💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 684
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз лично приемам и се радвам, че има различни мнения и дори Мартин и Добрин си имат фенове, но искам да ги попитам съвсем искрено да кажат дали този сезон им е интересен и дали виждат проблемите в него?
Да започна с това, че НЕ съм фен на М+Д, но в същото време не ме дразнят чак толкова и мога да разбера избраният от тях начин на игра и тук важи със пълна сила поговорката "Не е луд, който яде баницата, а този който му я дава" (и не визирам тук продукцията, а останалите играчи, които с безумната си игра им подаряват императорската корона).
И да отговоря сега на въпроса: мен лично този сезон ми е интересен (доста повече от предишния пети). Да има немалко проблеми, но пак е в пъти по-добър от бозата с която ни заливат от конкурентния канал.
Едно от нещата които си заслужава да бъдат отбелязани, че този сезон в ИВ има много промени в екипа (особено в креативната част немалка част се преля в другото предаване, макар че и там не изглежда да са се справили впечатляващо). И тази по-млада "кръв" все още се учи и е нормално да се правят грешки. Много от нещата, които на пръв поглед изглеждат като нагласени от продукцията, всъщност са обратното: резултат на неопитност комбинирана със неадекватната игра на прекалено голямата бройка разочарования от каста.
Аз поне вярвам и знам, че в момента се прави сериозен анализ на всички направени грешки и в следващият сезон голямата част от проблемите ще бъдат изчистени.
И завършвам със съвет към всички: не се връзвайте чак толкова много, колкото повече хейт се излива, толкова повече печели продукцията от това: едитът на тези двамата които ни показват всеки епизод съвсем не е случаен и цели именно да засилва негативизма у зрителите. Ако наистина някой иска да ги накаже, най-добрият начин е мълчанието Joy

# 706
Добре, ясно е, че каквото и да напиша, никой няма да го погледне насериозно, заради някакви предразсъдъци и елементарни догадки, които нямат нищо общо. Регистрирах се, за да коментирам „Диви и красиви” в началото 😃и не познавам никого от никое реалити предаване. Но явно „доказалите”се фенове само имат право на мнение. За останалите това не важи.

В коментарите виждам точно обратното и се чудя защо е така. Предполагам, че се дължи на това, че главно ядосаните зрители се занимават да пишат каквото и да е било (не само за това предаване, а цялостно за всичко, което се излъчва).

Няма как човек с 19 мнения, очевидно регистрирал се за да противодейства на критиката, да разбере хора, които са в този форум и тема от 5-6 години. Тук половината сме предлагали брак на Гого и Филип. Изглозгахме кокалите на Джаферката. Не сме ядосани лелки. Фенове сме, но искаме качествен и вълнуващ продукт, какъвто имаше надежда да се получи при игровия потенциал на групата. Но не стана и това ни обижда. Отделно личностните характеристики на тези, които останаха не ни импонират. Свободни сме да си изразим мнението. Толкоз!

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

Колкото и регистрации да си правят родата на Маргарин и Дробчо няма да променят мнението на редовните фенове. Чуденето не е забранено, както и това почти всички да не харесват дуото, и то не само в този форум, а навсякъде в социалните мрежи.
Родатааааа, сигурно вече нямате време и да спите, и пак не можете да смогнете за толкова нови регистрации.GrinningGrinningGrinning

Потребителката и тя в стил МиД се изказва. Права имат само тези които са отдавна в племето (темата). Другите или да пригласят или да мълчат.
Та вчера Марто прескочи и моите граници на търпимост , които наистина са огромни.

И все пак се радвам , че Ралица наби канчетата на Гешев и Калоян , свали ги на земята и ги предпази от подлярския ход , който замисляха , а с това и да пооцапат имиджа си . Съжалявам за различното мнение , но ПР за мен , въпреки някои нагласявания с цел да е интересно предаването , подбутва косвено играчите да покажат и доброто в себе си

# 707
Аз не виждам голяма разлика между Раду, Гешев, Калоян, Мартин и Добрин. Всички са властни, арогантни към другите и хитро злепоставят всеки, който не харесват, не биха се замислили да предадат хората си и после да изсипят вината върху тях. Единствената разлика е, че на дуото пипето им сече повече и куража им е по-голям.
Единственото с което ще запомня сезона е, че за първи път нямам фаворит.

# 708
Аз лично приемам и се радвам, че има различни мнения и дори Мартин и Добрин си имат фенове, но искам да ги попитам съвсем искрено да кажат дали този сезон им е интересен и дали виждат проблемите в него?

