💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 706
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 315
Все по - трудно ми става да гледам. С тези хвалебствия за великия император и натъртването на Гешев, че е дебелак, станал за смях и не знам си какво. Аз до последно не вярвах, но явно наистина е нагласено всичко. Пълна пародия. Някой по - нагоре беше питал и сега и аз се питам същото - как се чувства Мартин като се гледа какъв е? Мен щеше да ме е срам, че съм такъв подъл човек.

# 316
Не пишат, но гласуват.
Императорът с 17 гласа
Близнакът с 16
Гешев с 75
Раду с 71
Всъщност, само Микяй и Пелипенко са с по-малко.
Слипа имаше повече фенове.
Черно на бяло.

# 317
Извинете за закъснението днес два наведнъж.

Моля оценете:

епизод 69 понеделник

И епизод 70 вторник

# 318
Много смешно, като цъфнат тука с едни крещящи лозунги  за детската градина 😂  .
 meis , по-добре си задай въпроса защо само ти и още пет виждате нещо в това ухилено момченце,повредата е в твоя телевизор изглежда.
Останалите просто не пишат. Единици са тези, които умеят интелигентно да понахейтят участниците, които не харесват и темата не е особено гостоприемна за останалите. Това са моите впечатления, потвърдени от съфорумци в други теми.
ПП Мартин правел всичко за себе си - а кой играе за някой друг, това е индивидуална игра-печели един.
Въпросът е не дали го прави, а как. Искам да видя тези достойни хора, най-вероятно роднини, които се прекланят пред този "талант". С оправданието "такава е играта". Само последната игра да вземем- явно не е запомнил чалъма с плочките, свърши му кислорода в мозъка и можеше да се уповава само на Димо да подскаже, което и беше направено само около 8-10 пъти...Толкова за таланта.
А иначе сте добпе дошли и всички тук си пишат каквото си искат. Има много симпатични съфорумци, които си пишат в темата от години. Не винаги съм съгласна с тях, но какво от това... Но "пропагандата" е друго нещо. И по-възрастните можем да направим разликата. Например, Калоян. Има си трески  за дялане. Беше ми обаче интересно да му следя гъбаркането с женската коалиция. Та така.

# 319
Останалите просто не пишат. Единици са тези, които умеят интелигентно да понахейтят участниците, които не харесват и темата не е особено гостоприемна за останалите. Това са моите впечатления, потвърдени от съфорумци в други теми.
ПП Мартин правел всичко за себе си - а кой играе за някой друг, това е индивидуална игра-печели един.
Абе има си начини да играеш за себе си интелигентно, без да е за сметка на другите и да се хилиш с явно задоволство, че си надхитрил, надиграл, доказал някакво невероятно превъзходство. Морунов успя, Момчил успя, както и някои други в предишни сезони. Нямаше нужда от тонове синхрони на самовеличаене, нямаше нужда от подмолни схеми и подигравателно отношение. А то дори не е само към останалите участници, а и към зрителите. Обидно е някак си да те вземат за ряпа де да знам.
Колкото до написаното от мен, че гледал само себе си, беше в отговор на коментар с изброени действия, които уж били за племето. Но само уж...

Интересно ми е какъв процент от приходите на МиД от подготвителните им тренировки за нови участници, отиват за продукцията. Че има договорка вече окончателно е ясно, интересно ми е каква Thinking

# 320
Гледам сега на запис. Мазния взе грошовете на Калоян, за да не ги имал за предимство???? Егати наглото създание. С това пе*ераско гласче като го чуя и ми се повдига. Значи, от сега е ясно, че с тези грошове, те реално си купуват победата, защото те са за предимство. То направо да не ходят на битка на финала, а да отидат само да се покажат, че са спечелили. Опосуми ли как им казвате. Ми правилно. Егати. За първи година следя от до това предаване и както много от вас казаха, това е просто за да го догледам, а дори не го и гледам, ами е за фон. Изобщо няма да се занимавам повече да го гледам. Интриги, мазньюги и подляри и без това бол, че да ги гледам и по тв. "Не, мерси, како Сийке."

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 23:03 от КремонаЛиза

# 321
Сега като казахте за усмивката на Мартин, да, хили се непрекъснато като напушен. Съгласна, че всеки играе за себе си, затова е нелепо да се твърди, че той е направил нещо от алтруизъм и любов пък племето. А останалите участници имам чувството, че са ги инструктирали да го възхваляват непрекъснато . Сигурна съм, че не могат да го дишат, но по някаква причина почнаха да му се мазнят от няколко епизода и по синхрони да говорят някакви възхвали.

