Аромат на празник: потопете се в коледно настроение с парфюмите на ZAG Zodiak

• 8 879
  • 626
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
 Ако трябва да съм докрай искрена- аромат на свинско барбекю. Simple Smile

# 601
Канела и портокал.

# 602
Свързвам Коледа с аромат на борови иглички затова предпочитам парфюми с дървесни нотки. Примерно комбинацията от карамфил, бор и бергамот би била чудесна за празника.

# 603
Днес всичко ми е портокалово! Суших портокали и направо се пристрастих към аромата, който се носеше навсякъде.

# 604
Цитруси и канела.

# 605
През това време на годината любими аромати са ми - ванилия, канела и боровинки.

# 606
Зимните ми празнични аромати са на канела, джинджифил и портокал. Сгряващи и дълбоки... с дъх на опушен кестен.

# 607
Аромата на портокал и канела!

# 608
Любими зимни аромати са канела, карамфил и цитруси.

# 609
  • София
Ммммч канела, ванилия, мандарини, топло какао 😜

# 610
С празника свързвам ароматите на канела, ванилия и какао. Когато бях малка, моята баба винаги правеше канелени ролца и ароматът на канела винаги ме връща в детството и го свързвам с празниците.

# 611
  • Пловдив
Помня ароматът на  Коледните бабини сладки, това не бе просто аромат на сладкиш, а и на уют, сигурност, надежда, хармония...  Simple Smile Моите любими  коледни аромати са съвкупност от натурални и автентични аромати  ,с които   усещам  еуфория и тържествуване на сетивата-Коледна магия .Сладко изкушение за мен е  ванилията и боб Тонка . Сладки мигове, които остават в сърцето завинаги/от бабито/.
 Обичам аромати на бергамот и лимон ,защото ме зареждат с енергия с дъх на лимон. А някак,  когато запаля свещ от пламъка и  восъка усещам  баланс, подкрепа, омиротворение . Искам на празника да ми замирише и  на най-благоуханата смола смирна и ангелски тамян!

# 612
Обичам аромата  на ванилия и сандалово дърво.

# 613
Харесвам типично мъжките парфюми, но не от тежките.

# 614
  • София
Канела, цитруси, ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт