Аромат на празник: потопете се в коледно настроение с парфюмите на ZAG Zodiak

• 8 875
  • 626
  •   1
Отговори
# 585
Любимият ми аромат по Коледа е цитрусовият Simple Smile

# 586
През празничния месец обичам да усещам мириса на цитруси, канела, домашни сладкиши и баклава, борови иглички и бяла зима.

# 587
Обичам аромати на цитруси, ванилия, джинджифил и канела. През зимата обичам също и ароматът на ябълки и канела, и на прясно изпечени коледни сладки.

# 588
Цитрусови аромати, мириса на тамян и свещи.

# 589
  • София
Обичам мускуса.

# 590
  • София
Любими коледни аромати кедър, портокал, ванилия и шоколад!

# 591
  • София
Не помня дали се включих с правото си за втори шанс, но от вчера открих, че ароматът на (питомна) ягода се развива прекрасно в студено време и се чудя защо съм го подценявала. Добавям го към любимите си празнични усещания.

# 592
Винаги, когато усетя мирис на портоколи, се сещам за Коледа. С празника свързам и уханието на печена тиква с канела Yum

# 593
По Коледа обичам да ми мирише на канел и портокал.

# 594
Свързвам винаги Коледа с аромат на канела и портокали.

# 595
Кардамон ,сандалово дърво , шоколад .

# 596
Свързвам коледните празници с аромата на мандарини и портокали, канела и ванилия. За себе си предпочитам кардамон, божур, гардения, пипер, сандалово дърво.

# 597
  • София
Любимите ми зимни аромати са с дъх на цитруси, канела и ванилия. Коледа я свързвам с дървесните аромати на елха и борови клонки.

# 598
Обичам през тези да ухае на канела, печени ябълки и свежи цитрусови плодове...уют

# 599
  • София
Тази Коледа нека ароматите разкажат вашата празнична история! Кажете ни кои парфюмни съставки и ценни ароматни масла свързвате с празника и обичате да носите? Споделете с нас вашите най-любими зимни и празнични ароматни спомени.

За мен Коледа е аромат на цитруси и ванилия, канела и джинжифил...
Харесва ми аромата на печени плодове и много ароматни свещи

Общи условия

Активация на акаунт