💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 833
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 195
На мен Калоян ми е безличен.
И аз съм на мнение, че Микяй тръгна силно и после се загуби тотално и стана и той безгласна буква. Жалко..
За да си около дуото трябва да станеш безгласна буква. Иначе или отпадаш или те пращат някъде другаде.

# 196
Сега разбирам, че Микяй и Маги са били в една стая Grinning

Като споменахте Калоян - той ми е най-секси мъж тази година. (чакам анкетата Дяволо Grinning)
С най-красиви очи - Гешев и Павката.

# 197
Ех ,голямо местене по тия стаи ,големи коалиции,всеки го е страх от номинации и гледа да се приобщи към Мартинови .

# 198
Това Маги е много глупаво .
А Калоян е много възпитан, ангел направо 🤡 Но пък не е сам, всичките мъже в тоя сезон са с един общ профил в отношението си към жените-балкански субекти , похвала никога, жените са длъжни да са им в услуга
 но при всяка грешка дуднене до откат. И от никой с изключение на Стан не чух някаква самокритика за нещо, безгрешни са

# 199
До момента само пълнеж и излишни приказки.
След малко 20 мин реклами. После Калоян ще тропне с крак, Деси ще се цъкли. Реклами и битка 15 мин. Съкратена.
Дано Гешев не се е контузил и да победи.

# 200
Това Маги е много глупаво .
А Калоян е много възпитан, ангел направо 🤡 Но пък не е сам, всичките мъже в тоя сезон са с един общ профил в отношението си към жените-балкански субекти , похвала никога, жените са длъжни да са им в услуга
 но при всяка грешка дуднене до откат. И от никой с изключение на Стан не чух някаква самокритика за нещо, безгрешни са
Наистина мъжете са много смотани този сезон Weary

# 201
Охх като чуя "Господин Изолатор" и се изприщтвам. Grinning

Пс. Калоянчо, ако четеш пусни снимка по плочки да точим лиги Heart Eyes

# 202
  • София
В изолатора уж не знаят кой ден е, ама Павката се сети, че има годишнина точно на този ден.

# 203
Мартин и Добрин статистиците продукцията ли ги кара да обясняват колко притеснителен играч е Калоян с неговите 3 индивидуални битки и погромни загуби Joy

# 204
Изолаторът те прави романтик, даже музичката сменят JoyJoyJoy

# 205
  • София
Калоян си е симпатичен младеж, добре се справя, ама голямо дуднене, голямо намилане! И в комбинация с "деликатния" Гешев - блазе им на момичетата! Grinning

# 206
Калоян си е симпатичен младеж, добре се справя, ама голямо дуднене, голямо намилане! И в комбинация с "деликатния" Гешев - блазе им на момичетата! Grinning

Гризлито и деликатен не могат да бъдат в едно изречение....
Ако чуя още един път "Императорът" и ще се гръмна. При все, че съм фен на Мартин...

# 207
Бре Мартин да похвали някой друг освен себе си Joy но само докато не го е бил, после ще си рецитира одата за своето превъзходство Grinning

# 208
И естествено игра фаворитизираща комплексираното очилато нещо. Явно идеята е пак да му подаряват победа и да има да се дуе с гаджето му бобри

# 209
15 пъти ще обикалят това трасе ,направо до втръсване.

Общи условия

Активация на акаунт