Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 635
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 005
И какво по-точно е загубил Чарлз? Мислите ли,че човек, който е тежко болен се интересува особено от капризите на Андрю и дъщери? Чарлз прави каквото трябва-издържа брат си, независимо какъв е той-всъщност ние не знаем какви обещания той е дал на майка си относно Андрю.Всички знаем колко привързана беше тя към Андрю. Струва ми се, че единственото нещо, което би го тревожило е поведението на Хари, но за съжаление това е реалността. Съсекс са "безпощадни"-те се интересуват само от своите интереси и не ги вълнува бащата на Хари-независимо от това, че един Господ знае колко му остава да живее. Хари би трябвало да знае колко боли когато загубиш родител и колко ще съжалява за държанието си. Дай Боже Чарлз да има още дълги години живот, за да имат време да изгладят взаимоотношвнията си.

# 1 006
Защо да не я намесваме Кейт? Аз го намирам за похвално,  че тази година не е искала да бъде канен андрю. Дали и предишните години е било по нейно настояване, нямам идея, ако е било, браво.

# 1 007
  • в сърцето на един мъж...
Относно картичката на Хари и Меган, силно препоръчвам последното according2taz в youtube, много подредено изважда всичко за снимката с децата.
Бях забравила, че наскоро Хари е казал, че Лили била наследила гъстата плътна коса на майка си и вече била толкова дълга, че почти сядала върху нея. Ние се съмнявахме, че може да израсте толкова дълга и гъста за една година, а излиза че даже е драстично подстригана Лили за снимката... Simple Smile

Много благодаря за насоките, изгледах го, моето мнение е същото Simple Smile
Концерта на Катрин никога не е бил посещаван от Андрю и изобщо няма връзка с целия разговор Simple Smile
Чарлз нищо не е загубил, живее си живота екологично и щастливо, мести се от замък в замък и му дреме за кой от какво е загубил...

# 1 008
  • Glasgow
Аз писах вчера за тази статия в дейлито, в нея се казва, че според експерт снимката е реална, а това са конспирации. Дори питах кога дейлито смениха посоката, преди само дъвчеха Съсекс

# 1 009
Този експерт от дейлито ми се вижда малко зле със зрението.

# 1 010
Твоята ще пристигне със сигурност, пощите вече са добри.
 Все тая кой къде поканен ,да се оправят.

# 1 011
Аз писах вчера за тази статия в дейлито, в нея се казва, че според експерт снимката е реална, а това са конспирации. Дори питах кога дейлито смениха посоката, преди само дъвчеха Съсекс

Цитат от статията в Дейли:
"Но един експерт по Photoshop каза пред MailOnline днес, че снимката изглежда истинска. И водещ фотограф на Fleet Street каза, че макар да е "много инсценирано", за да ги направи да изглеждат като "перфектното семейство", той не вярва, че е създаден с помощта на AI."

"Изглежда истинска" и "Е истинска" са доста различни неща. Всички експерти питани от Дейли, казват, че понеже формата е малък и на картичка не може да се изследва и да се определи дали е или не е манипулирана точно тази фотография.

По отношение Коледата на КС - за мен поканата от Чарлз към Андрю показва, че кралското семейство не приема за достоверни обвиненията към последния.
Да не забравяме, че извънсъдебното споразумение не е признание за вина, а желание да се избягнат допълнителни скандали. Да не забравяме, че обвиненията дойдоха в началото на 2022 г. - след напускането на Хари и Мегън 2020, интервюто при Опра 2021 г. и вероятно предварителната информация за книгата на Хари. И Кралица Елизабет ІІ вече е била болна. Всяка нормална институция/семейство би решило да минимизира щетите като не рздухва допълнително скандали с опити да доказва правота.

По подобна причина няма покана към Съсекс - защото те предадоха във всяко едно отношение семейството и никой не би се чувствал спокоен с тях в неформална обстановка. Видя се, че всичко се снима и изтипосва в медиите под формата на манипулативни спомени.

ПП  Интересно, че такава всеопрощаваща толерантност не се прояви към фотошопираната снимка на болната Катрин за деня на майката.Или може би сегашната снизходителност е плод на поука от минала грешка на недолюбващите принцесата?

# 1 012
Андрю никога не е плюл фамилията . 

# 1 013
  • София
Как разбрахме, че Андрю има покана, а Хари - не? Ей това ме озадачава, как се твърдят подобни неща.

Андрювото оттегляне, било доброволно, или са го посъветвали, едва ли има общо с платените пари, по-скоро е с новия скандал с китайския шпионин. Миналата година нямаше проблем да е там, даже на разходката беше.

Ето една статия, от днес, в която нищо не се казва категорично - "смята се, посъветван е, най-вероятно ще пропусне"
https://www.tatler.com/article/sarah-ferguson-andrew-prince-christmas

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 14:47 от Lana

# 1 014
Е, да, ние знаем, че да "плюеш" по семейството е по-голямо прегрешение от изпълненията на андрю.
В неговия случай май по-ефикасно е потенциалът, ако реши да каже нещо Simple Smile ех, тогава колко клюки ще имаме за обсъждане.

# 1 015
  • София
Фотошопираната снимка на болната принцеса не е ли доказано фотошопирана, че и същото е публично признато от принцесата с извинение?
Тогава няма какво да се сравнява нещо официално с конспирации, подозрения, броене на крайници, сенки, кучета и т.н.
Освен това както нееднократно се отбеляза, едно е снимка, пусната служебно до медии и агенции от кралското семейство, друго е малка снимка като част от коледна картичка, пусната до абонирани фенове от семейство без официални и протоколни функции.
Толкова е просто, не знам защо упорито не се схваща. Sunglasses

# 1 016
Болната принцеса? Изненадваш ме.

# 1 017
Е, да, ние знаем, че да "плюеш" по семейството е по-голямо прегрешение от изпълненията на андрю.
В неговия случай май по-ефикасно е потенциалът, ако реши да каже нещо Simple Smile ех, тогава колко клюки ще имаме за обсъждане.
"Изпълненията" на Андрю са тотално 100% НЕДОКАЗАНИ.
Докато плювните, неистините, фалшивите обвинения и завистта ги ВИДЯХМЕ и за по-сигуно, да не би да забравим - ще ги ЧЕТЕМ докато свят светува.

ПП Защо не прочетете къде точно е лепната "недоказано" манипулираната снимка на "семейство без официални функции"?
Въпросната снимка, която твърде сляпо приемате за 100% достоверна е върху  официалната поздравителна карта на "Офиса на Принц Хари и Мегън, дук и дукеса Съсекс, Арчиуел продакшън и  Арчиуел Фондация", представлява символ и лице на цялостната професионална дейност на Съсекс и по-официално и формално от това - не знам на къде. Не случайно присъстват другите снимки - с прегръщане на деца и болни.
В съобщението към картичката се казва, че семейството ще разпрати друг поздрав до близките си в лично качество.
Така че символиката и на двете изявления - поздрава за деня на майката и празничната картичка на Фондация Арчиуел е идентична. А в същото време неточности също има.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 15:08 от dariVale

# 1 018
Невинни хора не плащат 12 милиона обезщетение.

# 1 019
Ема Нолан, Кристофър Нолан, Кристиан Хорнър и съпругата Гери Хорнър на инвеститура при крал Чарлз III в Бъкингамския дворец.

Общи условия

Активация на акаунт