💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 683
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 750
Понеделник би трябвало да е обединението

# 751
  • София
Обединението е утре, а в Понеделник има тройна елиминационна битка.

# 752
Ураааа!!! 🥳

Обединението е утре, а в Понеделник има тройна елиминационна битка.

# 753
Ее мното ви благодаря🤗
Значи поне сега накрая ще гледам да гледам😆😆😆
Надявам се да има някакви изненади на финалната права😬

# 754
  • София
Ще ми бъде интересно да видя физиономиите на дуото, когато се появи човекът от изолатора, малко паника и шаш да има Grinning А, друго се чудех - щом евентуално олД старс сезонът ще е след 2 години (или повече), няма ли да има хора, спечелили от кастинг битките, които няма да са вече в такава добра форма, ще е жалко.

# 755
Не мога да повярвам, че го казвам, но Кралев ми липсва.

# 756
  • гр. Шумен
Нямам търпение за обединението! Не че има много полза, но ми се иска да видя някои мазни физиономии да бъдат леко стъписани, или още по-добре да им изчезнат усмивчиците поне за малко. 😇

# 757
Едва ли ще им изчезнат усмивчиците,те са си оплели кошниците за финалите ,сега и предимства за игрите ще си купуват,имат и амулети,коалиция,Раду ще видим с кого ще заиграе .

# 758
Лицемерие, да ти се догади 🤮 - чакаме те да се върнеш . Много го мразя това -говориш нещо, а мислиш обратното

# 759
  • Sofia
То тези МиД и злодеи не са, някакви неприятни момченца, особено едното. Злодей беше да кажем Мартин Елвиса.

Аз също спокойно изгледах снощната битка за пръв път от доста време, само дето Императрин пак успя да се самопотупа по рамото: "Аз нямам нито един пропуснат кош"... Ми, много хубаво, и какво?[ч
Да, прав е, няма пропуснат кош. По-лошото е, че в междуушието му няма никой, празно! Тотална липса на мисловна дейност, логика и съобразителност. Ако арогантното и самовлюбено момченце имаше капацитета, би трябвало да се усети, че той пръв трябва да хвърля торбичката (още 2,5 кг.) които да тежат в коша на Геша, а след това Анджи да се мъчи да цели. Но, откъде толкова акъл в тази семпла и празна главица, която не вижда по-далече от носа си! Когато си свикнал само да зубриш и да копираш, без да разбираш, така се получава. Имитиращ продукт! И точно бутането на този имитиращ продукт ме дразни, като зрител.

# 760
Ако напъдят Анджи  от коалицията и тя с завърне , върне се и Раду , може да се зафирми фронт от 6 срещу 4

# 761
Още понеделник или Калоян или Деси си тръгва ,Раду дори и да се обедини с Анджи и Гешев няма как да натиснат Мартинови.

# 762
То тези МиД и злодеи не са, някакви неприятни момченца, особено едното. Злодей беше да кажем Мартин Елвиса.

Аз също спокойно изгледах снощната битка за пръв път от доста време, само дето Императрин пак успя да се самопотупа по рамото: "Аз нямам нито един пропуснат кош"... Ми, много хубаво, и какво?[ч
Да, прав е, няма пропуснат кош. По-лошото е, че в междуушието му няма никой, празно! Тотална липса на мисловна дейност, логика и съобразителност. Ако арогантното и самовлюбено момченце имаше капацитета, би трябвало да се усети, че той пръв трябва да хвърля торбичката (още 2,5 кг.) които да тежат в коша на Геша, а след това Анджи да се мъчи да цели. Но, откъде толкова акъл в тази семпла и празна главица, която не вижда по-далече от носа си! Когато си свикнал само да зубриш и да копираш, без да разбираш, така се получава. Имитиращ продукт! И точно бутането на този имитиращ продукт ме дразни, като зрител.

Въобще не мога да се съглася с теб, да кажеш, че Мартин е глупав... Личи си, че му сече акъла и то много, премисля много добре нещата и доста напред премисля.

# 763
И каква е тая тъпотия да търчат от една арена до друга Rage

# 764
А бе нищо лично, ама ми писна от нагласени битки! Днес Пелипенко е с подута ръка и за нея е изключително трудно с това торнадо, поне да бяха дали легналата стълба или халки, много ме дразнят, тя може и да не е силна колкото другите, но си заслужава равен шанс да спечели! Противни са ми тези от съкатата им продукция!

Общи условия

Активация на акаунт