💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 850
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 330
Не взе грошовете на Деси, защото според него, не му е конкуренция. На Гешев не му ги взе, защото видя, че може да го бие. Калоян смята за силен, затова взе неговите Grinning Поне малко се поучете от любимеца си, не слушайте какво ви говори, а "четете между редовете" Joy
Това,което казваш е причината на първо четене и това е така.С написаното от мен казвам,че стратегията и достойнството за Мартин са по-важни от парите  .А може да бие Гешев ,но не на всички игри и той го знае.

# 331
  • София
Деси би могла да е  по-опасна от Калоян,той не блести особено на самостоятелни битки, нито пък изявява желание за такива.

# 332
Не взе грошовете на Деси, защото според него, не му е конкуренция. На Гешев не му ги взе, защото видя, че може да го бие. Калоян смята за силен, затова взе неговите Grinning Поне малко се поучете от любимеца си, не слушайте какво ви говори, а "четете между редовете" Joy
Това,което казваш е причината на първо четене и това е така.С написаното от мен казвам,че стратегията и достойнството за Мартин са по-важни от парите  .А може да бие Гешев ,но не на всички игри и той го знае.

Това само десетте фена на Мартин си го вярвате.

# 333
Пълни глупости. Мазнин и достойнство в едно изречение???
Марти парти, ти ли си?

Това,което казваш е причината на първо четене и това е така.С написаното от мен казвам,че стратегията и достойнството за Мартин са по-важни от парите  .

# 334
  • София
Няма нужда от нападки и грубост. Лично аз не влагам чак толкова емоции, гледам за удоволствие, за удоволствие и коментирам.

# 335
Деси би могла да е  по-опасна от Калоян,той не блести особено на самостоятелни битки, нито пък изявява желание за такива.
И е по-добра на пъзелите.

# 336
Пълни глупости. Мазнин и достойнство в едно изречение???
Марти парти, ти ли си?

Това,което казваш е причината на първо четене и това е така.С написаното от мен казвам,че стратегията и достойнството за Мартин са по-важни от парите  .
Да бе,Императора е.

# 337
  • Sofia
Момичета и момчета, не хранете трола и родата. Трябва да приемем, че ТВ- та са ни различни марки и модели (поне моят със сигурност). При TV-то на родата положението е.. черно/бяло и пикселите са сдали багажа! То само като видиш и чуеш Мартинчо, ти става ясна родата. 😂😂

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:59 от Crystal_Noir

# 338
Мартин и достойнство. Та това е смешно.
Трябваше да остави Микяй капитан, ако беше толкова достоен.
Къде са сега вагонетките с 600 кг, които  и жените  бутаха или играта с веригите? За щиглеца Мартин естествено игра на прескочи кобила и за всеки случай без пъзел да не би да не се изложи.

# 339
Е за какво са му на Мазнин толкова грошове? Самолет ли ще си купува? То е ясно, че няма кой да го номинира, за гласове не са му необходими, за имунитети също. То в неговия отбор, се надпреварват, кой да му целува повече задн*ка.

# 340
Много смешно, като цъфнат тука с едни крещящи лозунги  за детската градина 😂  .
 meis , по-добре си задай въпроса защо само ти и още пет виждате нещо в това ухилено момченце,повредата е в твоя телевизор изглежда.
Останалите просто не пишат. Единици са тези, които умеят интелигентно да понахейтят участниците, които не харесват и темата не е особено гостоприемна за останалите. Това са моите впечатления, потвърдени от съфорумци в други теми.
ПП Мартин правел всичко за себе си - а кой играе за някой друг, това е индивидуална игра-печели един.
Въпросът е не дали го прави, а как. Искам да видя тези достойни хора, най-вероятно роднини, които се прекланят пред този "талант". С оправданието "такава е играта". Само последната игра да вземем- явно не е запомнил чалъма с плочките, свърши му кислорода в мозъка и можеше да се уповава само на Димо да подскаже, което и беше направено само около 8-10 пъти...Толкова за таланта.
А иначе сте добпе дошли и всички тук си пишат каквото си искат. Има много симпатични съфорумци, които си пишат в темата от години. Не винаги съм съгласна с тях, но какво от това... Но "пропагандата" е друго нещо. И по-възрастните можем да направим разликата. Например, Калоян. Има си трески  за дялане. Беше ми обаче интересно да му следя гъбаркането с женската коалиция. Та така.
Аз не съм му роднина.А и не той си  измисли прякора ИМПЕРАТОР,а продукцията,което не го е променило по никакъв начин.Има хъс момчето.Но е и справедлив.Не взе грошовете на Деси,които са 130,/което трябва да ви говори,че не всичко за него  е пари,нали/,не взе грошовете на Гешев/защото щеше да плюе както сам каза върху думите ,които му каза,че го харесва/,а взе грошовете на Калоян,който не ги спечели в битка,а защото отвори едни катинари.Даже ми се струва наивен Мартин и това най-вероятно ще му попречи да спечели.А наивният човек ,особено ако е умен е идеалист в повечето случаи.Дано спечели все пак.Заслужава го.
Майтап някакъв е това Simple Smile -справедлив бил , че взел грошовете на Калоян , а наивността му в саботажите видиш ли е пример. Следващият пост малко за скромността и почтенността доразвийте.  
Или умиляваща  се негова  учителка  или близка  роднини ги пише тея дитирамби  , но по-вероятно Данчо Полицаят от политическа ирония вече да е навлязъл в комедията “Императорът на ИВ “

