💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 697
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 825
Как да се обединят всички ,като все с някой се ненавижда от другото племе.Дори Дръзки с Дръзки.

# 826
  • София
От вчера насам само предизвестени битки.
Както очаквах Раду си го добутаха с 4 битки до финала. Хич не ми пука, че е изпосталял, въобще не се е борил колкото другите.
Пък и за първата битка гладът ще му е от полза.
Анджито хич не я разбирам-знае какво е положението, но като го чу от Ралица на съвета и изведнъж се обиди.
А Микяй Заешко Сърцев е жалък вече.

# 827
  • София
А Раду от кой отпадна,когато отиде в изолатора?

# 828
От вчера насам само предизвестени битки.
Както очаквах Раду си го добутаха с 4 битки до финала. Хич не ми пука, че е изпосталял, въобще не се е борил колкото другите.
Пък и за първата битка гладът ще му е от полза.
Раду, бутан от продукцията? Е тва пък не съм очаквал, че ще го прочета някъде? Да, не е играл битки, ама освен че така физически мускулите му са станали на пихтия (не само защото е нямало често битки за него, а и поради липсата на храна), а и на психическа основа да бъде затворен всеки ден и да има право само 2 часа да излиза на ден. Това е чист апокалипсис. 90% от хората, след това нещо биха психясали.

От Мартин на капитанска елиминационна.

# 829
От Маргарин на капитанска битка

# 830
  • Stockholm
Май от Мартин на капитанска. Тъкмо беше измолил от Жените-Чудо капитанството Joy

# 831
Ох, Микяй беше много смешен, как важно разпитваше Анджи за бъдещите и  намерения. Човечецът си е повярвал, че не е безгласна буква в тази коалиция, даже се вижда редом до главатарите.
Беше неприятна гледка Добрин като говореше с пълна уста и храната напираше отстрани.

# 832
Микяй е толкова нелеп. Надмина Дунев многократно.

# 833
Според мен на Раду освен физическото състояние ще му влияе и липсата на битки. От една страна е избягнал контузии, но от друга всяка битка е опит как да се справиш с определено трасе и как да минеш най-оптимално по него. Затова и на кастинг битките залагат често на опитните участници.

# 834
  • София
Ох,вярно че на капитанска.Предполагам пак са подскачали на гъбки. Simple Smile
Сега вече две  арени са подготвили да си тичкат финалистите,надграждат,битките стават все по-тежки.
Раду подкара синхроните,ужас. Simple Smile
При храбрите едно и също-извечният въпрос кой е в коалицията и колко гроша има.И няколко фикуса,и между редовете щурци.
Не разбрах утре ще има ли епизод.
Павка,усеща се силно липсата на хора като теб този сезон.Сякаш съм в друго предаване,когато ти застанеш пред камера.Успех в живота!

# 835
Добре де, тя каза ли Да?

# 836
  • София
Продължавам да си поддържам мнението, че Раду отдавна щеше да си е вкъщи, ако не беше изолаторът.

# 837
  • София
Добре де, тя каза ли Да?

Нещо не излиза видеото тук:
https://www.instagram.com/p/DDQDLJjtGKe/

# 838
Продължавам да си поддържам мнението, че Раду отдавна щеше да си е вкъщи, ако не беше изолаторът.
Така е.

# 839
  • София
Тя е казала да Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт