💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 704
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 690
Никой тук не е отричал физическите възможности на МиД.  Не са най комплексните играчи, но се справят отлично.
Проблема не е в това. Отвратително е показното бутане от продукцията, позволяват им се неща, които не са позволявани за пет сезона за нито един друг участник. 
А тяхното отношение към  останалите е просто потресаващо. И продължавам да съм сигурна, че има договаряне за победата между продукцията и Мартин, а той си е взел Добрин за поддръжка.
Но явно всеки харесва типажи, приличащи на неговия характер и затова не вижда бъговете им.

# 691
Няма безпочвен хейт към МиД, има факти. МиД поне 2 пъти явно се наговориха и саботираха игрите. Коментар от продукцията - нямаше. Калоян и Гешев САМО коментираха евентуален саботаж - Ралица им наби канчето пред всички какви са долни. Еми.. това е. ФАКТИ!!!

# 692
Мартин и Добрин не само саботираха, а цялостното им отношение към останалите и коалициoнните им партньори най-вече беше под всякаква критика. "Второстепенните", както те ги наричат почти всички бяха прецакани, не за друго, а от чистата параноя, която и двамата имат да не бъдат прецакани първи. 80% от ходовете им бяха абсолютно ненужни и доста от тях бяха дразнещи. Та, конкретно за отношението към тях двамата не мисля, че продукцията са виновни. Може да са допринесли, но не са в основата на проблема.

# 693
Честит Никулден!

Всеки коментира според собствените си морални ценности. Състезателите също правят стратегии и играят според  ценностите, които са си изградили (напр. как Венци се отказа от играта).
Но колкото и да не "съвпадат" ценностите на даден човек с тези на останалите, не може да няма нужда да очаква справедливост!
В детските приказки побеждава добрият герой, защото от тях тръгва оформянето на представата у децата за добро и зло.
Дори и в американските филми, накрая побеждава доброто.

# 694
  • Буркина Фасо
значи другата седмица добрият ще победи Smiley

# 695
Има огромна, всъщност най-огроммната, разлика между "мразя" и не харесвам. Точно оттук тръгна цензурата на хпра над хора, триене на мнения и заличаване на личности, което  причинява много по-големи щети в обществото от една игра. Игра е, трябва да се палим. Иначе гасим екрана.
Не харесвам това, което ми показват от Мартин и Д-то в играта, но не отричам способностите им и да, всеки би се възползвал от шанса и наградата, ако наистина имат връзки. Както четох в предно мнмение, групата имаше голям игрови потенциал, но приключваме с няколко, които ги е страх да дишат, само и само "другата седмица е финал и искам вече да съм финалистка". Пикантерията, освен кроежите на дуета,  се състои в чести напомняния, че Гешев е дебел, а Силвия беше стара. Дето нито едното е вярно, нито другото.
Труден избор днес-Анджи или Поли. Още по-труден Раду или Павката.
Да им бяха дали поне паница леща на ден.

# 696
Днес съм за Анджи. Пелипенко е добричка и дава всичко от себе си, но на арената е много слаба. Раду и Павката са чудесни и двамата, особено Павел много ме изненада. За съжаление, не знам колко равностойно ще е който и да е от двамата, умрели от глад да се изправя срещу тези в резиденцията наядени и спали на удобно легло. Микяй ми беше един от любимците, защото съм го гледала покрай жена му и винаги ми е изглеждал истински мъж, не знам какво му се случи, дали психически го сринаха толкова или той си е такъв, но се изложи много. Гешев не го харесвах въобще, но вече ми е фаворит.

# 697
Микяй да се беше научил от колегата си Алекса на стратегии и коалиции ,кое как става дори и да го преместят в друго племе.Микяй се беше силен на приказки при Дръзките ,ама сега е гола вода. Алекса добре си беше послал и всички го слушаха .

От Рожденния ден на Софи Маринова ,извикали са Георгиус от сезон 1 ,стрийптиз да и направи ,а тя жената се притесни чак  Sunglasses

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 10:14 от Еlpida

# 698
Аз лично приемам и се радвам, че има различни мнения и дори Мартин и Добрин си имат фенове, но искам да ги попитам съвсем искрено да кажат дали този сезон им е интересен и дали виждат проблемите в него?