# 341
Поне изгнаникът от варела ще е някаква изненада за Добрин и Мартин, ама жалко, че ще и гладен, и беден.
Мартин ги сви тези грошове, понеже сам си каза, че за кардио и подобна битка най-опасен му изглежда Калоян. Както и да е спечелил Калоян тези грошове, негови са си. И някоя/ някой от вас да е спечелил/а колело от томбола(тоест “неизстрадано” от заплатата),  и някой ми каже, че ми е позволено да го взема, няяяма да е най-коректното и честно действие на този свят, нали? Първо, от страна на този, който го е позволил, и второ- за този, който се е съгласил на тази дивотия.

# 342
  • София
На мен ми беше много скучна тази битка, толкова курса са напълно излишни - за участниците  и досадни - за зрителите, но всяка година си продължават с такива игри.
Не мога да отрека, че и двамата се справиха с толкова много преминавания по арената, което си е за браво, но като цяло ми беше скучна битка. За наградата на Мартин - ами аз съм 50 на 50, нали Калоян обясняваше, че грошове се печелят на арената, ето сега има възможност да си спечели там нови, нали така е "достойно"? Но, пък подозирам, че ще гледаме полуфинал и финал с купени предимства. По простата причина, че най-богатите нямат опозиция. В сезон 3 Елизабет се завърна с доста грошове, Андрей също имаше, но тъй като имаше конкурента коалиция, видяхме интересни съвети с надцакване и прословутото изваждане на сабите. А, сега - всички искат да играят с "богаташите" и ще се стигне до това - купени предимства 😒

Липсват ми играчи като Фифо - там нямаше как да се напише - аууу битката е с елементи като за него, просто се справяше с всички, да не навсякъде беше топ, но ги минаваше и веднага наваксваше със следващия.
Иначе очевидно няма да видим елиминация между Мартин и Добрин - но все пак смятам, че от двамата Добрин е по-добър и комплексен. Без предимства и с всички обичайни елементи, е и без подсказване - смятам, че на арената той би победил. Като гледам обаче, няма да е той. Няма да са и Гешев и Раду според мен - за жени не пиша, не че няма добри, напротив - но жена победител не мисля, че ще има и в този сезон.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 00:06 от gg__

# 343
Е за какво са му на Мазнин толкова грошове? Самолет ли ще си купува? То е ясно, че няма кой да го номинира, за гласове не са му необходими, за имунитети също. То в неговия отбор, се надпреварват, кой да му целува повече задн*ка.
Това е уловката.  Не му трябват грошове,  защото си има достатъчно, а и с тези на другарчето му са станали централната банка. Обаче....трябва да се бетонира за победа и сигурност. Той буквално купи предимството на Калоян в евентуална тяхна битка в бъдеще, т.е. осигури си преднина пред него. Със Стан помните какво стана и 3 минути може и да са били решаващи. Затова взе грошовете точно на Калоян, а другото ...беше за лустро , уж не били от битка  , уж това-онова. 
Деси е силна и подготвена, както и Маги, Анджи, но...на подобна битка,като днешната примерно биха  били равностойни донякъде с мъжете. Обаче ...за финал не виждам ни една.(може Деси да стигне до шестицата примерно и ...толкова, хайде до 4-ката,  ама...повече-не.  То излезнаха силните мъже , поне Борисенко да беше останал, ама...Венци също си даде битката за мен, не е глупак да стои в мелето, като има вече всичко уговорено .Жалко за мерака, желанието, времето, надеждите им....тези хора  отсъстват от семействата си, провалят си лични планове-почивки, работа, бизнес дори,  хабят си здравето, подготвят се с месеци....Димитър го съсипаха буквално и сгънаха. Не знам за другите, ама толкова пошло нещо не съм гледала и виждала никога и никъде, дори и по филмите .

# 344
Мартин и достойнство. Та това е смешно.
Трябваше да остави Микяй капитан, ако беше толкова достоен.
Къде са сега вагонетките с 600 кг, които  и жените  бутаха или играта с веригите? За щиглеца Мартин естествено игра на прескочи кобила и за всеки случай без пъзел да не би да не се изложи.

Aбсолютно. Вагонетките и тежестите изчезнаха да не би да развалят ореола на Мартин - летящият по трасето.
Добрин е по-добрата половина от дуото  - и физически,и поведенчески.Жалко,че покрай инфантилното,и той отнася негативите.

Аз днес няма да го гледам,от вас научавам "новините",които никак не са нови и всичко си е по старому.
Мартин НИЩО не прави от доброта и съчувствие,прави го само и единствено за собствена угода.И не пропуска да се хвали колко е велик и можещ,пък другите за нищо не стават...чета и се смея с глас. Всички политици да били като Мартин - get me out.

Взе грошовете на Калоян,защото го има за най-голяма конкуренция от участниците. На няколко пъти с Добрин са обсъждали Калоян и видимо се притесняват от него най-много.

Общи условия

Активация на акаунт