💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 670
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 810
Павката ми беше един от любимците
Промени мнението ми за него
Изобщо това момче спечели.Победител е.
Спечели  хората,спечели фенове.Само положителни неща които са му нужни в неговата сфера
Мисля,че това ще се отрази много добре на кариерата му.
Успех Павка.

# 811
  • Stockholm
Павел отпадна от класацията ми, когато изрита Караолис. Дори и сега каза на Раду да "рита в бъбреците", тоест да играе мръсно. Не, мерси.

# 812
Павел отпадна от класацията ми, когато изрита Караолис. Дори и сега каза на Раду да "рита в бъбреците", тоест да играе мръсно. Не, мерси.
Раду отпадна само заради неговите чест и морал, а имаше възможности няколко седмици да саботира за племето на Силни преди обединението. Не го направи. Нека да играе мръсно, очаквам да стане plot-twist даже и той накрая да е победителя на игри на волята. Все пак сезона е кръстен "победа на всяка цена".

# 813
Много кофти ,че Мартин каза ,че предпочита с Анджи да са в коалиция и да чистят Мики или Маги.

# 814
Добре че е фейсбук, видях предложението за брак и малко ме хвана яд, че изпускам хубав епизод. После се сетих, че то освен този момент, какво друго да гледаш..
Браво на Павел, за мен участието му беше забавно и достойно. Бях подготвена да ме дразни и да го бутат напред, да е надут глезльо. Много бързо ми обърна мнението. Изненадана съм колко напред стигна и колко мъки понесе, въпреки това остана атрактивен, позитивен, интересен. С удоволствие го гледах.
Надявам се предложението му да е прието Simple Smile и да са много щастливи заедно! И дано ги гледаме като водещ на следващия сезон

# 815
  • На Изток от Рая
Те пък Раду от изолатора направо на арената ли го метнаха? Дано поне се е наял

# 816
Те пък Раду от изолатора направо на арената ли го метнаха? Дано поне се е наял
Раду е кучи марка ,той е издръжлив Joy

# 817
А Анджи пак не дава отговор на въпросите за обща коалиция както постъпи и първия път,когато Марто и Добри и я предложиха. Противопоставя се на предложенията от гледната точка на това какво вероятно искат другите,а не какво  реално иска ТЯ?

# 818
Не схванах защо Мартин и Добрин водят този разговор с Анджи пред Микяй и Маги при положение, че са наясно, че имат планове, които не могат да разкрият пред тях двамата. И защо водят всички разговор за доверие гледайки си в чиниите. Как да вярваш на някого, на който му е по-важно да дъвчи отколкото да те гледа в очите. Отнася се за всички. А Микяй и Маги изключително нелепи в този разпит.

# 819
  • Stockholm
Другата седмица ще са съвети и размахване на пачки. Бобри и Маргарина са неразбиваеми. Освен че е възможно да печелят битките и съответно имунитет, но също може и да си харчат парите, за да отстраняват конкуренцията. Аз съм за Раду, но толкова изцеден, едва ли ще спечели.

# 820
  • Sofia
Анджи не е длъжна да споделя и отговаря. Тези двамата кои са по-точно, че да й държат сметка, и в качеството си на какви го правят? Две самозабравили се момченца, които толкова са се взели на сериозно, че чак всички са им длъжни!

# 821
На Раду не му останала много физическа сила, но пък хъс, упоритост, стремеж да върви само напред, да не се отказва на никаква цена, да не пада духом и да не могат да го сринат психически,  не си спомням някой в предишните сезони да е показвал.
 Може би до известна степен Андрей ( вече не си спомним подробности), Борисенко и Павката.
Хареса ми, че Анджи не дава конкретни отговори на дуото и сега ги хвърля в нови размисли и страсти. Едни схеми правят, пък някой вземе да им го разбърка и започват отначало.
Павката се представи достойно и с тази физика надхвъли очакванията на зрителите.
Хареса ми битката за следващия епизод. Залагам, че Микяй ще падне първи.
Започва да ми се връща интереса към игрите, защото на тандема няма вече да им е комфортно както досега. Може Марто  да вземе наградата, но ще го поизпотят другите с грошове.
Радо видя 8 пържоли, които ще изяде 😄. Е ми гладен е човека 😄Добро сравнение 👍

P.S. Никой не спомена за омазаната уста на Добрин, та да го направя аз 😁.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 22:31 от mery_poppins1

# 822
Много кофти ,че Мартин каза ,че предпочита с Анджи да са в коалиция и да чистят Мики или Маги.

Мартин освен кофти приказки нищо друго не е казал. Точно както в народната приказка - като си отвори устата и падат змии и гущери.

Браво на Раду. Браво и на Павел. Мисля че ще останат приятели и след предаването.
Очаквам отпадането на Раду с такова нетърпение, за да приключа с тоя формат.

# 823
Тя Анджи няма и идея какво ще прави, не знам какво се очаква да им отговори на въпросите. Микяй пък какъв разпит й тегли. Тя в момента наистина е сама и ще трябва, както каза, да избере по-малкото зло лично според нея, защото в зелените има много врагове. Ще играе с дуото според мен.

# 824
  • Stockholm
Много са загубени всички. Много ясно се вижда, че МиД са на финал. Ако се обединят всички срещу тях, има вероятност да ги отстранят.  Дори и с риск да си загубят парите и отпаднат, поне са направили нещо. Трябва да мислят реалистично- Имам ли шанс да спечеля финала, ако МиД и аз сме на него? Ако не, поне да опитат да ги разкарат, независимо дали ще успеят.  И в двата случая са на загуба, но в единия, поне са използвали мислене.

Общи условия

Активация на акаунт