# 699
  • София
Да, виждам проблемите, харесва ми обаче много по-силния каст тази година и новите игри. Не харесвам липсата на ясни правила и в игрите и извън тях.
Не съм върл фен на дуото, но не понасям пасивно-агресивния тон в темата тази година, това никога не е било и не е заради продукцията. Все едно им е на живот и смърт на някои потребителки да се съгласят всички с тях, че тези двамата са ****, *!** и тн, запълнете си сами. Или ако не стане-да убедят всички, че несъгласилите се с тях са  пълни *!!**, !*+* Еми не е така, интелигентния спор е по-труден, ясно ми е, но пък е доста по-удовлетворяващ.

# 700
Вчера битката не я доизгледах. Хванах малко от съвета и приказките след него. Викам си тоя път няма да имам предразсъдъци, ще гледам без емоции да видя дали МиД ще ме дразнят. И тъкмо да си кажа, че не ме и имат право за някои неща, Мартин говореше за това, че Анджи се е самопредложила, което си беше така, викам си ми тука е прав и бам пак започна с вменяването на чувство за вина защото видиш ли тя всъщност няма право да им се сърди и да се чувства неприета от дуета им. И с цялата си наглост ѝ каза "ти влизаш малко с бутонките, аз съм седнал с най-нормален тон да ти обясня уважително" да ти имам уважителното. При най-малкия полъх за несъгласие отсреща Мартин става съвсем друг човек (Същото правеше и Раду, но понеже е отборен играч и не се величаеше пряко, много хора не виждат приликите им. Не знам от зодията ли е, това са някакви много зли водолеи Joy ) Озлобява се и веднага вади похватите с извъртането и манипулирането на опонента. Каквото и да кажеш, ще бъде използвано срещу теб. Познавам такива хора, не е възможно да излезеш на глава. Те просто вярват, че са безгрешни и само тяхната криворазбрана егоистична справедливост е вярна и значима. Там властват много дълбоки комплекси и силна неувереност, която и при най-малкия стимул, ги прави много заплашени и показват зъби веднага. Факт е, че хейта към МиД премина отвъд всякакво логично ниво, но ей такива дребни детайли на мен ми вадят очите, съжалявам. Не ми пречи, че са надути, пречи ми, че са надути за да омаловажават другите и да ги изпързалят в удобен момент. Иначе да си вярват, не е проблем. Но няма как да остане незабелязано всичко, което демонстрират наред с добрата си физическа подготовка.

# 701
Скрит текст:
Има огромна, всъщност най-огроммната, разлика между "мразя" и не харесвам. Точно оттук тръгна цензурата на хпра над хора, триене на мнения и заличаване на личности, което  причинява много по-големи щети в обществото от една игра. Игра е, трябва да се палим. Иначе гасим екрана.
Не харесвам това, което ми показват от Мартин и Д-то в играта, но не отричам способностите им и да, всеки би се възползвал от шанса и наградата, ако наистина имат връзки.
Скрит текст:
Както четох в предно мнмение, групата имаше голям игрови потенциал, но приключваме с няколко, които ги е страх да дишат, само и само "другата седмица е финал и искам вече да съм финалистка". Пикантерията, освен кроежите на дуета,  се състои в чести напомняния, че Гешев е дебел, а Силвия беше стара. Дето нито едното е вярно, нито другото.
Труден избор днес-Анджи или Поли. Още по-труден Раду или Павката.
Да им бяха дали поне паница леща на ден.

Ами не, не всеки би се възползвал. И не знам дали си даваш сметка, че това си е измама. Не случайно в повечето игри организирани от разни компании пише, че не се допуска участието на служители и техни роднини.

# 702
НаДсмешката съм я изпуснала Grinning, но пък човекът каза и че "заченки" имало на нещо си...

Неведнъж e обсъждана епигонската природа на Тънкогласия, но ето, проявил е самобитност Grinning

# 703
Гешев и Раду с равен брой гласове на върха Wink

# 704
Вече не гледам. И мразя продукцията за това, че ми отне удоволствието. Даже не ми се пише, защото вече е важен не смисълът на писанията, а броят им. Многото постове се тълкуват като наличие на интерес, респективно като успех за този безумен и нагласен сценарий. А относно това гладуване на Раду и Павел - пълна отврат и садизъм. Животът е твърде кратък, за да си струва да се нервираме заради един ухилен и самодоволен екземпляр, дето ще му подарят един пари. Връщам се на друго любимо удоволствие - сериалите и подкастите към тях.

Общи условия

Активация на акаунт