Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 7 996
  • 364
  •   1
Отговори
# 345
Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи!!!

# 346
Аха, де да знам, вкусове всякакви. Аз цял живот си мечтая за някоя двуметрова шведка, да драпам по нея.... :joy
Обаче гадната съдба цял живот с миньони ме събира.

# 347
  • Далечният изток
Ахааа, добре Simple Smile
Колко си висок? Wink

# 348
Аха, де да знам, вкусове всякакви. Аз цял живот си мечтая за някоя двуметрова шведка, да драпам по нея.... :joy
Обаче гадната съдба цял живот с миньони ме събира.

Това два метра ще е малко кобилеста Wink

# 349
  • Далечният изток
Фетиши, сър....

# 350
Жена между 1,70 и 1,75 е перфектна.
То и дребни има трътлести, та май по-добре кобилеста.
//
Аидка, точно се обясняваше на някакъв напорист мъжчо в съня. Аз само присъствах като минувач и ми беше забавно. Кой беше мъжа, не помня, уви.

# 351
Жена между 1,70 и 1,75 е перфектна.
То и дребни има трътлести, та май по-добре кобилеста.
//
Аидка, точно се обясняваше на някакъв напорист мъжчо в съня. Аз само присъствах като минувач и ми беше забавно. Кой беше мъжа, не помня, уви.

Може не си падам по жени. Ама големите гъзове са модерни.

# 352
Среден съм - 180, ясно че няма да го бъде Joy
Както викаш - фетиши, сър

# 353
  • Далечният изток
Ами нямам какво да добавя... Simple Smile
Ама, що няма да го бъде. Не се знае от кой храст или зад кое дърво ще изскочи някоя двуметрова шведка Joy

Базе, все пък мъж е бил значи, не джуджето Grinning

# 354
Събирам витамин "D" след тежката новогодишна вечер.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 17:53 от A.I.A

# 355
За много години, спамаджийките !! И спамаджиите!
Да сте здрави и да радвате околните, физически, интелектуално и особено с чувството си за хумор!
И те да ви радват. То и аз опитвам, ама още не съм съвсем слънце, да ви огрея всичките (женската част имам пред вид, да не стане грешка ! ).
Наздраве!

За екстрата имам една колежка, към 2 и 10, може би и 15 е горкото момиче. Bратите са по 2 метра и тя се навежда за да мине. Само че не е точно шведка, или по-скоро не е от традиционните шведки. Към тъмно синьо бие на цвят.
Но си има предимства. Като сложи каската и светлоотразителната жилетка, тия хаймани, строителните бачкери, се строяват в линия под конец!

Поздрав от края на света, без числа този път, от уважение към културните дискусии Wink

(парата, дето се вижда не е защото има спа под моста Wink )

От мен да мине, още един новогодишен поздрав-пожелание, подходящ към темата за дупетата, подхваната (но недостатъчно доразвита) от A.I.A.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 00:13 от Bowerick Wowbagger

# 356
2 метра жена ... вий не сте добре. Joy Ама трябва да има, щото вкусове - всякакви.

За много години! Живи и здрави да сте!

Едно слънце е пекнало ... но сутрин скрежът си го има. Спокойничко на работата днес. Ама зарад равновесието, дето все го търси Вселената требе се занимавам с документи. Ей, как я мразя таз дейност.

# 357
Що бе, Инче, който обича движението, ще се покатери да я поцелува, или пък ще слезе ...

Честита Новата 2025-та! Пожелавам нови интимни/приятелски запознанства, тоест да отсъствате повече от темата Simple Smile

# 358
Що бе, Инче, който обича движението, ще се покатери да я поцелува, или пък ще слезе ...

Честита Новата 2025-та! Пожелавам нови интимни/приятелски запознанства, тоест да отсъствате повече от темата Simple Smile

Може и прав да и подуха даже Grinning Grinning Grinning
Пу пу каква съм мръсница Grinning Grinning Grinning

# 359
  • София
За много години!
Да ви се сбъдват всички желания и мечти!
Ние днес сме на 13 градуса. От утре вече се връщаме пак към студа.

Общи условия

Активация на акаунт