💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 694
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 360
Дааа, поредните тъпоумия на продукцията.

1. Уникално нововъведение - посред екшъна на битката пренасяме зрителите на стопанството, да чуят малко празни приказки, после се връщаме обратно.
2. Наградата ти е тия 50 гроша или да вземеш на някого (от 100 нагоре).  Какво избираш???   Еййй голяма дилема това.  И също "гениално" нововъведение.

Освен всички други кусури за които постоянно пишем ми писна и от тия пълнежи - резиденцията от дрон, морския бряг от дрон, лавандулови полета от дрон,  житни полета от дрон, четири празни стола в резиденцията (че сакън няма да се сетим къде са следващите кадри до хладилника) и т.н.  

Ако имах време щях да извадя всичкия такъв пълнеж от един епизод и да го кача някъде, да видим колко минути утрепват.  Но нямам Sad

# 361
Отвратителен епизод. Осъзнавате ли, че Димо най-явно разкри всичко за Силните пред Мартин - кой какви грошове има, как ги е спечелил.. че това нормално ли е, честно ли е?!?!? Rage Отделно що за дилема е това, дали да взема 50 или 100 гроша+да прецакам някой??!?!!? Ако Гешев беше спечелил нямаше да има такъв подарък на 100%. Но и Гешев няма как да спечели, защото за пореден път битките са съобразени с императорчето. Отделно Димо 100 пъти му повтори на Гешев в последните 2 седмици колко в дебел. Това си е направо тормоз: "вижте го императора, вездесъщия, най-велики Мартин и ти, дебелако Гешев"... повдига ми се просто.

За първа година следя така подробно предаването и се вълнувам и ще е за последна. То все бях чувала, че всичко е нагласено, но не вярвах, че чак в такава степен. То даже граничи с чиста провокация. Тези продуценти явно целят да трупат рейтинг с негативни коментари и отрицателен зрителски вот, нямам друго обяснение за този цирк. Или наистина Мартин е нечий синковец или роднина и ще го бутаме нагло до финал (все пак в Пееш или лъжеш наскоро се случи същото, та нищо не ме изненадва)... гнусна работа е това предаване и ме е яд, че изгубих толкова време да гледам и да се надявам, че има нещо нормално в цялата работа Sad

# 362
Не взе грошовете на Деси, защото според него, не му е конкуренция. На Гешев не му ги взе, защото видя, че може да го бие. Калоян смята за силен, затова взе неговите Grinning Поне малко се поучете от любимеца си, не слушайте какво ви говори, а "четете между редовете" Joy
На Гешев не взе грошовете ,защото каза ,че ще се опитат да заиграят заедно в коалиция ,като се слеят племената-един вид вратичка си отвори ,а не че може да го бие.

# 363
  • София
Андрей или Гого без проблем ще бият Кирчо на бързите и леки трасета, които му дават. По-любопитно ще е да видим нещо с бутане на огромните бали, мъкнене на тежки вериги, преминаване на ров с дърпане на кану. Ей такива битка дето даваха и на жени.

# 364
  • Sofia
Не, битки с тежести няма да гледаме. Виж, ако се изправят две жени, тогава може. Пътят е разчистен, тези които можеха да са конкуренти на маргарин (Караолис, Димитър, Борисенко, Светлин), ги пратиха вкъщи. Раду, който беше удоволствие да се гледа на терен, е заточен в изолатора. Гешев вече е добре угоен и набеден за дебелак, и виж колко подигравки напоследък отнася. Сега се чудят дали да го съдят за повредения  инвентар. Микяй е по-нисък от тревата, така се е снишил, че е забравил да ходи изправен. Злите езици говорят, че още лази някъде там из дуранкулашките полета. Жените, има и някои дето още стават, но не могат да са конкуренция на маргарин. Единствен Калоян остана, като конкуренция и логично остава без грошове. Сакън да не се обърка нещо! Императорчо е силен само в търчането като муха без глава, ако имаше такава щеше да я използва по предназначение. Затова драги ми зрители се подгответе, чака ни търчане до откат и безкрайни, скучни повторения. Че той нали "победителят"..

# 365
Мазнин ми прилича на отгледан от хвалеща баба, глезен от леля или от рано разведена мама. В него е имало много фокусиране и дори вманиачена и обсевбаща "любов", и това гнуснаво самочувствие идва от там. Колкото и да е странно, той обаче си вярва в него като 2 и 2, 4. Направили са му много лоша услуга отглеждащите го жени (защото гарантирам, че само жени, без мъжко присъствие, могат да осакатят подрастващо дете/човек така), и живота ще го учука и облъска, точно заради тази нереалност в поведението, които демонстрира че има, в следствие. Колкото искате ме нападайте. Аз за да го казвам, си имам едно не, две на ум.

# 366
Клоака, шахта на метро за отпадъчни води- спокойно може да го прекръстят това нещо на  "Гаври на хората".

ВитомирчУ в торбата и в блатото на Дуранкулак да го метнат и никога повече, да не му дават редакторски стол в телевизиите. Точка.

# 367
Очаквам да глобят Гешев с 100те му гроша за повреда на инвентара, ако утре паднат и са на съвет 😅

Така де, и без това жанра е комедия с елементи на фантастика, поне да се придържат към наратива.

По отношение на Мартин и специалната двойна награда - еми, харесали са го от продукцията и си го коткат, и да се ядосваме и да се палим, нищо няма да се промени.

