Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 790
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
Пък имаш и оправдание - налазена си Joy

# 226
  • София
Пука ми на пуканката, откакто гласно обявих, че мразя Коледа, изобщо не се налага да се напрягам да радвам другите. Другите се напрягат да радват мен Laughing

Ще преведа подаръците по Револют Mr. Green

# 227
Днес заради поверието "който първи влезе у дома..." излязох и пак влязох у нас. И така 365 дни красота, доброта, скромност Sunglasses
Аз това с влизането и излизането го направих, ама не се усетих, докато ти, Елифче, не го разказа. Joy Ами щото това всяка сутрин се случва и кой да обърне внимание.

# 228
  • Варна
Отивам да си плащам глобите. Вече са две. До ре, че втората не е с размера на първата, че заплата нямаше да ми остане. И хич не ми дреме дават ли се или не пари днес. Важно ми е да се платят по-бързо.

# 229
Мен ме налази един прекрасен 28 годишен левент, да бъде! hahaha

Честит петък, гайс!
Да не те налази някой на 2х28 и да има " Ох на дяда патенцето!" Mr. Green

# 230
  • София
На една много подходяща възраст се оказа, че съм, та не знам, Лане hahaha

# 231
На една много подходяща възраст се оказа, че съм, та не знам, Лане hahaha
Ще си кажеш ти, ще си кажеш Wink
Между другото знаеш ли на какво съкратено означава MILF ?
Да ти кажа : Men, I Like Fishing  Simple Smile

# 232
  • София
Joy

Аз съм риба мряна Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 233
Моля кажете, че това "кой първи влезе в стаята..." е бошлав работа, щото в офиса първа влезе шефката...
И догодина от същото не мога изтрая.

# 234
А както казваме морските - в морето стара риба няма, всичко е прясно!  Wink

# 235
Моля кажете, че това "кой първи влезе в стаята..." е бошлав работа, щото в офиса първа влезе шефката...
И догодина от същото не мога изтрая.
Отивай на родителска. Клин клин избива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 236
Е, Допел, както ти тръгне, явно на шефове, тая година Тя, новата година Ти. На шефове да върви, особено, ако Ти си следващия. Пожелавам. Heart
Днес Игнажден ли е?! В новия си офис първи бяхме. Да, похвалвам се, днес взехме ключовете, новото е вече наше, що изживяхме не ми се хортува(то ми личи по писането), важното е крайното, наше е, ние сме.
За останалите тъпаци също реших да не се втелявам. Да се гневя за грешките на другите означава да наказвам себе си за чужди постъпки. Не, няма. Направила съм добро, защото мога и защото така трябва. Аз съм чиста пред себе си. Не мога по друг начин и няма да се упреквам за добрината си, ако ще и целия свят да ме смята за глупак. Нека съм глупак, и от такива като мен има нужда, за да изглежда този свят по поносим. И все пак знам, че безплатен обяд няма и всичко се връща дори и доброто. Явно не съм съвсем безкористна, но поне съм откровена. Обичам ви и ви желая Весели, щастливи и най вече здрави празници. И повечко глупаци, които да правят добро. Heart
Пп Джейми, и твоята не е лесна, едно Елби за две ОЧЗ-та е трудна работа, но ти се справяш прилично. С предния ти виц за пясъка уцели десятката, викам си я, Холд, пък то било Джейми... Joy
Пп Аз май забравих да споделя, че съм айляк до 06.01.2025г., фук, пук, нъц и пръц. Joy Пп За успокоение на "завистниците" почивката си е за моя сметка изцяло, никой не ми я плаща. Cold Sweat

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 15:52 от Джаста Праста

# 237
  • София
Джасте, честито! Важното е, че все пак ще си починеш.
При мен днес сутринта за сефте влезе чудесен усмихнат клиент и солидна сума пари остави за свършената работа. Sweat Smile
А за да не ми завиждат смятам следващите дни да работя от вкъщи, докато си почивам. Ей така да ми е гадно, че после да има какви пари да вземаме.

# 238
Честито, Джасте! Много и доволни клиенти!

Родивче, все такива клиенти и при теб!

Абе, в тая тема май повечето все с клиенти работите. А мен понякога устата ме заболява от мълчание... Ше трябва да завъдя и аз някой и друг клиент.

# 239
Моите клиенти съм ги научила да четат и по лицето ми, освен по писмото.
//
Юхууу, какво им става тези дни на мъжете.
Всички са сантиментални, мили, в диапазон от 20 до 50 всички искат срещи. Че аз съм човек, мога ли да огрея всички. Joy

Общи условия

Активация на акаунт