💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 687
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Няма нагласени битки за Добрин. Hands V
Още в началото тройната битка - Добри Heart, Светлин и Гешев Heart  - и двете битки не бяха нагласени. Всеки от тримата можеше да отпадне още тогава. Т.е никой от тримата не е със специални протекции за финала.
Мартин не е поставян в истински неизгодна позиция. Hands V На другия полюс -Димитър Heart - за него тотална резачка с тъпия нож.

За финала съм за Добрин Heartи Гешев. Heart

Пп. За Добри май е  по-добре да не печели, ще ми го разкостят Joy
По-добре Марто да го отнесе, по-голямо перде е Joy
Геша  - вече ни "обясниха" че е дебел, така че едва ли има шансове ...Joy

Почти на всички участници симпатизирам. Hug
Няколко са ми безразлични.
Дразнителите ми отпаднаха рано и безславно.

Продукцията е трагедия. Trollface
Не заслужава ни един от участниците си.

# 676
На Микяй мозъка сигурно е гладък. Няма гънки няма мисъл.

Микяй за мен е едно голямо разочарование. Със съвсем друга нагласа бях за него - професионален спорт, свикнал да се доказва в битки, смелчага и какво се случи?
Цял сезон мишкуване, гледа с кравешки поглед на масата, едва му се чува гласа.Как пък един път не направи стратегия, някакъв ход, някакво мнение и лична позиция,за които да се бори??!
Той и днес си го намекна - не искал да рискува..и така цър цър цял сезон.И вместо да е от онези запомнящи се фигури в ИВ,той ще бъде запомнен като страхливец и скатавка.

Сигурна съм,че и жена му не е доволна от представянето му.Тя ми изглежда жена с характер,която няма да я тъпчат цял сезон и на финал да целува задни*** на МиД.Срамота!!!

Анджи чак сега разбра,че е последна дупка на кавала и първата,от която ще се оттърват.

# 677
Моля оценете:

епизод 72 четвъртък

# 678
Излишно е да се спори, всеки с неговите си ценности в живота ,няма да ги променим ние тука .Все пак е радостно ,че се броят на пръсти тия ,които одобряват високомерни ,нахални и безочливи хора като Мартин и Добрин.

# 679
  • На брега на реката
Анджи, да си беше седяла в другото племе, щеше да е в пъти по-добре. Колко трябва да си наивен, че да мислиш, че в новото племе ще те приемат с разтворени обятия?!?  В старото ѝ племе, поне и знаеха капацитета и отношението към нея не беше подигравателно.
Снощи много ме издразни мазньото с отвратителното си отновение към нея. Кой е този льольо и за какъв се мисли, че да се държи така с другите. Отвратително поведение. Как ми се искаше, Анджи да има топки и да го пита: " а, ти пък кой си, та ми държиш сметка". Всъщност може и да го е казала, ама няма да ни ги покажат, че да не унизят великия "Император".
Определено Добрин ми е по-поносим и добър на терен. Мисля, че ако продукцията бяха заложили на него, щеше да е по-поносимо.
Довечера няма да мога да гледам, но стискам палци на Поли.

# 680
  • Sofia
Мда! Продукцията за едно е права - форматът е реално отражение на живия живот. И в него, както и в игрите не винаги успяват по-добрите и по-умните. Много често се случва семплите и посредствените да вземат превес, и да смачкат можещите. Веднъж защото са с протекции, друг път защото са по-арогантни, безкрупулни, гласовити и нагли. Не казвам, че Мартинчо няма качества, напротив има, може да търчи има и добро кардио, липсват му приспособимост и адаптивност, както и бърза мисъл в точния момент. За мен той е зубрач, вижда, разучава, копира и прилага. Едно различно нещо да има и губи почва, но така са имитиращите продукти - все нещо не им достига да са като оригинала.

# 681
Деси за грошовете на Поли:
-- Ако тези грошове трябва да отидат някъде, ще дойдат при мен!

Марто - брутални грешки
1. Тактическа - при последното хвърляне на торбички, вместо първо да вкара неговата, за може по-отрано на Геша да му тежи повече, той подскача наоколо да подава на Анджи, а неговата торбичка седи на земята и чака  (снимката долу). Чак се учудих че не стопли дори постфактум и малко срам да изпита от недосетливост.
2. Дипломатическа - тия признания, че Анджи щяла да е номинирана така или иначе, кому свършиха полезна работа? Нито на него, нито на Анджи, нито на никого (освен може би индиректно на Поли заради разклатената Анджи). Отначало почна добре - "Мислехме аз или Добри" - рекох си -- еее супер, така се прави! Но после се оля! Изби го на високомерен цинизъм както сигурно със задоволство са отбелязали повечето от вас дето не могат да понасят Мартин.   Дори Добри впоследствие се оказа че малко се е осъзнал - каза "Анджи може да ни е нужна след обединението".

# 682
Наближава финалната седмица и започва да се активизира агитката на продукцията и нейните фаворити.
Един регистриран преди три месеца, защото искал да пише преди три години. Друг регистриран преди пет години, но написал пет мнения изобщо във форума.
И ни обясняват колко много хора харесват излъченото и колко е качествено. Как не разбираме Мартин и лакея Му.
Ами разгледах анкетата и по точно кои са харесваните участници. Махайки тези,които нямат фаворити  и ако всеки е дал по три гласа. Предполагам че са гласували около 130 човека и от тях 23 харесват Мартин и предполага се и Добрин.
Ами ето колко "мноооого" хора ги харесват. Няма и 20%.
И още нещо се чудя. Защо така изненадващо не се появиха и фенове на Микяй да ни набият канчетата аджеба колко мислещ играч е.

