Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 753
  • 364
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз затуй кат видях точките и веднага ги изхарчих! Пъзелите ми вече пътуват към мен!

# 76
Браво на бързите! Аз вчера мернах, четох 2 минути. Днес чета вас и викам - чекай да проверя - 0 точки. Joy

# 77
Днес е един луд луд ден.
Всички са отървали козите нанякъде.

Много се разочаровах от едните ни приятели. Кофти. Работата стана "направи добро, изяж...". Правя им голяма и скъпа услуга напълно безплатно, на добра воля и не само, че няма проява на елементарно уважение и благодарност, ами се държат сякаш съм им длъжна, даже изискват и капризничат, и ме гледат все едно са ми платили една торба пари, а аз не съм свършила нищо, направо луда работа. Проявяват някакви претенции сякаш целия свят им е длъжен.

Тъй, оплаках ви се, сега да ви честитя празника. Joy Та, Честит да ви е Никулдена.

Пп Точките ми от лоялната програма засега си стоят, но после ще гледам ко да ги прая, ако още са налични. Joy

А, и шаран купих и сега чакам Джастев да се прибере, че да го чисти, пържи и тъй нататък. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 16:19 от Джаста Праста

# 78
Браво на бързите! Аз вчера мернах, четох 2 минути. Днес чета вас и викам - чекай да проверя - 0 точки. Joy
Ама трябваше и бързи ли да бъдем? Не стана само с умни?

Джасте, чета те, днес, вчера  ... Нямам думи. Виж, прегръдки се намират. Ако вършат работа.

# 79
  • Далечният изток
Джасте, случвало ми се е. Същото и точно семейство, с които сме ходили по морета, почивки, гости и считах за приятели. Свърших им всичката работа по сделката, намерих нотариус на другия край на България, не им взех една стотинка. Накрая, на връщане, в колата мъжът "приятел" ми вика - Аз не разбрах ти какво свърши...

# 80
  • София

Но как да вярваш на правосъдието, когато имаш три условни присъди за отнет живот и две ефективни за откраднати обувки и болна овца.
Пп А, Аидка, аз съм гонила. Някои не се търпят. И парите дори не помагат, особено, ако се дърпат да плащат. Stuck Out Tongue Winking Eye Wink Sunglasses

Аз много отдавна съм се отказал, освен ако не е крайно наложително и/или задължително в някаква степен. Simple Smile

Имам емблематичен случай, макар и от преди много години. Хванахме с брат ми един гепард в къщи. На калъп. Simple Smile
Писахме после в районното до откат. Накрая се изнервих и казах на ченгето, че следващият път хич няма и да ги викам. Разфасовам, в багажника и на Богров. Simple Smile Взе да се пени, но не можа да ми отговори на един въпрос. Ако не беше попаднал на двама бастуна, с общо тегло над 200 кила, а на някое бабе дет бере душа, кво прайм и кой и какво щеше да пише. Simple Smile
Други детайли спестявам, че са бая хард. Grinning

* Честит празник на именниците и на всички останали. И аз имам лееекичък празник. /Не съм Николчо/ Simple Smile
Почерпете се. Simple Smile

# 81
Онзи, да си жив, здрав и щастлив!  Останалото ще се нареди някак си Wink

Джасте, аз затова вече гледам да не правя услуги. С човек, който ни свързваше 15 години приятелство теглих една черта между нас точно заради такива негови изпълнения. Имаше и много неприятни. Прощавай, но до едно време.

Днес е хубав празник, един от малкото които почитаме у дома. Морето си знае защо ...

# 82
Честит Никулден! Animal DolphinAnimal FishSailboat

От работата леко почнаха да ме подпитват не ми ли е станало скучно вкъщи. Както когато бях в майчинство и бебето на пет месеца, ме запитаха дали вече не мисля да се връщам.

# 83
Привет и от мен. Че се забравихме. Ама много задачки нещо напоследък. Ако има именници честито!

# 84
Викаш, Лори, подпитват те ... тва е зарад коледното тържество сигурно, да те подсетят, да си мислиш и ти за тях. Wink

Лане, забравих да ти отговоря - не съм опитвала котарака с маслини щото не ми се мъкне от нас. Може да опитам домашната котка дали ще прояви интерес. Вчера яде кисело мляко завалийката. Joy

# 85
Инче пробвай я. Но имай едно наум и се приготви за екстремно оцеляване.
Вън мъглата се вдигна и подухва южен вятър. Дано не излъже дръвчетата.

# 86
Лане, така както го описа, може и да не пробвам. Joy

А тук заваля. Лекичко засега.

# 87
  • Далечният изток
И при мен вали.
А аз съм лепнала някакъв вирус Frowning1

# 88
Тук сняг. Добре изглежда от вкъщи, следобед планирам и да изляза. Nature Snowflake

# 89
Инче, много се плашиш да разчупиш модела. Пробвай !

Общи условия

Активация на акаунт