Едно от нещата които си заслужава да бъдат отбелязани, че този сезон в ИВ има много промени в екипа . И тази по-млада "кръв" все още се учи и е нормално да се правят грешки. Много от нещата, които на пръв поглед изглеждат като нагласени от продукцията, всъщност са обратното: резултат на неопитност комбинирана със неадекватната игра на прекалено голямата бройка разочарования от каста.
Аз поне вярвам и знам, че в момента се прави сериозен анализ на всички направени грешки и в следващият сезон голямата част от проблемите ще бъдат изчистени.

Точно от Dido2k не очаквах да е защитника на продукцията
И вярваш или знаеш? Има огромна разлика между двете твърдения.
И какви разочарования от каста. Влязоха толкова подготвени хора.... Или не са играли по сценария най вероятно.
Пък и да си мълчим... Абе мнение та дрънка.

# 709
Снощи съжалих Добринчо. Вярно, няма толкова много на горния етаж, но подходи някак си човешки. Но, императрин го сгълча веднага, накара го да мълчи и да се подчинява. Ясно е кой кого води. Накрая ще е прецакан. От дуета, Добрин е по-добрата половина. Другият, маргарин е напълно завършен комплексиран егоист.

Dido2k,
Не е грешка умишлено да скриеш няколко саботажа на едни, а на други да извадиш долните гащи на поляната.
Не е грешка да величаеш едни, без заслуги, а други да унижаваш и изкарваш на директна елиминация, ама един ще остане. Важното е да бъдат омерзени и да се извинят на Бога на игрите. Потрес.
Не е грешка да затриеш цяло племе.
Това не са грешки, а нарочно търсен ефект. С цел каква, обаче, само Бога на игрите знае.
Аз виждам провален сезон. Около мен, пък, всички са на моето мнение, дори не гледат вече.
Този сезон само 2 теми надхвърлят 💯 страници. Само и единствено, че има "мижав интерес" към предаването. Не виждам с какво печели от това продукцията.

# 710
  • гр.София
Снощи съжалих Добринчо. Вярно, няма толкова много на горния етаж, но подходи някак си човешки.
Съгласна съм. По- простодушен е Добрин. Имаше няколко хубави момента,в които го харесах. ( За качествата на терена изобщо не говорим. Добри са и двамата). Още в самото начало, помня, издърпа противников играч, мисля,Миряна, на понтона,че е късичка и й беше трудно, т.е забави се за да й помогне. После се застъпи за Крамарска в един спор на масата в Резиденцията.  Също ми хареса на битката със Светлин. Държа се уважително и спортсменски.
Мартин е лукав и дразнещ, много самонадеян.  Той спомена нещо,че нямал равен в борбата за топката,понеже се е борел редовно с братята си... Знае ли някой колко деца са в семейството и кой поред е Мартин.
Напълно е застинал явно в онова съревнование с братята си да е по-по- най. С всякакви средства .

# 711
Да започна с това, че НЕ съм фен на М+Д, но в същото време не ме дразнят чак толкова и мога да разбера избраният от тях начин на игра и тук важи със пълна сила поговорката "Не е луд, който яде баницата, а този който му я дава" (и не визирам тук продукцията, а останалите играчи, които с безумната си игра им подаряват императорската корона).
И да отговоря сега на въпроса: мен лично този сезон ми е интересен (доста повече от предишния пети). Да има немалко проблеми, но пак е в пъти по-добър от бозата с която ни заливат от конкурентния канал.
Едно от нещата които си заслужава да бъдат отбелязани, че този сезон в ИВ има много промени в екипа (особено в креативната част немалка част се преля в другото предаване, макар че и там не изглежда да са се справили впечатляващо). И тази по-млада "кръв" все още се учи и е нормално да се правят грешки. Много от нещата, които на пръв поглед изглеждат като нагласени от продукцията, всъщност са обратното: резултат на неопитност комбинирана със неадекватната игра на прекалено голямата бройка разочарования от каста.
И завършвам със съвет към всички: не се връзвайте чак толкова много, колкото повече хейт се излива, толкова повече печели продукцията от това: едитът на тези двамата които ни показват всеки епизод съвсем не е случаен и цели именно да засилва негативизма у зрителите. Ако наистина някой иска да ги накаже, най-добрият начин е мълчанието Joy

Дидо, откак стана доверено лице на дамата със спойлерите, все едно си друг човек- преди ти чаках коментарите с интерес, сега все едно ми говори човек от продукцията Grinning Не се учудвам, че не те дразнят МиД та последните ти постове все едно Мартин ги е писал Grinning