# 683
Масовка - летене

# 684
Наближава финалната седмица и започва да се активизира агитката на продукцията и нейните фаворити.
Един регистриран преди три месеца, защото искал да пише преди три години. Друг регистриран преди пет години, но написал пет мнения изобщо във форума.
И ни обясняват колко много хора харесват излъченото и колко е качествено. Как не разбираме Мартин и лакея Му.
Ами разгледах анкетата и по точно кои са харесваните участници. Махайки тези,които нямат фаворити  и ако всеки е дал по три гласа. Предполагам че са гласували около 130 човека и от тях 23 харесват Мартин и предполага се и Добрин.
Ами ето колко "мноооого" хора ги харесват. Няма и 20%.
И още нещо се чудя. Защо така изненадващо не се появиха и фенове на Микяй да ни набият канчетата аджеба колко мислещ играч е.
😄 😄 😄 Това че има инакомислещи от "правоверните" явно го приемате като "агитка на продукцията" Ами не, просто на мен лично ми омръзна да чета тесногръди хейтърски писания и реших на финала да си кажа мнението, макар и от 20% 😏 Мартин и Добрин заслужават да са на финал заедно с Раду, Гешев, Деси и Анджи, жалко и за Стан. Ако Ралица спре да се изживява като шефката на формата и плебса би било още по-добре за играта, защото се е взела много на сериозно и е втръснала до крайност с назидателния си тон, псевдо психологическите си анализи и личните си предпочитания.

# 685
el Barto просто мнението ти е малко шокиращо в случая, а не толкова, че си нов и имаш малко мнения. И аз съм все още новак от миналата година и не съм усетил мнението ми да не ми се зачита за това. Просто за много хора няма логика твърдението, че този сезон за първи път не ти се струва нагласен и съм склонен да се съглася с тях. Са, може аз нещо да не съм те разбрал какво точно имаш предвид, ти ще кажеш. Според мен продукцията с всеки изминал сезон става все по-нагла и този сезон ми се струва най-нагласен. Та, Мартинчо му дадоха да си избере грошовете на друг участник, който малко или много му е конкурент и наистина е странно как все на него му се пада една и съща арена напоследък? 15 обиколки срещу силов играч като Гешев? Е, не ти ли се струва малко небалансирана тази битка? Това са редовните номера на продукцията още от първите сезони. Не, че не могат да подбират битките по-балансирано така, че да има елементи в полза на двата участника, а просто не искат, защото искат нещата да се случат по техен план, а не по естествен път.

Кастинг битки, блата, чистилища, острови и т.н. позволяват на продукцията да си въртят нещата, както си искат. Особено кастинг битките са тотал щета. Единия път ще ти вземат грошовете, другия път ще ти пратят ключов човек от коалицията ти в друго племе, за да станете малцинство и да си ви номинират без дори да влиза никой от блатото. Ами, не знам, но според мен прекалено лесно се получават нещата на някои участници, а други ми се струват ощетени. Дори, да не е правено нарочно пак е нужна драстична промяна, но то си е и нарочно.

А, за писането в темата според мен е най-вече, защото не се гледа толкова. Дяволо ще каже, защото той повече ги следи тези неща, но на мен ми е се струва доста по-малко писането в сравнение с миналата година. Истината е може би някъде по средата, защо точно не се пише, но няма как да е само заради отношение към участниците. Просто шоуто наистина олеква все повече и повече с всеки сезон. Наистина ми беше по-приятно в темите миналата година. Пак имаше обиди, но въпреки това бяха доста по-обрани и обективни коментарите. Като цяло ми хареса как се коментираше тук миналия сезон, особено в сравнение със социалните мрежи и за това започнах да пиша и аз. Този сезон леко се разочаровах. Наистина се изля много излишна помия по някои участници. Да, имаш 20 мнения в темата и всичките да са насочени към един определен участник не е градивна критика или моментна остра реакция на дадена случка, а чист хейт. Раду само дето не беше изкаран насилник по едно време в темите, даже се писаха коментари как се притесняват за децата му. Смешна картинка като цяло.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:17 от Иван С. 659770

# 686
Къде я видяхте тая голяма красота?

да де - ретро, ретро, ама не!

# 687
Е, хайде сега, аз имам регистрация от 18 години и харесвам играта на Добрин и Марто. Добри са на терен, успяха да си изиграят както трябва картите. Гледам телевизионно предаване, развличам се с него вечер. Нито справедливост търся, нито очаквам да ми възпитава децата. Много симпатизирах на Гешев отначало и сега го харесвам, но той не е този Гешев от началото на предаването. Тогава беше по-пъргав, по-бърз и като цяло по-силен. Сега е сянка на себе си, за което сам си е виновен. Раду е другият, който има качества за финал и мисля, че въпреки Изолатора са му останали достатъчно сили. Калоян не го броя. Знам, че си има почитатели, но за мен не е достатъчно добър за финал.

# 688
Офф, добре че Гешев е як и издържлив, та спечелиха зелените снощи. Пелипенко е толкова бавна, тооолкова бавна. Съчувствам й за ударената ръка, ама това беше битка за финал, не може Калоян да се съобразява с нейната непохватност и бавене. Реално Калоян понесе цялата тежест на битката, и Гешев разбира се. Има хъс Пелипенко, но е флегматична по природа. Няма големи шансове срещу Анджи довечера.

# 689
  • Germany
Трябва ни нова анкета за най-дразнещ участник в Игрите. Да видим ще стигнат ли М и Д вожда Алекса или не са дори близо до него 😉

Общи условия

Активация на акаунт