# 322
 meis , по-добре си задай въпроса защо само ти и още пет виждате нещо в това ухилено момченце,повредата е в твоя телевизор изглежда.
Въпросът е не дали го прави, а как. Искам да видя тези достойни хора, най-вероятно роднини, които се прекланят пред този "талант". С оправданието "такава е играта". Само последната игра да вземем- явно не е запомнил чалъма с плочките, свърши му кислорода в мозъка и можеше да се уповава само на Димо да подскаже, което и беше направено само около 8-10 пъти...Толкова за таланта.
А иначе сте добпе дошли и всички тук си пишат каквото си искат. Има много симпатични съфорумци, които си пишат в темата от години. Не винаги съм съгласна с тях, но какво от това... Но "пропагандата" е друго нещо. И по-възрастните можем да направим разликата. Например, Калоян. Има си трески  за дялане. Беше ми обаче интересно да му следя гъбаркането с женската коалиция. Та така.
Аз не съм му роднина.А и не той си  измисли прякора ИМПЕРАТОР,а продукцията,което не го е променило по никакъв начин.Има хъс момчето.Но е и справедлив.Не взе грошовете на Деси,които са 130,/което трябва да ви говори,че не всичко за него  е пари,нали/,не взе грошовете на Гешев/защото щеше да плюе както сам каза върху думите ,които му каза,че го харесва/,а взе грошовете на Калоян,който не ги спечели в битка,а защото отвори едни катинари.Даже ми се струва наивен Мартин и това най-вероятно ще му попречи да спечели.А наивният човек ,особено ако е умен е идеалист в повечето случаи.Дано спечели все пак.Заслужава го.

# 323
И що дадоха битка с бягане и скачане? Що не дадоха силова, с теглене, бутане??
Бясна съм.
Тез' император знаят ли какво е?  Мазнин може да е император само на леля си!

Кооо???? Справедлив???? Страх тресе кочината, затова взе грошовете на Калоян! Спроведлив е последното нещо, което е този подляр.
Аз не съм му роднина.А и не той си  измисли прякора ИМПЕРАТОР,а продукцията,което не го е променило по никакъв начин.Има хъс момчето.Но е и справедлив.Не взе грошовете на Деси,които са 130,/което трябва да ви говори,че не всичко за него  е пари,нали/,не взе грошовете на Гешев/защото щеше да плюе както сам каза върху думите ,които му каза,че го харесва/,а взе грошовете на Калоян,който не ги спечели в битка,а защото отвори едни катинари.Даже ми се струва наивен Мартин и това най-вероятно ще му попречи да спечели.А наивният човек ,особено ако е умен е идеалист в повечето случаи.Дано спечели все пак.Заслужава го.

# 324
Не взе грошовете на Деси, защото според него, не му е конкуренция. На Гешев не му ги взе, защото видя, че може да го бие. Калоян смята за силен, затова взе неговите Grinning Поне малко се поучете от любимеца си, не слушайте какво ви говори, а "четете между редовете" Joy

# 325
  • София
Димо подсказваше твърде много, съгласна съм. Но и пред Гешев повтори няколко пъти от къде се почва реденето. Явно не му се стоеше до залез на терен.

# 326
Аз съм от харесващите Мартин, симпатичен ми е, не одобрявам всичко, което прави, но го харесвам, да.
По принцип обичам такива играчи - не е някой набит и много мускулест, справя се на много компоненти, става и за пъзели. Напомня ми за Андрей, малко и за плувеца Жорката.

Нооо, Добрин не го понасям и не ми харесва, че са заедно хаха
Даже Добрин малко ми е като влюбен в Мартин 🙄

Гешев много зле изглежда напоследък, червендалест(може и да е от слънцето), подут, странно ми е да се докара дотам, че да му е зор на игрите, все пак го имах за сериозен играч и за заслужаващ финалист. Добре ще му се отрази Стопанството и дано малко му олекне там 😉

# 327
Димо вече ще подсказва "наздравици". За другото лято, друг ще дава жокерите.

Димо подсказваше твърде много, съгласна съм. Но и пред Гешев повтори няколко пъти от къде се почва реденето. Явно не му се стоеше до залез на терен.

# 328
  • София
Гешев подозирам, че и на силова битка щеше да издъхне много бързо, хич не е във форма. Дано се стегне, че не е интересно така без конкуренция.

# 329
Аз не съм му роднина.А и не той си  измисли прякора ИМПЕРАТОР,а продукцията,което не го е променило по никакъв начин.Има хъс момчето.Но е и справедлив.Не взе грошовете на Деси,които са 130,/което трябва да ви говори,че не всичко за него  е пари,нали/,не взе грошовете на Гешев/защото щеше да плюе както сам каза върху думите ,които му каза,че го харесва/,а взе грошовете на Калоян,който не ги спечели в битка,а защото отвори едни катинари.Даже ми се струва наивен Мартин и това най-вероятно ще му попречи да спечели.А наивният човек ,особено ако е умен е идеалист в повечето случаи.Дано спечели все пак.Заслужава го.
Само дето считат с "близнака"си , че Калоян е по-голяма заплаха за тях от Гешев. Затова и неговите грошове са по-ценни. Щото е много умен обаче в синхрона се издаде, че така ще го лиши от предимство и това точно му е важно, защото остана  само Калоян да им е заплаха на двамата. Нито някоя от жените са опасни  толкова, нито Гешев се видя, нито Микяй. То май друг мъж няма. Раду не знаят , че се крие във варела.Та...всичко е пресметнато , не случайно дадоха разговора на двамата в началото  на епизода  и коментара им за Калоян.

Общи условия

Активация на акаунт