💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 694
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 660
Честно, наистина не се сещам кой е този феноменален воин, който е отпаднал и изгонен за да не пречи на пъкления замисъл на продукцията . Моя фаворит беше Митко , и аз като Полипенко виждах него , като най силен, обаче си му дадоха достатъчно битки в които да се спаси, и за съжаление има компоненти на които е трагичен, въпреки, че е блестящ на дуги . Раду си го пазят и не е аут още . Но колкото и да е мислещ и добре в  стратегиите, колкото и да силен , няма издръжливостта и пъргавината  на 20 годишните. Силвето също ми е фаворитка, но също я спря "егенето", и не можем да се сърдим на ПР , че не дава битки по калъп за фаворитите ни. Такива са си битките от 100 години , не са измислени за МиД .

Съгласявам се напълно с написаното. Истината е, че озлоблението към продукцията, натрупано още в предните сезони, сега кара по-голямата част от зрителите да е настроена мощно срещу всичко. Обективната преценка тотално липсва. Каквото и да се случи, то ще бъде интерпретирано като „побутване” и целенасочено нагласяне на дадени игри. Аз за първи път не виждам такова. Единствено в жилетките имам съмнение, защото много произволно ги дават. Ще вметна, че също гледам и „Островът на стоте гривни”, където не виждам нищо нагласено, но ми е в пъти по-скучно. Точно там всички се правят на герои и се изповядват някакви морални измислици, превръщайки стратегическо предаване в бозеста мелодрама. В началото очаквах да се настроя негативно към „Игри на волята”, но се оказа точно обратното. Прави ми впечатление и че хората, с които говоря, са на същото мнение. В коментарите виждам точно обратното и се чудя защо е така. Предполагам, че се дължи на това, че главно ядосаните зрители се занимават да пишат каквото и да е било (не само за това предаване, а цялостно за всичко, което се излъчва).

# 661
  • София
😉” НаДсмешка”!!! Цитат на най- умния 🤣Императорът Мартин…Как смее Анджи да Му говори с “наДсмешка
Лицеят в ГБ се гордее с “наДсмешката” - нова дума от най- великия Мартин- веднага да се включи в най- новото издание на Речник на книжовния български език😉🙃
Старателно си ги записах,заедно със заченка Bowtie
Милата Анджи колко пъти се самопредлага,пък сега от първия път я уважиха Simple Smile
Мартин и Маги - чудесни млади хора! Те са храбри!
Мечето Геш ,така присвил очи, им обясни за 2 минутки сложната стратегия на дуото.
Чакам и Раду да си дойде,че да им разтурят детския лагер,че НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ!

# 662
В коментарите виждам точно обратното и се чудя защо е така. Предполагам, че се дължи на това, че главно ядосаните зрители се занимават да пишат каквото и да е било (не само за това предаване, а цялостно за всичко, което се излъчва).

Няма как човек с 19 мнения, очевидно регистрирал се за да противодейства на критиката, да разбере хора, които са в този форум и тема от 5-6 години. Тук половината сме предлагали брак на Гого и Филип. Изглозгахме кокалите на Джаферката. Не сме ядосани лелки. Фенове сме, но искаме качествен и вълнуващ продукт, какъвто имаше надежда да се получи при игровия потенциал на групата. Но не стана и това ни обижда. Отделно личностните характеристики на тези, които останаха не ни импонират. Свободни сме да си изразим мнението. Толкоз!

# 663
Справедливостта изисква да сме за Анджи, наистина по-добра на арена от рускинчето.
Но да продължава да се кълне във вярност на дуото и да търпи назидателен тон от Тънкото гласче, да влиза в обяснителен режим с обилен доказателствен материал, че го обича повече от Мики Маг и му е по-вярна, ме отврати. Влизала била с бутонките, обвини я идолът. А с какво да ти влезе -с балетни пачки? Съвсем е права, че те се интересуват само от гласове и грошове. Я се върне от елиминация, я не. Защо не му тегли на очилаткото една, че и две да му се изпотят цайсите. Но не, тя облиза крака, който я ритна. Затова е прав Мартин, че би ги уважавал и признал, ако тримата простосмъртни му бяха развалили стратегията. Ама надали,само като ги видиш....
И сега съм за Поли. Прие с достойнство гаврите и им се надсмя. Добре е, че племето не я предаде, въпреки изкушението.