# 712
el Barto просто мнението ти е малко шокиращо в случая, а не толкова, че си нов и имаш малко мнения. И аз съм все още новак от миналата година и не съм усетил мнението ми да не ми се зачита за това. Просто за много хора няма логика твърдението, че този сезон за първи път не ти се струва нагласен и съм склонен да се съглася с тях. Са, може аз нещо да не съм те разбрал какво точно имаш предвид, ти ще кажеш. Според мен продукцията с всеки изминал сезон става все по-нагла и този сезон ми се струва най-нагласен. Та, Мартинчо му дадоха да си избере грошовете на друг участник, който малко или много му е конкурент и наистина е странно как все на него му се пада една и съща арена напоследък? 15 обиколки срещу силов играч като Гешев? Е, не ти ли се струва малко небалансирана тази битка? Това са редовните номера на продукцията още от първите сезони. Не, че не могат да подбират битките по-балансирано така, че да има елементи в полза на двата участника, а просто не искат, защото искат нещата да се случат по техен план, а не по естествен път.

Кастинг битки, блата, чистилища, острови и т.н. позволяват на продукцията да си въртят нещата, както си искат. Особено кастинг битките са тотал щета. Единия път ще ти вземат грошовете, другия път ще ти пратят ключов човек от коалицията ти в друго племе, за да станете малцинство и да си ви номинират без дори да влиза никой от блатото. Ами, не знам, но според мен прекалено лесно се получават нещата на някои участници, а други ми се струват ощетени. Дори, да не е правено нарочно пак е нужна драстична промяна, но то си е и нарочно.

А, за писането в темата според мен е най-вече, защото не се гледа толкова. Дяволо ще каже, защото той повече ги следи тези неща, но на мен ми е се струва доста по-малко писането в сравнение с миналата година. Истината е може би някъде по средата, защо точно не се пише, но няма как да е само заради отношение към участниците. Просто шоуто наистина олеква все повече и повече с всеки сезон. Наистина ми беше по-приятно в темите миналата година. Пак имаше обиди, но въпреки това бяха доста по-обрани и обективни коментарите. Като цяло ми хареса как се коментираше тук миналия сезон, особено в сравнение със социалните мрежи и за това започнах да пиша и аз. Този сезон леко се разочаровах. Наистина се изля много излишна помия по някои участници. Да, имаш 20 мнения в темата и всичките да са насочени към един определен участник не е градивна критика или моментна остра реакция на дадена случка, а чист хейт. Раду само дето не беше изкаран насилник по едно време в темите, даже се писаха коментари как се притесняват за децата му. Смешна картинка като цяло.

Съгласявам се с почти всичко написано, но наистина нямам сили да се занимавам да оправдавам продукцията защо според мен не е нагласено. Не мога да кажа, че не се дразня на самата продукция. На Ралица най-вече, но продължавам да си мисля, че това е сценарий, който тя следва, а не самата тя наистина. Нагласеност единствено откъм отношение към Мартин в последните седмици, но не и в самите игри. Каквато и игра да се даде, ще бъде уж нагласена, но няма да изпадам в обяснителни режими. Мога да приема критиката, отправена към това, че единият саботаж не беше издаден, за сметка на всичко останало, което беше, но дори това по-скоро ми изглежда, че се прави за цирка и драмата, а не, за да се бута някого. И Раду,и Гешев са с толкова нагласени и ненагласени битки и врътки, но понеже в момента изглеждат по-скоро като жертви и не са арогантни (поне последните седмици), те биват пренебрегвани. Ясно, че самата продукция прави доста грешки, но гази година не ми се струва, че пробутва някого, а в последствие го е направила така да изглежда. Даже наистина започвам да си мисля, че това е някакъв трик😃. С всичко останало от написаното мога да се съглася.
И последно само ще напиша, че не винаги това, че нещо е подкрепено от повече хора, означава, че то е вярно, правилно и обективно. В случая не твърдя, че всичко, което аз пиша и мисля задължително е такова, но малко ми писна от аргумента, че видиш ли колкото повече хора мислят нещо, толкова по-вярно е то. И това не се отнася само до този сезон и това предаване.

Ще допълня, че Мартин не ми е фаворит и не мога да кажа, че го защитавам. Просто наистина всичко ми изглежда пресилено и насочено към самата продукция, заради вече предварително настроено негативно отношение и очакване, че нещо няма да е както трябва. Иначе на мен пети сезон изобщо не ми хареса, но този ми е доста приятен, което смятам, че идва от самия каст.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:52 от el Barto

