💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 699
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 780
В този епизод прекалено много наблегнаха на това кой с кого в обединеното племе... Което ми говори, че ще има изненади и сметките на всички ще излезнат криви.

# 781
  • София
Наистина Павел с тая тояжка е като излязъл от "Цар лъв"

# 782
Ох, дано на Павката не му падне "клинът" Smiley, толкова да му е широк вече...

ПП: Ралица може да е доволна, че го е научила как се отключва катинар, я как няма проблеми сега Smirk Да не са се охарчили за малко по-скъпи катинари Satisfied

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 21:11 от Iveta_S

# 783
Аз също харесвам Поли. Не мисля, че е толкова слабо представила се. Да, на фона на други жени, е по-слабо подготвена, но в този сезон женския каст си е силен от към физическа подготовка. Но Поли в доста игри я натиряха да минава 2 пъти трасета. И то от самата Деси. Значи не е толкова слаба и немощна. Достойно се представи. Държа се добре с всички. Възпитана и готина.
Но Анджи е по-добра на арената и спор няма.

# 784
  • На Изток от Рая
Димо пък не му ли е неудобно - дебелариумът си бил свършил работата, ми да, свърши ги Раду и най-вече Павката - живи мощи, бедрото му е колкото ръката ми сигурно.

# 785
  • София
Раду и Павел след толкова време на изолатора ми напомнят на Дренски от Сървайвър. Той също изкара бая време на отделна локация и отстрани сума народ. Но накрая не успя да стигне до самия финал. Такива спомени имам.

# 786
Ще има ли 100 гроша за победителя ?

# 787
  • На Изток от Рая
Ще има ли 100 гроша за победителя ?
Дано да има, че тия мъки да си заслужават поне малко. Ще бъде най-богатия след МиД😀

# 788
  • София
Трябваше да ги вкарат и двамата в обединеното племе. Щеше да им призлее на МиД. Раду дърпа Калоян, а Павел - Микяй+Маги, Гешев и той с тях, а на умниците остава само Анджи. Ех мечти... 🤣

# 789
Е то остава и да не му дадат...не че бих се учудила де😀
Павката за мен е изненадата на сезона. Предвиждах, че ще е един от първите отпаднали. Оказа се жилав и с задоволителна физическа култура, предвид не особено здравословните си навици в миналото.

# 790
Допада ми Пелипенко - няма мрън, няма драма. Жалко за контузията, но доста добре се справи, даже успя да задмине за кратко Анджи въпреки голямата преднина.
Раду няма грешка, въпреки че наистина е изцеден от г-н Изолатор. Павел обаче се справя доста добре и на торнадото, и на обръчите. Просто е изцеден тройно. Не ми трябва края на битката, за да предположа, че Раду ще спечели днес. Той добре се справи на една отборна битка точно с топчетата, така че не виждам как Павел ще го бие. Чакам с нетърпение физиономиите на останалите, особено на дуото, като дойде човекът от Изолатора и им се намеси в плановете. Ще е безценно да се види.
Къде ти грошове, току виж вземе, че бие накрая, язък им за подпирането на Мартин и Добрин. Мисля, че няма да направят такава грешка, но може да ме изненадат.

# 791
Аз ги виждам така :Раду ,Калоян ,Деси ,Гешев  срещу Микяй ,Маги ,М и Д. Анджи не знам къде ще играе ,тя се няма с Калоян ,Раду и Деси ,а и сама се отлъчи от Силните ,сега едвали ли биха я приели ,по скоро не.И стават 4:5. Ама в понеделник един от 4 отпада и стават 3:5. И по-нататък вече поетапно всички си отиват Joy

# 792
Аз също не мисля, че Анджи и зелените ще мелят брашно.
Но не съм сигурна и, че така ще се разпределят. Гешев винаги поднася изненади и след разговора с Мартин не бих се учудила на завой от него.
А защо в понеделник някой от 4ката за отпада?🤔

# 793
  • София
В Понеделник отпадат двама. Кое от "тройна елиминационна" не разбрахте? JoyJoyJoy

# 794
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Павел клинът му стои като шалвари, направо се е свършил вече. Изтормозиха ги тези хора на блата, плажове и изолатори! Обзалагам се, че само на продукцията тези територии са им представлявали интерес, не вярвам на някого от зрителите да му е харесало да гледа хора на ръба на силите си.

Общи условия

Активация на акаунт