Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 683
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 795
Зара е истинска родена принцеса, само дето няма тази титла. Явно е с лек и забавен характер, защото на всички срещи много й се радват роднините.

# 796
  • Някъде там
Разказа под снимките от адвент календара на датчаните.
Скрит текст:

На тавана седи Дядо Коледа със своята коледна каша. Но защо го прави?
Нейно Величество кралицата намира отговора в днешния адвентен видеоклип, който беше публикуван в цифровите платформи на кралското семейство тази сутрин.
В село Фунен в Одензе Кралицата разглежда коледните традиции на фермерската общност заедно с главен инспектор Лизе Герда Кнудсен. В провинцията елфът е мистериозен обитател, който се премества на тавана или в конюшнята и се приема сериозно през цялата година. Особено по Коледа за Дядо Коледа се приготвяла каша, за да може той да се грижи за фермата и животните през следващата година. Така че, разбира се, Нейно Величество посети тавана в селото и намери подходящо място за поставяне на кашата на Дядо Коледа.
От овесена каша до ябълкови резени, коледен пудинг, бира и хляб.
Както и днес, храната е била основна част от Коледа през XVII и XIX век. И не само стомахът на Дядо Коледа е бил обгрижван по време на Коледа.
Благотворителността процъфтявала по време на празничния сезон и било обичайно по-заможните жители на селото да се погрижат най-бедните в обществото да не гладуват по Коледа.
Гледайте видеоклипа от посещението на кралицата в село Фунен в предишната публикация.
А тази вечер Мери като патрон на девическия хор присъства на коледният им концерт.
Много ми харесва новия костюм в любимото й зелено.

# 797
Освен кадифето, явно и панделките пак са много модерни тази година.
Хубава е Мери в зелено!

# 798
  • Някъде там
Освен кадифето, явно и панделките пак са много модерни тази година.
Хубава е Мери в зелено!
И панделките  и комбинацията от двете.
Но те не са от тази година модерни и миналата бяха.Особено пък Вики има куп ризи с панделки.

И една любима кадифена рокля на Мери.
Снимка от началото на годината от новогодишният прием.

# 799
Панделките са ми много кокетни, седят елегантно. Катрин много често залага на тях в комбинация с костюми, рокли и дори в косата, което сега отново е голям тренд.

# 800
По повод как се завръща модата - майка ми имаше такава бяла копринена блуза с панделка отпреди поне 30 години и я слагаше все по официално поводи! Поне на две градински тържества я има.
Сори за офтопика✌🏻😂

# 801
  • Някъде там
Масово кралските особи носят ризи, блузи и рокли с връзки,  връзвайки ги на панделка.

Аз съм забелязала, че Мери по често ги пуска свободно, отколкото на панделка.
Рания и тя

Скрит текст:

Обаче кралицата  на паделките за мен е Максима.

Скрит текст:

# 802
В четвъртък в Бъкингамският дворец ще се проведе годишният предколеден обяд на английското кралско семейство.
Сред членовете, които са повече от 80 и въпреки че всички са поканени, не винаги е възможно всички да присъстват, така че се смята, че около 60 ще присъстват.

Миналата година обяда се проведе в Уиндзор и не успяхме да видим всички присъстващи като пристигат, но тази година ще имаме снимки. 🥳

# 803
  • Някъде там
Панделките на Максима са най-панделки 🤣
Нали ? Нейните повечето са точно панделки, не са връзки вързани на панделка.

Lana, Фредерик, Мери и децата са били в Мадрид за два дни.
Мери явно се е вдъхновила от панделката на входа на хотела им да върже и нейните връзки на блузата.
 😃
Скрит текст:

А Маргрете е била с "гаджето" в Лондон на пазар.
Шегувам се за гаджето. Шведският граф Густав Троле-Бонде и е приятел от дълги години.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:35 от daviz

# 804
Еххх, до вчера панделките на ризи не се харесваха, сега вече са хит. 😂
На Мери цвета на костюма не ми харесва и пак е с изкуствената и напрегната усмивка.
Панталона не седи добре отзад и без сакото.
Интересно ми е коя марка е, като гледам стила май е английска отново.

# 805
Е,от на Максима по- голяма панделка няма!

# 806
  • Някъде там
Аз лично  никъде не съм писала, че ги харесвам, че за  мен са хит и прочие..
Други може и да ги харесват, аз не.
Независимо дали Мери или някой друг ги носи.
Единственото което съм написала, че масово се носят  от кралските дами, което е факт. Кралицата  на панделките е Максима за мен,  това обаче никак не означава, че ми харесва.
Виж костюма ми харесва много,  греещите очи и усмивките на Мери още повече.

Рания на посещение на възрастни хора след пожар който е избухнал в дом за стари хора.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 23:19 от daviz

# 807
  • София
Аз харесвам панделки, но не винаги и на всяка цена. Някои от показаните са хубави, други не.

Костюмът на Мери и ризата са хубави. Могат да се носят в много различни варианти. Единствено големите ревери на сакото не ми допадат, но цветът е убийствен! А сега видях - сакото е двуредно. Отказвам го 🫤

Мадрид - не го очаквах 😁, но хубав избор, хубав град.

# 808
Хах, и мен ме изненада Мадрид Grinning

Панделки като цяло не харесвам, почти без изключения. На Максима фльонгитв, нейните не са обикновени панделки все пак Joy, почти всичките ми харесват, противно на очакванията, но това е Максима все пак, друг не може да ги носи Simple Smile

Иначе Вики най-вече съм я запомнила с панделки по блузите.

# 809
Полицията е решила да не вика на разпит Метте-Марит. Адвокатът на Юлиане е изненадан. За толкова години като адвокат не помни случай полицията да не е привикала за разпит някой, който той е препоръчал като важен свидетел.
Аз пък не съм изненадана. Чадърът на Метте-Марит е широко отворен. Полицията пропуска много важна възможност да получи отговори на въпроса - защо е пратен и какво е съдържанието в СМС-а към Ребека скоро след като синът й я преби през август. Какво са си казали с нея в телефонен разговор след пращането на СМС-а. Тя ли е предупредила Мариус малко преди първия арест? Защо е чистила жилището на Мариус точно преди ареста му? Изхвърлила ли е нещо от жилището? Тя ли е изхвърлила СИМ картата от телефона му и счупила апарата?
Има много, много важни въпроси, но полицията избира да не ги задава. Това е нелепо. Всички са равни пред закона, но някой са по-равни от другите, ако се сещате Животинската ферма.

Общи условия

Активация на акаунт