Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 742
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
Каква е тази щедрост от сайта, на всекиму по нещо? Нали уж сме супер много пишещите, как им излиза сметката?

# 61
Точки доктора не пие!
Обаче ако почнат да дават кебапчета, от вас тука ще разчитам за една свирка (споко, аларма имам пред вид Wink ).
Че да не ги пропусна и тях.

# 62
Нещо не разбирам как става това с точките.
Явно съм безполезна за сайта със своите 22000 мнения.🤣

# 63
Познавате ли някой и друг грузинец? Аз да и сега не мога да спра да се хиля Joy
Скрит текст:
Цитат
Грузинецът се парфюмира така:
 Под лявата мишница -  за жената
 Под дясната - за любовницата
 Отпред - за всеки случай
 Отзад - защото случаи има всякакви

# 64
Познавам един. Лекар беше. Но си мислеше, че тук сме аборигени.
Да, такива сме. За това, което беше сътворил пиян на мотика, го осъдиха на сто лева глоба. Ко да ви кажа. Беше изпочупил неща за 1000лв., предоставиха му защита - мен. И го осъдиха на 100лв. глоба. Съд, ко да прайш. Бюрото плати моето разкарване. Щетите някой друг.
Да е жива и здрава Държавата. Елате в България, всичко ви е позволено.

# 65
Джасте, не знам какво да кажа.
Вършиш си работата професионално. Не знам как делиш личните убеждения от професионалния фон. Предполагам,че не е лесно. Уви всеки има подобни моменти и не са малко. Имало е моменти в които съвестта не те оставя, макар и всичко да е минало. И изникват едни въпроси и размишления ... Тегави моменти.

# 66
  • Далечният изток
Какво да кажеш, такава ни е професията...
На мен ми е идвало да гоня разни хора от кантората, ама търпя ги, кво да правя. Работа.

# 67
Лане, трудно е. Тия са от лесните.
Но как да вярваш на правосъдието, когато имаш три условни присъди за отнет живот и две ефективни за откраднати обувки и болна овца.
Пп А, Аидка, аз съм гонила. Някои не се търпят. И парите дори не помагат, особено, ако се дърпат да плащат. Stuck Out Tongue Winking Eye Wink Sunglasses

# 68
Не знам. Питам се къде в цялата работа са справедливостта и възмездието. Изобщо съществуват ли? И дали справедливостта е някаква утопия? А по темата колко струва човешкия живот изобщо не искам да мисля. Живота е стенен и понякога има обрати които не можем да си ги представим.

# 69
ЛАни, какво си се разсантименталничил в тази кална вечер.
Разбира се, че няма как да има всеобща справедливост. Смесица от лични избори и обстоятелства.
Много си струва човешкия живот даже. Я по-ведро!
//
Вече хептен се оплетох с тези точки. Имах 4600 или нещо подобно следобяда, сега влизам - сладка кръгла 0. Ей тъй кат стане. Laughing

# 70
Аз съм ведра. Човешкия живот си струва за този, който е засегнат, инак е по кръгъл от нула. Или е дупка на геврек, образно казано. С една дума, нищо, та нищо.
Иначе човешкия живот според закона реално нищо не струва, но като си умрял ти е все тая. Тъй, че, смело и напред.
Аз отивам да слушам музика, щото мога много да говоря, но смисъл няма, както и интерес.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:27 от Джаста Праста

# 71
  • Далечният изток
Правото по римско време е било изкуство на доброто и справедливото. Ама това е било мнооого отдавна...

Бази, точките да не са в онова лоялно приложение?

# 72
УотсАп, гайс!?

Кви са тия точки и важат ли за някой оръжеен магазин, ми е питането?

# 73
Сус, бре! Въоръжени бг мами Scream Нема нужда, изчезването на мъжете, упс българите, си се случва по естествен начин.

# 74
  • София
Честит празник!
Да ви е много богат улова! Blue HeartMoneybagAnimal Dolphin

Общи условия

Активация на акаунт