# 713
За мен също е провален сезон. Язък им за прекрасния каст. Абсолютно негледаемо стана, заради извращенията на продукцията, визирам: отвратителни локации, облаци от комари и всякакви летящи или не гадории, дори диви прасета, нечовешки глад и после заговяване с долнопробна храна, хранене пред дълго гладуващи, контузии, смъкването на кожи, просто нелицеприятни за аудиторията, превръщане на силни и здрави хора, в ходещи сенки и скелети, заигравка със здравето на участниците (използване на тежести 800 и повече кг), липса на обезопасяване, плаващи правила и липса на такива, набиване на канчета, манипулиране на игри, издигане в култ на определени играчи и допускане на психично насилие между играчите. Още много "пропуски" и "дела" на ПР мога да изброя, но на хората от ПР, не им пука изобщо и вместо всеки следващ сезон да е по-добър, те изринаха пода.
Иначе и според мен разлика между Маргарин и Раду няма и двамата са манипулатори, ползващи другите за изтривалки. Към тях спокойно бих добавила Калоян и Гешев. Добрин е друга бира, той сякаш е хванал асансьора към Рая. Маргаринчо му е добър ракетоносител.

# 714
Този сезон на мен изобщо не ми харесват игрите, безброй повторения на едни и същи елементи, очукан инвентар, хамалско мъкнене и извозване.

Както сте казали, язък за подготвения каст, от който можеше да гледам чудесни моменти на пъргавина, ловкост, гъвкавост.

Вместо това ни се дават мързеливи трасета без грам въображение и красота.

Жалко, жалко...

Аз ще си гледам ИВ, докато го има, просто се надявам другата година да видим един качествен продукт.

Всяко начинание си има върхове и спадове, ама тук кривата рязко задълба надолу.

# 715
Да кажем тогава, че М и Д са просто големи късметлии да им се падат все подходящи игри, а няма бутане, нагласяне и саботажи. Злобното и самонадеяно отношение си е лично тяхна заслуга. Външен вид не коментирам, за него нямат вина.
Аз също спрях да гледам, по някой кадър и снимка из социалните мрежи,, останалото е ясно.
За съжаление този сезон откъм играчи имаше много голям потенциал. Имаше интересни и подготвени. Останаха странен подбор персонажи.  Няма как да си избера любимец. Харесвам Раду и Павел, но си мечтая да се приберат. Какви противници биха били на другите след всичко това? Та те бълнуват вече. Станали са сенки.
Павел би бил прекрасен водещ за следващ сезон.

# 716
Много точно,на мен лично ми харесва сезона.Дори с тази доразвита интрига с изтъкването,и опит да ни вторачат в "лошото".Но никога не забравям,че това е шоу,играно от хора с добра физическа подготовка.

# 717
Много точно,на мен лично ми харесва сезона.Дори с тази доразвита интрига с изтъкването,и опит да ни вторачат в "лошото".Но никога не забравям,че това е шоу,играно от хора с добра физическа подготовка.

И аз напълно подкрепям тези коментари, но попаднах и на друг от отсрещната страна😃, който също ми изглежда точен. А именно, че гладуването, локациите и мизерията, които трябва да изтърпят участниците, е в повече. Ето това е едно от нещата, които не ми харесват. Другото са моралните забележки, излети на съвет и на битки от водещите (сценаристите). Но въпреки тези неща, ми е доста интересно тази година, за сметка на миналата.

Забелязах и други коментари, насочени към Раду и Мартин и това, че доста си приличат като игра. Което за мен е абсолютно вярно. Разликата е в това, че на Мартин му се получава в играта (най-вече заради хората, които му се връзват), но не му се получава за пред зрителите; докато при Раду е точно обратното. Аз най-много харесвам Павел от цялото предаване, но последните седмици ми доскуча. И а много интересни играчи, като подчертавам, че интересни за мен не означава харесвани от мен! Такива ми изглеждат Гешев, Мартин, Добрин, Раду, Калоян (когото не понасям), дори Полипенко ми беше любопитна. И наистина участниците, а не продукцията, направиха така, че Мартин и Добрин да стигнат дотук. Или поне на мен така ми изглежда. Ако Маги, Миккяй, Стан и компания имаха смелостта (иронично) да саботират, поне единият от дуото щеше да е аут. А преди това имаше също подобни изпуснати възможности и то без нуждата да се саботира.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:53 от el Barto

# 718
Шоу, шоу, но то отразява елементи от обществото ни. За твърденията, че шОО-то не възпитава децата - е, ми възпитава ги. В някои семейства повече, в други по-малко. Медиите ни възпитават, превъзпитават и манипулират и нас възрастните. Не случайно медиите са наречени ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ. Никой не може на 100% да се изолира от тяхното облъчване ( освен, ако не отиде да живее на някой необитаем остров).

# 719
Раду е харесван, или поне противоречив. И интересен. Мартин е хем скучен, хем дразнещ.

Общи условия

Активация на акаунт