# 664
Следя темите от доста години, но за първи път имам порив да пиша (регистрирах се преди да започне новият сезон, просто така се напаснаха нещата). Единствено в трети сезон си мислех да пиша за Поли, но в последствие се отказах. Да, всеки има възможност да си изрази мнението, просто ми е интересно как става така, че се разминават мненията на пишещите и на всички хора, които на живо изказват нещо пред мен. И наистина за всяко предаване виждам подобни коментари от години насам. Сега реших да включа и другата гледна точка, защото ми се струва в недоимък тук, толкова.

Ще допълня, че под „ядосани зрители” нямам в предвид злобни лелки или най-обикновени тролове. Просто хора, които изпитват недоволство от това, което гледат. Въпросът тук е, че има и много доволни фенове (не само нови, а и стари такива), които явно нямат нужда да пишат, точно защото са доволни. Това се опитах да напиша в предния коментар.

В коментарите виждам точно обратното и се чудя защо е така. Предполагам, че се дължи на това, че главно ядосаните зрители се занимават да пишат каквото и да е било (не само за това предаване, а цялостно за всичко, което се излъчва).

Няма как човек с 19 мнения, очевидно регистрирал се за да противодейства на критиката, да разбере хора, които са в този форум и тема от 5-6 години. Тук половината сме предлагали брак на Гого и Филип. Изглозгахме кокалите на Джаферката. Не сме ядосани лелки. Фенове сме, но искаме качествен и вълнуващ продукт, какъвто имаше надежда да се получи при игровия потенциал на групата. Но не стана и това ни обижда. Отделно личностните характеристики на тези, които останаха не ни импонират. Свободни сме да си изразим мнението. Толкоз!
    [/b]

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 23:08 от el Barto

# 665
    Аз лично вече не гледам. Мъжа ми по навик го пуска. Мисля че продукцията бута тия като вид извинение към нас заради Момчил миналата година. Но никой от двамата не е Момчил. Изобщо не ме вълнува вече как печелят. Няма как да ме накарат да ги харесам, освен ако не е дарят веднага цялата награда на благородна кауза. Нищо друго като поведение или игра не може да ме накара да ги уважавам, харесвам....не, дори да ги погледна.

# 666
    Добре, ясно е, че каквото и да напиша, никой няма да го погледне насериозно, заради някакви предразсъдъци и елементарни догадки, които нямат нищо общо. Регистрирах се, за да коментирам „Диви и красиви” в началото 😃и не познавам никого от никое реалити предаване. Но явно „доказалите”се фенове само имат право на мнение. За останалите това не важи.

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

Колкото и регистрации да си правят родата на Маргарин и Дробчо няма да променят мнението на редовните фенове. Чуденето не е забранено, както и това почти всички да не харесват дуото, и то не само в този форум, а навсякъде в социалните мрежи.
    Родатааааа, сигурно вече нямате време и да спите, и пак не можете да смогнете за толкова нови регистрации.GrinningGrinningGrinning

# 667
    Сигурно се шегувате. Разбирам донякъде възмущението Ви, но нали се сещате, че освен Вашето мнение съществуват и други такива, т.е. истината за всеки е различна, без значение кога сте се регистрирали и какво точно защитавате и в коя тема. Ако искате разбиране по дадена гледна точка, би трябвало да подходите и с такова към останалите такива. А не да " набивате канчета", че нещо не е разбрано.

# 668
    Ама "всички хора на живо пред теб" не е никакво доказателство и представителна извадка с тежест за всички извън форума и социалните мрежи Grinning Защото всички хора в живота пред мен пък са на същото мнение като повечето сме тук. Поне с 10 човека си говорим колко е несправедливо прозрачно и детинско предаването тази година. Прашинка в морето са подобни лични наблюдения и генерализациите са далеч от обективни. Всеки си има мнение и база от която то произлиза. Да седиш и да се чудиш защо някой харесва/ не харесва друг е безсмислено начинание. По-добре човек да се запита сам защо е собственото му мнение каквото е.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 23:25 от Ne0n

