💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 691
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Да се иска наказание на този етап ат играта, си е наказание..за зрителите..
Жив зян си е Полипенко,  пък даже се сърди, на Анджи, защото й е казала, че на късмет се е добутала дотук..

# 766
Искам гифчета Joy Мисля че е ясно на кой точно момент JoyJoyJoy Виктория ако беше на тази битка... Отиде Joy

# 767
  • София
И каква е тая тъпотия да търчат от една арена до друга Rage
Пак че не са ги накарали да скачат (без предпазни въжета) от едната на другата JoyJoyJoy
А може би това е Бета-тест за финала? Thinking

# 768
Жив зян си е Полипенко,  пък даже се сърди, на Анджи, защото й е казала, че на късмет се е добутала дотук..
Мъка ми е да я гледам просто, откъде това самочувствие, като те абсолютно си стигна между капките до тук.

# 769
Какво пък ѝ има на Поли? Достойно си се представи момичето и даде всичко от себе си. За други имаше наказания, значи и за нея може.

# 770
И сега Бобри остана единствения оригинален от " Горди "

# 771
Такива душички двете момичета , Анджи остава сам сред вълци ,обречена е. Няма смисъл да се унижава пред никой . Да се бие и докъдето стигне ,ще отпадне достойно.
А Пелипенко ми е най-красива, много премерено ,спокойно и деликатно момиче. Не ми пука колко е силна, тя е един стойностен човек. Да не говорим колко ме възхищава прекрасния и български без акцент .Успех,момиче ❤️

# 772
Анджи скри инфо от Императора ,дано това не и излезе солено след обединението.

# 773
Ако това, което правят Мартин и Добрин са 'тънки манипулации', не искам да знам какви са дебелите Joy Опитите им да контролират положението са деликатни колкото слон в стъкларски магазин Grinning

# 774
Като хиени разпитват М и Д. Какво солено повече от това да излезе, двамата интриганти ще прецакат всеки без да им мигне окото, на Анджи това и е кристално ясно . За разлика от двете пернати Мики и Маги

# 775
  • Stockholm
Може би единственият вълнуващ момент в целия сезон ще бъде появяването на Раду в Обединеното племе.

# 776
После искам гифче на физиономиите на Упсарин и Маргарин Joy

# 777
Е, тя Анджи да беше отпаднала на битката с Венци и Маги, ако не даваха наказание. Не виждам разлика и двете битки са елиминационни.

# 778
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Предизвестен финал на битката. В първата половина на Пелипенко й беше трудно заради ръката. И плуването й не го бива, а във втората вече беше бавна. Дали защото беше изморена или по друга причина, но не си даде никакъв зор.
Същия резултат предвиждам и за Павката, за съжаление, и той има доста слаби компоненти в тази игра. Може би би се справил отлично на топчетата, но докато стигне до тях, Раду ще го е  сгънал три пъти. 
И какво сензационно имаше в това да гледаме как тичат по пътя на хълма? Rolling Eyes

М и Д наистина ги вълнуват само грошове и кой с кого играе. Дори за секунда не могат да проявят някаква човечност или хитрина, ако щете, за да си постелят пред някого. Хем искат да играят с Анджи, хем все с рогата напред. Ми не се прави така, не става просто!

# 779
Пелипенко и Борисенко бяха най-слънчевите образи в този сезон. Не беше фурия на арената Поли, но стискаше зъби и даваше повече, отколкото очакваха от нея. Един от малкото симпатични ми участници.

Общи условия

Активация на акаунт