Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 821
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
Едно от котетата, на които намерих дом попадна при едни много готини хора от Пловдив. Пращат ми видеа и снимки, ми те като куче го научили - с един нагръдник да ходи като е навън, и ми пращат клипове от плажа - котката заедно с кучето им, върви до тях пуснато и без да го е страх, щях да падна..и пътува с тях с кемпера навсякъде, егаси късмета извади това животинче, но и те си го дресираха много яко..

# 166
Мая не понася нагръдник. Просто се парализира като и го сложа и не ще и не ще. Заляга като партизанка, влачи шкембето и едвам пристъпя. Joy
Няма смисъл да я мъча. Не е нейното. Тя си е асоциална като цяло. Характер. Иска си територията и къщата и нейните хора, другото е фон, ако може по далечен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 167
Джасте, всичко е тренировки. Просто котките трудно свикват. Но свикнат ли си го търсят.
Трябва да свалям килограми а в главата ми все едни калорични здравословни манджи се въртят ....

# 168
Повече секс, Лане. На мъжете им действа отслабващо. На жените не.

# 169
Повече секс, Лане. На мъжете им действа отслабващо.
... със зла жена. Синергия Sunglasses

# 170
Добрутро, драги ми!
Айде последна работна седмица за годината. Ма не ми завиждайте, щото от платения ми отпуск я скубят.

А па аз пак се прее ...ъъъ ...  карах - на съпружието за РД реших (най-накрая) да я заведа на концерт на любимия ѝ Андре Рийо тая неделя. Търсачка - гледам къде кога - то па има коледен на 22.12. в Маастрихт.  Поогледах за цялата следваща година концертите му там (защото на площада са великолепни, ама сега по обясними причини не са площадни) - ами цените същите. Викам айде скачаме още сега.
Земах билетите, пишат утре ще ги пратим дигитално. Днес пристигам на работа, пристигат и те. Разпечатвам ги да имаме и папирни за подаръка и що да видя - А, А, АААА, ми те със 100€ по-евтини, отколкото платих! Ами честито - набил си се на никак НЕскромен посредник, ударен тежко от инфлацията.
Готино, а? Плащаш парите и получаваш билет с написана на него половин цена Laughing

# 171
Повече секс, Лане. На мъжете им действа отслабващо.
... със зла жена. Синергия Sunglasses
Елифче, Laughing Joy Laughing

Че както го бяхте почнали с разни сирена ... ужасно просто.

Котките са си с характер, както кучетата, и както хората. Joy Леля ми имаше куче и котка, които се разбираха чудесно, кучинката дребна. Та ги разхождаше заедно и ако някой реши да се доближи до кучето, котката го нападаше. Пазеше си го. Joy

Ох, Допел , ... ми ще получиш нещо отнякъде, тя, вселената, все търси равновесие.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 11:06 от ina.ina

# 172
Допел, така става като купуваш разпродадени билети за скорошно събитие. Важното е, че жената ще е доволна. Grinning
Събота и Неделя не почивах, и днес се чудих бая време кой ден е, като станах..

# 173
Допел, така става като купуваш разпродадени билети за скорошно събитие. Важното е, че жената ще е доволна. Grinning
Събота и Неделя не почивах, и днес се чудих бая време кой ден е, като станах..
И аз това си помислих, ама цените същите за една година напред, а и никъде не пишеше нещо подобно. Но все пак може би си права.
Ами туй то - на който му липсва опит с подобни събития, а набляга на глупостите, тъй се прее... ъъъ...цаква. Joy

Тъй че - я си грабвай пушките, пищовите и въдиците и зае ... ъъъ...режи културата на културните хора!

# 174
Много ми се обърка режима на почивка и работа покрай тези празници. Неделя, понеделник, вторник почивка, после май чак за Коледа. Купон.
//
Обедно кафе?

# 175
Приятел имаше голям куч и котка. Спяха си заедно, котката от време на време шамареше купи профилактично. Котката като я подгонят - в колибата на кучето влиза и познай кой излиза от там Wink
Всичко е до характери и тренинг.
Вън си е направо пролет!

# 176
За мен куче. Благодаря!

# 177

Различни нации, различен поглед върху домашния любимец  Rolling Eyes

# 178
# 179
И аз така - купих си супер екипировка, леко лятна, лицето се скрива, но ще трябва да поработя до лятото преди да ви я покажа, щото с паласки изглежда някак несериозна.

Общи условия

Активация на акаунт