Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 7 955
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
На работа съм, блокирах ексела с таблица от 10000+ реда и реших да надникна дали още мъжете си мерат ... ъъъ ... абе без значение.
И без това на мъжка мярка вяра да нямаш.

Вчера пак бях на сняг, да се "презапася", щото нали снегът бил като секса – никога не знаеш колко сантиметра ще бъде, кога ще те изненада и колко дълго ще продължи …

# 331
Тва с меренето ... ич не ми е интересно.

Нема въ честитствам, че то много време мина от Коледата. Ама шъ въ сурвакам. Joy

3 деня беших на спа, студеничко беше времето, таман ни доде. Ама на, днес сутринта в басейн, сега - на работата. Е па, нека, разнообразие да има. Grinning

# 332

Ето, виде ли. Simple Smile
По-големата работа. Simple Smile
Аборигените, падаме по език и се дивим. Grinning

Видех.
Че сме докачливи и обидчиви. Вместо да се кефим на празниците и да си живеем живота в най-хубавото за живеене място на Земята, ние се дразним от повтарянето на числа от някакви досадници от края на света в някакъв интернет форум.
Това е вероятно щот нямаме друга работа. Или сме прихванали вирус. На заядливостта.

# 333
  • София
Джейми, да ми кажеш, че съм заядлив е малко пресилено.
Казах нещо, което ми прави впечатление. И не е само това. И не е за сефте и е малко досадно. И не е само мое мнение, просто аз го казах.
Излъгах, измислих си или казах нещо обидно?
И аз се чудя на породилата се полемика. Не очаквах. Спирам.
Весели празници!

Ина, Елиф, с никой нищо не меря.
Учудих се, че за нещо казано трябва да се оправдавам като ученичка.
Весело посрещане на НГ. Simple Smile

# 334
  • Варна
За мен това ще е чудесна нова година. На работа сме дори утре. Бачкам, после грабвам детето, отиваме на домашно парти, наспиваме се, на първи въртим баницата с нашите и на другия ден обратно на работа. Аз съм работохолик и толкова почивни дни ме побъркват. Без майтап.

# 335
Онзи, точно в случая Джеймс не ми беше дразнещ. А ми е бил, както и ти, както и други съфорумци. Всичко е въпрос на възприятие. И как се чувстваш в момента. Да, влязохте в обяснителен режим, нужно или не, вече е казано. Карай да върви. Живот. Да гледаме да е по-приятен. Grinning

А аз съм на работа. Мислех, че ще съм - и сам воинът е воин, ама като гледам и около мен има работещи. Grinning

# 336
Завършвам годината шампионски, очаквам си тиквения медал Simple Smile)))

Да посрещнете Новата година в здраве, с оптимизъм, с приятели, роднини или с най-добрата версия на себе си! И не преяждайте, че пречи на любовта, а на нея разчитаме да ни спаси Heart

# 337
  • София
И аз все още поработвам.
След час мятам прическа, рокля, грим и отивам да се веселя. Wink

# 338
Честита ви Нова Година!

# 339
  • Варна
За много години, хора Simple Smile

# 340
  • Далечният изток
ЧНГ, момичета и момчета!

# 341
Честита новата година, сладкиши! Heart
Здрава, късметлийска, любвеобилна!
//
Аидка, сънувала съм те тази нощ нещо – ходиш и разправяш – ама какво съм виновна, че съм толкова висока! Joy
//
1 януари – най-мързеливият ден. Пращане/приемане на поздравления, лежейки по халатче. Започнах с концерта на Виенската филхармония, баницата с късмети и ще завърша с чаша шампанско-мартини. Добро начало на 2025. Да бъде!

# 342
  • Далечният изток
Бази JoyJoyJoy
Ти добре, че джуджето не си сънувала. Че тогава щеше да е кошмар... Smiling Imp

# 343
Честита нова година, здраве и късмет пожелавам на всички.
//
Какво джудже? Някакъв фетиш ли изтървах Joy

# 344
  • Далечният изток
Фетиш не е ли нещо, дето те влече Simple Smile
Онова е диаметрално противоположно нещо на привличане...

Общи условия

Активация на акаунт