# 669
    • софия
    Следя темите от доста години, но за първи път имам порив да пиша (регистрирах се преди да започне новият сезон, просто така се напаснаха нещата). Единствено в трети сезон си мислех да пиша за Поли, но в последствие се отказах. Да, всеки има възможност да си изрази мнението, просто ми е интересно как става така, че се разминават мненията на пишещите и на всички хора, които на живо изказват нещо пред мен. И наистина за всяко предаване виждам подобни коментари от години насам. Сега реших да включа и другата гледна точка, защото ми се струва в недоимък тук, толкова.
    Ако следиш темите отдавна, значи трябва да си видял/а колко много от феновете вече не пишат тук.
    Като фен на фен - не се хаби Hug Grinning

# 670
    Омразата към Мартин и Добрин и тук, и във фейса, достига комични размери. Все едно са убили някого и народа е недоволен, че не са ги осъдили.
    Ама продукцията ги бутала напред... е, и? Несправедливо е, ама те как точно са виновни? Сърдете се на продукцията. Същото се говореше и за Рълев миналия сезон. Никой от тях не е вдигнал ръка и да е казал "Продукция, аз съм човека! Направете така, че да стигна финала".
    Ама се държали арогантно... не, държат се самоуверено. Арогантно се държа Кралев. Правете разлика между двете. Понякога разликата наистина е тънка, но я има.

А, да, а утре ще съм категорично за Анджи! В пъти повече хъс показва в игрите от Пелипенко.

# 671
    • Пловдив
    Микяй от първите седмици все не искаше да рискува и да излезе да се бие. Още когато беше в коалиция с Гешев и Павел го повтаряше това. Най-мишкарското поведение в този сезон е неговото. Избута до финалите с нагаждачество и скатаване. Разочарование! А в началото ми беше един от фаворитите.

# 672
    • София
    Мартин и Добрин са отговорни за собственото си държание, което е най-вече демонстрация на самодоволство, подлост, наглост и неоправдано високо самочувствие. Продукцията си е отделна графа в хейта.

# 673
    • София
    За първи път в този сезон наистина ще съм затруднена за кого да съм - Анджи ми е симпатична от самото начало, но Пелипенко също я харесвам. Стискам и на двете палци, може би една идея повече на Пелипенко.
    Според мен утре двете битки ще са с компоненти, които се намират на две от арените - не намирам логика да са номинирани срещу тези от изолатора - освен, ако не са решили двама да се завърнат, тоест шанс за двамата номинирани или другите двама - от изолатора. Ясно, че, ако е това, има шанс да са по 1 - Анджи и Раду примерно, но не ми се вярва. Ще се разбере утре де.

Като цяло в този сезон за мен и според мен - Гешев или Раду - най-много бих се зарадвала да победят, след тях е Деси, малко след нея Пелипенко, Анджи и Добрин. Калоян и Микяй - твърдо не, Маги - също не, макар че  една идея по-добър вариант от Калоян или Микяй.
    Мартин - не го включвам. Продукцията го е включила достатъчно, аз отказвам.

Няма как да цитирам точните мнения, но относно някои такива:

Прочетох не едно мнение как индивидуалните битки били нагласявани за Мартин и Добрин, за да печелят. Но, аз такава битка на Добрин не помня. Може ли някой от твърдящите го да ми припомни - коя негова индивидуална битка е била с елементи само като за него? За Мартин - не споря.

Другото - Алекса от сезон 4 поне бил комплексен 😆 Алекса на най-първата многокомпонента битка (напълно свежи и без да са гладували или спали на кофти условия всички) за влизане на резервите загуби от Фифо (хайде там ясно), от Зорница и от Виктория. На първата битка за спасение на останалите резерви - остана след Чакалов. В плуването беше зле, на същата битка като тази днес - изпусна и Фифо го победи - и в не малко други моменти и битки беше хм, не много добър. И съответно с кое е показал тази комплексност Алекса?

Все пак да се върна към настоящия сезон - надявам се Раду и едно от момичетата, когато се завърнат да променят нещо и поне да гледаме изненадващи съвети, ако не друго, в последната седмица. Павел не - харесвам го, но той ще си заиграе пак с Микяй и Маги съответно ще е съвсем скучно. Един Гешев опозиция не прави 🙂Макар че, кой знае, може пък да печели всяка една игра до края 😀

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 02:00 от gg__

# 674
    • София
    Аз така и не разбрах защо Микяй не държеше коша, все си мисля, че щеше да се справи по-добре. Ама и те с Маги така са се слепнали един за друг, че изпадат в тревожност само при мисълта да са разделени...

Общи условия

Активация на акаунт