💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 687
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 735
Никой не е търсил основната причина за бозата, която стана сезона и честно казано нас като зрители не би трябвало да ни интересува- гледаме готовия продукт и или го харесваме или не- от всички сезони, този най-малко го гледам, само като видя МиД изключвам и предварително проучвам дали пак ще ги навират, за да знам дали да гледам. Вчера например беше първата битка от много време насам, която гледах с удоволствие. Та кой защо там се е улял да си ги анализират те, аз като зрител... не гледам МиД като имат по активно участие.

# 736
Дидо, откак стана доверено лице на дамата със спойлерите, все едно си друг човек- преди ти чаках коментарите с интерес, сега все едно ми говори човек от продукцията Grinning Не се учудвам, че не те дразнят МиД та последните ти постове все едно Мартин ги е писал Grinning
Последно коя е причината за тази промяна: заради "спойлерите" или че съм човек на продукцията или пък Марто ме е намерил (все пак и двамата сме джавари). И аз почнах вече да се обърквам JoyJoyJoy

Сега сериозно: не защитавам продукцията, но не мога да не отбележа, че за разлика от предишни сезони, сега не малка част от "провалите" се дължат повече на некадърност и/или липса на опит в екипа, отколкото на изричен замисъл. Да има намеси (просто няма Бг реалити в което продукцията просто да стои и да гледа отстрани), но те са във съвсем различни посоки и да кажем "доминацията" на М+Д, която гледаме сега не е бил основният замисъл за този сезон, но се е стигнало до нея поради неуспеха на продукцията да се намеси адекватно във правилните моменти или просто самите играчи не са успели да се справят със очакванията към тях.
И още едни последно нещо: съвсем целенасочено се засилва негативния едит на тези двамата, не само за да се търсят повече коментари, но има и скрита(но всъщност съвсем очевидна) цел, която да бъде развита във бъдещи сезони: живот и здраве ще я видим тогава.
Не напразно и Неделчо ,в един каст,сподели идеята,че гледащите са много,с различни мнения и предложения,и сред тези многото има и много умни хора,които дават страхотни идеи.Продукцията следи какво се коментира,и залага в сценария,това което е най-интересно и ще предизвика хейт.И моето мнение е такова.Продукцията безплатно получава идеи за сценарий,и догодина ще гледаме нещо още по-усъвършенствано като начин на игра продуцирано от нея. Ще видим сигурно по-големи злодеи,които ще предизвикват голям хейт,и може дори да е скандално.А комплексните играчи,ще са повече.

# 737
  • София
То тези МиД и злодеи не са, някакви неприятни момченца, особено едното. Злодей беше да кажем Мартин Елвиса.

Аз също спокойно изгледах снощната битка за пръв път от доста време, само дето Императрин пак успя да се самопотупа по рамото: "Аз нямам нито един пропуснат кош"... Ми, много хубаво, и какво?

# 738
Да, Мартин и дори Виолета от миналия сезон ми беше все пак поне малко интересно да ги гледам, докато МиД са просто чист криндж. Аз не харесвах ни Фифо, ни Гого, ни Рълев, но МиД не могат им се намаза на малкия пръст. Не като игра. Като поведение, излъчване, всичко. За Момчил да не говорим. Такова момче бих искала за близък, за съпруг, за син, за зет, за приятел и колега, възпитан, умен, силен, изобщо! След него да ми поднасят ... Императора?!?! Wtf просто.

# 739
  • Буркина Фасо
двамцата играят добре играта - на терен и на приказки.
ако не ни ги набиват в очите нямаше да разберем какви ги вършат.

# 740
Ай стига глупости. Толкова си могат сценаристите/продуцентите. Да не търсим талант, там където го няма.
+ 1 JoyJoy големи философии, древногръцка епопея направо тия игри, пък ние тъпаците нямаме финия афинитет да схванем какво гледаме Joy Ако бяха толкова тайнствено гениални нямаше да скалъпят този едва гледаем буламач. За да си прецакаш толкова брутално силния каст и после да се чудиш как да избуташ с посредственост, се иска невероятен талант некадърност.

