Какво направих днес за себе си? тема 21

• 37 913
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
купих си обици със звездички

# 136
  • София
купих си обици със звездички
Браво! Със здраве да се носят!

# 137
  • Бургас
Минах през личната да си сложа задължителната ваксина. Пусна ми и изследвания. Утре сутринта ще мина да дам кръв. Другото след нова година сигурно.

# 138
Една чаша топъл шоколад/ Лидълски си направих след фитнеса
Дисонас...Grinning

# 139
  • София
Подстригах се. Сега пия кафе в леглото и ще гледам някой филм.

# 140
През седмицата пих кафе със съфорумка, с която не се познавахме. Тя ме откри, но аз много говорих.
Днес опаковах подаръците за Коледа.
И очилата ми дойдоха. Доволна съм.
Сега започвам да се занимавам с една риза - трябва й малко ремонт.
Довечера съм на коледното ни парти. Приготвила съм късметите. Тази година са свързани с работата, хумористични и мисля,  че ще се харесат.

# 141
Сложих си лист маска на лицето.

# 142
Вкъщи съм, коледно ми е, имам книга и кафе, светлинките премигат, стига ми Simple Smile

# 143
  • Mediterraneo
И аз съм вкъщи, почивам си, свършвам някое и друго задължение, но като цяло ми е супер релаксиращ ден.

# 144
  • София
Вкъщи съм, коледно ми е, имам книга и кафе, светлинките премигат, стига ми Simple Smile
И аз така, ходихме при нашите, пазарувахме, а сега релакс. Изкъпах се, сложих си маска, а сега ще чета книга. После ме чакат едни линцер сладки да извъртим  детето.

# 145
  • При децата ми
Къносах се и си направих маска на косата. 2 в 1.

Редактирам се и добавям: В събота си направихме разходка с децата и леля им и пазарувахме! Heart

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 13:35 от Hrispa76

# 146
Бяхме на гости при брат ми. Постояхме час, два, побъбрихме. Отидохме да се видят вуйчо и племенник.  Много добре си говорят двамата.  Занесох му от всичко,  което сготвих. Мъчно ми е, че ще съм на работа , но такъв е живота....

# 147
Спах два часа

# 148
  • Бургас
Гледахме ,,Сам в къщи,, с момчетата и размишлявахме.....

# 149
След като приключих с готвенето, реших да се разтъпча.Влязох с магазин, излязох си с нов панталон.

Общи условия

Активация на акаунт