Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 676
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 810
Много се надявам принцесата на Уелс да заложи на някое зелено палто за коледната служба тази година. Има уникална колекция от зелени палта, всяко от което е от красиво, по-красиво.

# 811
Фенрис, може да има и друга причина:
Или полицията иска да замаже гаф на службите (че е изтекла информация и са скрити доказателства)...
А за съдържанието на СМС, не им трябва свидетел или сим карти, трябват им извадки от мобилните оператори, това би било доказателствен материал, другото е медийни спекулации...
Скрит текст:
Адвоката определя кой да бъде "привикан" на разпит Rolling Eyes Е тука вече, ако официално е така в Норвегия, направо съвсем  се губят правата на човека и върховенстъвото на закона в правовата държава.
"Изнасилената" казва, че не е такава, но полицията смета че е "жертва" и следователно тя е "жертва". По желание на адвоката се "привикват" свидететли, а не по следствени нужди Rolling Eyes 

# 812
  • При семейството си
Да не говорим, че за съдържанието на СМС и телефонния разговор могат да разпитат и Ребека.

# 813
Peneva, четеш с неразбиране. Не адвокатът определя кой, а препоръчва кой може да има важна информация по случая. Това е съвсем нормално и съм убедена, че и в България се прави. И за пръв път на този адвокат му се случва да препоръча на полицията кой може да има важна информация по случая и полицията да не привика човека на разпит. А Метте-Марит очевидно има важна информация по случая с оглед на излезналото в медиите. Няма причина полицията да не иска да получи информация от нея, която няма как да получи иначе.

Кой мобилен оператор в България записва всички телефонни разговори между хората, та да даде разпечатка какво Метте-Марит и Ребека са си казали по телефона? И по какъв друг начин полицията може да разбере защо Метте-Марит е чистила жилището на Мариус малко преди ареста, дали е хвърлила нещо, дали му е счупила телефона и изхвърлила сим картата? Това са въпроси, на които само тя може да отговори. Заяждате се за глупости.
Скрит текст:
И да, едно престъпление се е случило, независимо дали жертвата се чувства жертва. Законът не взима впредвид как се чувстваш, а фактите. Ако в България не е така, то има нещо гнило в българското законодателство.

# 814
  • При семейството си
А защо адвокатът на Юлиане (това не е ли друга жертва) настоява да разбере какво са си говорили Метте и Ребека, за информация, която касае случая на Ребека.
Да настоява да се разпитват свидетели, свързани със случая на неговата клиентка.

# 815
  • София
Кралските двойки на Дания и Нидерландия се предполага, че са били сред гостите на рождения ден на немски милиардер, собственик на Boehringer Ingelheim, една от големите фармацевтични компании.
Празненството е било в това имение, собственост на херцога на Албъркърки на около 30 км от Мадрид.

Картичката на испанците

Летисия колко щастлива изглежда, когато е с момичетата си.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 13:40 от Lana

# 816
  • Някъде там
Жалко че няма да видим снимки. Много сериозни мерки за сигурност  е имало.

Хубава снимка. Казала съм че предпочитам с коледна тематика, но е хубава снимка и с послание най-вече.
В картичката има
откъс от стихотворение в почит към жертвите на наводненията :
И търся лице, което отразява светлина, някой, който също като мен, имайки само смъртта, има, както аз имах, побеждавайки я, живот.
"Un rastro de felicidad",
Франциско  Бринес
Получил награда " Сервантес" 2020.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 13:59 от daviz

# 817
  • При семейството си
От телефона не мога да видя добре, но нещо много странно седи блузата в областта на бюста на Летисия.

# 818
  • на село
Дори и да се яви Метте-Марит в полицията, няма да каже нищо. Полицията е решила да не си губи времето. И да си спести цирка, пък и неудобството да безпокои член на кралското семейство.

# 819
Херцогът на Единбург е в Бахрейн и се срещна с престолонаследника и министър-председателя по време на посещението си.
А утре ще посети Кувейт.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 14:19 от Tinо

# 820
  • Някъде там
Весели празници от семейството на Гийом.
Определено весело настроение  ми носи това прекрасно семейство.
Слънчеви прекрасни деца с лъчезарна усмивки.🥰

# 821
Мъничкият и той е с един дяволит поглед Joy

Харесва ми картичката на испанците, въпреки че и аз предпочитам да са на коледна тематика.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 15:44 от Tiramisu29

# 822
  • Някъде там
София и Карл-Филип присъстват на среща на Северния алианс за политика в областта на детските технологии (NOCTA) в Стокхолм този понеделник.
Срещата на NOCTA има за цел да гарантира правата на децата в политиката в областта на технологиите.

Харесвам черното, но за дневен тоалет изцяло черен на бременна жена и то на събитие свързано с деца,  ми е твърдо не. София е хубава, тоалета е хубав като изглед, цвета не.

# 823
Семейство Съсекс пуснаха коледната си картичка

Тоя спенсъров ген Joy

# 824
  • Някъде там
Какви къдрички има Лилито. 🥰
Харесва ми, че има снимки и от работата им и семейна този път, ако бяха сложили и една с коледни мотиви повече щеше да ми хареса.

Шведите са получили коледните си елхи.
Щастлива баба с толкова внучета около нея.

Рания на посещение в дома за посетители на сестрите розарийки в Аман.Харесва ми тоалета. Отива и розово.

Още малко снимки от концерта на датският девически хор.

Скрит текст:
Носени са ризата и панталона , мислех че са нови, не ми приличаха на тези от март, по лъскав ми изглеждаше сега плата, но явно е от светлината.

Общи условия

Активация на акаунт