# 741
Да, Мартин и дори Виолета от миналия сезон ми беше все пак поне малко интересно да ги гледам, докато МиД са просто чист криндж. Аз не харесвах ни Фифо, ни Гого, ни Рълев, но МиД не могат им се намаза на малкия пръст. Не като игра. Като поведение, излъчване, всичко. За Момчил да не говорим. Такова момче бих искала за близък, за съпруг, за син, за зет, за приятел и колега, възпитан, умен, силен, изобщо! След него да ми поднасят ... Императора?!?! Wtf просто.

Ето това е, точно, кратко, ясно! 💜

# 742
  • София
Епизод 71 (сряда)

Микяй е голямо разочарование. Елитен спортист, а дори срещу жена го е страх да излезе на Арената.

Не мога да разбера защо продукцията беше толкова остра срещу Силните и как видиш ли играта била за тях, хахаха. Сериозно ли? Игра с основен елемент борба, а при Храбрите има двама професионални борци.
Дооообрееееее
Друг е въпросът, че Силните отново направиха грешка. Не трябваше да избират противници, а терен. Ама както и да се върти, все победителя би бил един - Храбрите.
Отделно продукцията според мен удари едно рамо на Храбрите, защото спокойно две от точките можеха да се дадат на Калоян, за много спорните преигравания срещу Мартин и Добрин.

Пелипенко се раздаде много, нищо че загуби дуелите си.

Ако има една игра този сезон, която да е за Микяй, то това е тази. И само тя.
Дали ако му кажат, че на елиминация ще се бори срещу Миряна с предимство от 4 точки и се играе до 5 точки, ще се престраши да излезе?

Конското срещу Силните беше поредна излагация този сезон от страна на продукцията.

Никаква изненада при номинацията на Пелипенко.
Но продукцията отново изплиска легена да търси сметка на Гешев и Калоян за някакъв силно хипотетичен вариант (не случил се разбира се) за евентуален саботаж, докато при явни и нагли саботажи от Добрин и Мартин - НИЩО!

Епизод 72 (четвъртък)

Този път битката беше силно в полза на Силните (така и не могат да намерят баланса този сезон). Никакъв шанс за Храбрите да бутнат Гешев. Фифо издържа 80 кг. а можеше и още (просто Алекса се огъна), т.е. по тази логика Гешев може да догони и 100 кг. (хипотетично, няма как да знаем) А Добрин пусна на 50 кг. като още на 40/45 кг. започнаха мъките му.
Според мен Микяй трябваше да държи коша като борец и с нисък център на тежестта, не че щеше да бият. Но нз.
На терен браво на Калоян за търчането. Май това беше неговия момент този сезон.
Но Калоян трябва да внимава много повече. И да мисли. Първо, че сам себе си претрепа на няколко пъти през сезона и второ и по-важно, може да контузи съотборник и то фатално. Изобщо не мисли това момче. Юруш с главата напред. Не се прави така! Направи на нищо ръката на Пелипенко, можеше поне да и се извини след това, но не го е направил съдейки синхрона на Поли към края на епизода.

Шизофреничната продукция не изневери на себе си.
В сряда Ралица начукваше Силните, че са бавни и дебели и че общо взето за нищо не стават. Снощи били най-силни и непримирими, за чудо и приказ. 😂 Както писах няколко пъти, анимационен продукт за интелекта на малките деца. В това превърнаха това шоу.

Анджи не знам какво си е въобразявала, но в кой свят ще е пред Микяй и Маги в коалицията? Първо дойде последна и второ още в началото не даде окончателен отговор на Мартин и Маги, че ще играе с тях. Не става така. Може да е спокойна де. Поне в началото на финалната седмица ако е там момичето, ще си е с тях, ама като пета в коалицията. Освен ако М/Д не решат да изненадат Микяй и да го предадат, просто за да си разчистят пътя. Не че ще имат проблеми с него на битка де.