Момчето е подготвено, има качества, но това явно подпиране от страна на ПР му изигра лоша шега.

Ако не беше така явно направено и, най-вече, демотивиращо за останалите участници, може би настроенията на зрителите нямаше да са така отрицателни към него.

Явно този сезон им куцат психолозите и социолозите, щом са решили, че така представен/монтиран/подпиран и ухажван, Мартин би бил любимец.

Няма да се учудя, ако знае или подозира, че някъде има един скрит играч и за това се/го захранват с грошове, за да не стане сакатлък и завърналия се от изолатора ( да приемем, че ще е Раду, макар до последно да се надявам да е Павел, ама знам, че е почти невъзможно) изненадващо да го победи.

На този етап смятам, че само Раду би могъл да го направи, ако продължават да дават игри като снощната.

# 368
Грошовете вече са извън играта. Дадоха всичките на един човек, което обезмисля малките остатъци у другите.
Да му дават и 90те хиляди и да ми изстържат екрана от него.
Абсурд да гледам мазната му физиономия как се бори за книгата на шеф Манчев.

На Ралица една вярна реплика й подадоха в слушалките-че това племе се забатачи в стратегии и кроежи.
Еми така е, когато отстраниха атрактивните играчи, за да изпъкне Избрания и оставиха семплите, почти безсловесни Мегита, Микита, Малвита. Не напразно Стан отказа да се тормози в изолатора. За какво? На него му стана ясно, че няма смисъл още като видя, че Мегиту му саботира играта за предимство с плахата надежда, че ще бъде оценена от светото семейство и ще пробута посредствеността си по-напред. Да, да, видяхме Микяй като капитан....Саботажи и скука може, подсказване и кражба на грошове не и "какъв пример даваме на децата". Пародия.
Гаврата с Гешев излезе извън контрол. Загуби, е и? Пак си остава мъж, за разлика от получилия победата.

# 369
Гръмко повтарят водещите как от предаването възпитават деца. Питам. Риторично. Водещите, вашите деца в това ли искате да се превърнат?
Алчни, меркантилни, подмолни, използвачи, мишки, нагли и самонадеяни, без грам покритие?

Гешев е пример колко е сбъркана концепцията им глад и захранка с некачествена и мазна храна. Тъпчат се с хляб, вредни мазнини и въглехидрати. Увреждат си здравето и влизат във форма след година, най-рано. Ако изобщо могат без последици.

# 370
Мисля че ако пуснат двама от изолатора в обединеното племе ще бъде много по-интересно и много повече зрители ще аплодират. Но няма да им стигне акъла дотам.  Sad

# 371
За съжаление, мисля, че Раду не е същият както преди и няма да може да даде отпор на захранените и натренирани останали състезатели. И психически, и физически го срина продукцията. Мускулната маса, която губи в изолатора не може да се възстанови за седмица-две. Жалко, защото ми беше от фаворитите.

Няма да се учудя, ако знае или подозира, че някъде има един скрит играч и за това се/го захранват с грошове, за да не стане сакатлък и завърналия се от изолатора ( да приемем, че ще е Раду, макар до последно да се надявам да е Павел, ама знам, че е почти невъзможно) изненадващо да го победи.

На този етап смятам, че само Раду би могъл да го направи, ако продължават да дават игри като снощната.

# 372
Не взе грошовете на Деси, защото според него, не му е конкуренция. На Гешев не му ги взе, защото видя, че може да го бие. Калоян смята за силен, затова взе неговите Grinning Поне малко се поучете от любимеца си, не слушайте какво ви говори, а "четете между редовете" Joy
На Гешев не взе грошовете ,защото каза ,че ще се опитат да заиграят заедно в коалиция ,като се слеят племената-един вид вратичка си отвори ,а не че може да го бие.
Да де, той така каза, оправданието за пред камерите. Какво обаче има предвид на ум е друг въпрос Grinning

Попогледнах коментари във фейсбук ами те и там хората са бесни. Доста подхождат с хумор и не е като да са само просташки обиди. Никой не ги харесва тия двамата. Чак почвам да се притеснявам за тях. Какъв човек трябва да си, че грам да не ти пука другите как те възприемат. Ясно е, че не може  да са ти критерии чуждите мнения, но почти не виждам такива, които да ги защитават и подкрепят. Най-вероятно не са очаквали този хейт и в подкаста при Ваня ще се опитват да правят damage control. Ако бяха на 14-15г под въздействие на бушуващите хормони, може би щях да ги оправдая за излагацията.

# 373
  • София
На мен ми беше много странно защо е цялото това подпиране и бутане. В един коментар във ФБ видях написано, че М.е роднина на известен телевизионен продуцент. Не знам дали е вярно, но поне нещата стават ясни...

# 374
  • София
Все по - трудно ми става да гледам. С тези хвалебствия за великия император и натъртването на Гешев, че е дебелак, станал за смях и не знам си какво. Аз до последно не вярвах, но явно наистина е нагласено всичко. Пълна пародия. Някой по - нагоре беше питал и сега и аз се питам същото - как се чувства Мартин като се гледа какъв е? Мен щеше да ме е срам, че съм такъв подъл човек.
Подлите никога не се срамуват, че са подли, те се срамуват от това, че не са направили необходимото, за да скрият от останалите, че са подли... евентуално, де... ако изобщо могат да се срамуват.

Общи условия

Активация на акаунт