💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 672
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Скрит текст:
То тези МиД и злодеи не са, някакви неприятни момченца, особено едното. Злодей беше да кажем Мартин Елвиса.

Аз също спокойно изгледах снощната битка за пръв път от доста време, само дето Императрин пак успя да се самопотупа по рамото: "Аз нямам нито един пропуснат кош"... Ми, много хубаво, и какво?[ч
Да, прав е, няма пропуснат кош. По-лошото е, че в междуушието му няма никой, празно! Тотална липса на мисловна дейност, логика и съобразителност. Ако арогантното и самовлюбено момченце имаше капацитета, би трябвало да се усети, че той пръв трябва да хвърля торбичката (още 2,5 кг.) които да тежат в коша на Геша, а след това Анджи да се мъчи да цели. Но, откъде толкова акъл в тази семпла и празна главица, която не вижда по-далече от носа си! Когато си свикнал само да зубриш и да копираш, без да разбираш, така се получава. Имитиращ продукт! И точно бутането на този имитиращ продукт ме дразни, като зрител.

Въобще не мога да се съглася с теб, да кажеш, че Мартин е глупав... Личи си, че му сече акъла и то много, премисля много добре нещата и доста напред премисля.[/quote]

О, аз нямам намерение да убеждавам нито да карам когото и да било да се съгласява. Това е моето мнение и мисля, че съм се аргументирала. Който иска да се съгласява, който не иска, негова воля. Просто е. 😊

# 796
В Понеделник отпадат двама. Кое от "тройна елиминационна" не разбрахте? JoyJoyJoy
Joy аз разбрах ,че тройна елиминационна е ,че трима ще играят и един си отива .

# 797
Питам се за къде се е забързал Раду?
По- спокойно бре човек, няма да те върнат обратно Simple Smile

# 798
  • София
аз разбрах ,че тройна елиминационна е ,че трима ще играят и един си отива .
За да излезе математиката от 9 да станат 4-ма(колкото са полуфиналистите) за 4 дни, единия ден трябва да отпаднат двама

# 799
То и аз така го разбирам, ама няма се обаждам, че ще ме нахокат, че съм тъпа😆😆😆
аз разбрах ,че тройна елиминационна е ,че трима ще играят и един си отива .

# 800
  • София
Честито на Раду! Топ 9 е подсигурен. Да видим дали има сили за повече.

# 801
Тройна елиминация дава заявка за броя на участниците, но не и за броя на отпадащите Stuck Out Tongue Winking Eye
Този сезон не гледам редовно, но май не решаваха математическо уравнение, нали?

# 802
  • На Изток от Рая
Сега на Раду и една мешана скара със салата да му докарат в изолатора... Ама едва ли, нали му дадоха грошове

# 803
Оф, цар, император, не може ли малко демокрация да вкараме и да посочим президент? Joy

# 804
Жалко, че не е толкова конкурентоспособен след господин изолатор. Ама то това беше целта. Да чистят за МД

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 21:53 от me_for_president

# 805
Брак ли ще има?Joy

# 806
  • София
Павел извлече дивиденти от игрите, имаше силни моменти и достойно си тръгна..Само където се измъчи в тоя изолатор. Но пък го чакат хубави емоции! Heartpulse

# 807
Павел ми е като маймунката от Цар Лъв с неговия "жезъл". Рафики май се казваше😀
Да му е честито. И да са щастливи🥳🥳🥳

# 808
Само да напомня, че Мартин е император, защото нареди императорски пъзел, макар и с триста мъки, но никой друг не успя, а не в резултат на някаква невиждана доминация Blush
Честито на Раду, но не виждам в това си физическо състояние как би бил конкурентноспособен. Едни са живи мощи, други Дядо Коледа.

# 809
За мен Победител е Павел!
Толкова време на изолатора и все така позитивен! Чудесен е!
Предложението за брак е подсказано от продукцията като компенсация, един вид.

Общи условия

Активация на акаунт