Поне евала на Анджи, че се бори, че си отстоява мнението, че не си мълчи, че мисли и анализира (и тя е гледала кесиите на Силните, не само Мартин и Добрин) и че има смелост да отиде на Арената на крачка от финалната седмица, което е мечта за почти всички участници в историята на ИВ.

Познах за битката от сряда, че ще е за Храбрите, но за вчера нямаше да позная, защото пак за тях щях да пиша (разбира се без да гледам промотата, а когато в хода на епизода видя играта и компонентите вече успеваемостта ми е близо 95% през сезона)

За днес прогнозирам победи на Раду и Анджи. Никакъв шанс нямат Павел и Пелипенко.
Въпросът е дали ще изпратят Пелипенко в изолатора? Съмнявам се, няма за кога.
Осраха се с този ''Г-н Изолатор'' Общо взето като със сезона.

# 743
Един българин си ядял баничка на улицата. Долетял един прилеп и му я грабнал от ръцете. Човекът погледнал след отдалечаващия се прилеп и въздъхнал:
- Каквато ни е държавата, такъв ни е и Батмана.

Та и тук така:
Какъвто им е сезонът, такива са им и злодеите...

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:35 от Bilyana14.

# 744
Да, виждам проблемите, харесва ми обаче много по-силния каст тази година и новите игри. Не харесвам липсата на ясни правила и в игрите и извън тях.
Не съм върл фен на дуото, но не понасям пасивно-агресивния тон в темата тази година, това никога не е било и не е заради продукцията. Все едно им е на живот и смърт на някои потребителки да се съгласят всички с тях, че тези двамата са ****, *!** и тн, запълнете си сами. Или ако не стане-да убедят всички, че несъгласилите се с тях са  пълни *!!**, !*+* Еми не е така, интелигентния спор е по-труден, ясно ми е, но пък е доста по-удовлетворяващ.

Не си гледала първи сезон.Е тогава беше на живот или смърт;)

# 745
Писахте, че продукцията четяли и задобрявали. Аз през годините не съм забелязала абсолютно нищо да са задобрили в резултат на прочетено тук.

Едит: самокоригирам се -- сламените бали за приземяване бяха заменени с "много дебел дюшек" - мисля че точно така го препоръчах.

# 746
Не успях да гледам снощния епозод, няма как да се върна и коментарите да изчета, че са доста, но разбирам всъщност, че не се е случило нищо изненадващо. Беше ясно, че дуото ще изпратят Анджела на битка. Не съм наясно дали е имало пак саботажи, но това си беше очаквано.

Тази вечер съм сигурна, че Анджела ще надвие Поли. А Раду- Павел.
Може ли да ми припомни някой кога се случва обединението? Колко още трябва да си тръгнат?

# 747
Би следвало днес, като отпаднат двама и да ги обединят.

# 748
Мисля че ако пуснат двама от изолатора в обединеното племе ще бъде много по-интересно и много повече зрители ще аплодират. Но няма да им стигне акъла дотам.  Sad

Няма да стигне!
Sad

# 749
  • София
Боговете не направиха добро разпределение по племена.
Заложиха на добре подготвени физически и до голяма степен твърде млади участници.
Цяло племе заточиха на блатото,а друго-напълно изхвърлиха.
Колко потенциал за интрига и интересно съдържание попиляха.
Винаги по-специалното племе е било синьото,но и с най-малко потенциал за успех.
А какво се случи сега? Дръзки се оказаха и добре подготвени.От тях реално отпаднаха с битка Светлин и Наталия.
Рени беше заместена от Деси,а другото момиче с червената коса просто си тръгна,без да е сменена от никой.
Така имаме в топ 9 потенциално цели 5 участника,с Павел.
И се получи така,защото вниманието на боговете беше ангажирано с "превземането" на Горди от Храбри и с крепенето на женската коалиция.
Накрая като се огледаха,осъзнаха че не им е останал материал.
Ами страхотно им се получи! Simple Smile
Догодина освен блато и изолатор,пуснете и една шахта,за да ви изядат главите съвсем.
Не знам защо решихте,че продукцията чете.Зрителят е последното нещо,което ги вълнува.

Общи условия

Активация на акаунт