💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 732
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 630
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Силните завалиите такъв етюд замислиха, изиграха, вживяха се, раздадоха се, а Храбрите изобщо не са ги чули. Язък! Joy Не че пак нямаше да пратят Анджи, просто нямаше да е доброволно от нейна страна, предполагам.
Сериозно ще стискам палци утре на Поли, ще ми е много приятно да изпрати Анджи по живо, по здраво към къщи.
На Микяй и Маги се чудя как е възможно да са чааак толкова тъпи. Маги в началото много я харесвах, но тази глупост и безхарактерност страшно ме дразнят вече. Кел файда, че е силна, като грам мозък няма в главата и всеки я подмята, както си реши.

# 631
Много ще се зарадвам Анджи да отпадне утре! Голям смях ще е!😂
Отделно въпрос, защо Анджела лъже, че Пелипенко е разтурила женската коалиция като бяха те двете със Силвия?

# 632
Ревем за Кралев сега...В тоя сезон видяхме и друго. Продукцията да формира и държи заедно половин сезон 4 души в коалиция, които не се търпят.

# 633
Силните завалиите такъв етюд замислиха, изиграха, вживяха се, раздадоха се, а Храбрите изобщо не са ги чули. Язък! Joy Не че пак нямаше да пратят Анджи, просто нямаше да е доброволно от нейна страна, предполагам.
Сериозно ще стискам палци утре на Поли, ще ми е много приятно да изпрати Анджи по живо, по здраво към къщи.
На Микяй и Маги се чудя как е възможно да са чааак толкова тъпи. Маги в началото много я харесвах, но тази глупост и безхарактерност страшно ме дразнят вече. Кел файда, че е силна, като грам мозък няма в главата и всеки я подмята, както си реши.
Чуха ги и затова псевдо императора почна да говори как само Гешев би се самопредложил и след това Добрин реши да му приглася за всеки случай! На единствения който се хвана беше точно смотаняка!🤷

# 634
Анджито май най-накрая ще се светне, че е жертвения агнец и супер е изглупяла. Ама " Късно е, либе за китка".

# 635
  • гр.София
Утре съм за Поли.

# 636
Тази глупост на червените не мога да си я обясня с нищо друго, освен с това, че сигурно едно от изискванията да влезе някой в племето на Храбрите е да му направят лоботомия.

# 637
И аз съм за Поли утре

# 638
Хаххах Анджи може би трябва да им благодари, че я пращат на елиминация.  Манипулатори.

# 639
  • София
Дунев се е вселил в Микяй Grinning

Точно това си мислех тия дни. Grinning Само че Микяй го е страх даже да се разгневи, ако го номинират.

Хм, утрешните битки на две арени ли ще са?

# 640
😉” НаДсмешка”!!! Цитат на най- умния 🤣Императорът Мартин…Как смее Анджи да Му говори с “наДсмешка
Лицеят в ГБ се гордее с “наДсмешката” - нова дума от най- великия Мартин- веднага да се включи в най- новото издание на Речник на книжовния български език😉🙃

# 641
  • Буркина Фасо
няма смисъл Пропиленко да бие утре. ще се изпотрепе и ще отвори работа на доктора. Smiley
много е мудна, не обмисля действията си и за това все е контузена.

# 642
Като гледам как се е барнала Ралица на съвета и се сещам за Снежанка - лице бяло като сняг, коси черни като абанос и устни алени като кръв Simple Smile

# 643
М и Д още в началото поканиха културно Анджи да се присъедини към тяхната коалиция ,а тя уклончиво щяла да си мисли ,че се лепна за Стан и за кой ли не беше.И М и Д няма как сега да не и го върнат.Когато се влиза при племето на Червените ,трябва да се играе с Мартинови, иначе или си аут от играта или трудно вече ще спечелиш тяхната доверчивост.

# 644
  • София
НаДсмешката съм я изпуснала Grinning, но пък човекът каза и че "заченки" имало на нещо си...

Общи условия

Активация на акаунт