предложено от продуцентите да са треньори. Сериозно ли някой си мисли, че са видели от Добрин и Мартин и са решили да се правят и те на звезди?  Joy Тези хора си имат договори и клаузи и след края предаването. Сигурна съм, че ще бъдат по-посещаваната двойка. Който иска да играе честно и да се учи, ще иде там. Който иска да саботира и да се научи как да унижава околните, ще иде при ДиМ. Разни хора, разни идеали.

# 897
  • София
Сега очакваме само и включване от Одесос и картинката с треньорите ще стане пълна JoyJoyJoy

# 898
А защо Гешев го няма в опциите за Играч на фаза 2 - той си е един от фаворитите, според мен. Има ли начин да се добави?

# 899
  • На Изток от Рая
Сега очакваме само и включване от Одесос и картинката с треньорите ще стане пълна JoyJoyJoy
Анджи да не стане и тя треньор?

Общи условия

Активация на акаунт