Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 919
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 60
Поръчах тази чанта -
Ако ми хареса наживо, ще трябва да й намеря подходяща рокля.

# 61
  • Sofia
Марджи, може ли линк за роклята, която показа, че си поръчала?

# 62
Ако преживея идните дни  _ ще си взема онази спирала за награда!
Ако ще пътуваш и има World Duty Free поръчай я онлайн - Reserve & Collect от съответния терминал. Ще получиш 10% отстъпка директно. Не се плаща предварително и нямаш ангажимент да я вземеш изобщо.

# 63
Марджи, може ли линк за роклята, която показа, че си поръчала?

Заповядай - https://avenew.bg/

# 64
Да, възползвах се вече няколко пъти от лоялната програма.Току-що направих поръчка от Озон.Бяха ми пратили предварителен акаунт за бета теста- като извинения за гафа със снимките.А сега видях, че имам нагруоани бая точки с портфейла и осребрих половината.

# 65
  • Mediterraneo
ДХ3, не е извинение за снимките Wink Аз нямах общо с гафа със снимки, но участвах в бета теста.

# 66
Ето едната нова рокля, ще помоля за съвети с какъв чорапогащник да я съчетая, обувките ще са черни велурени стилето
Скрит текст:

# 67
Mardji, чантата е красива, лятна и ще пасне на много рокли.

Момето, чакаме снимки. Пайети много харесвам, но рядко нося вече.
На тази рокля бих и сложила тънък черен прозрачен чорапогащник.

Взех си още една рокля, не е точно официална, но стои доста елегантно с обувки и плюс бижута и прическа се получава доста добре.
Скрит текст:

# 68
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, мили момичета, вие тук, а аз в тръстиката 😂, но вече съм голямо момиче и знам, че животът е несправедлив  😂  Мими, маникюрът ти е прекрасен и е all time classic, никаква скука. Heart ExlПрочетох за коледните ви ритуали и всички стоплиха сърцето ми, толкова сте мили, всяка с трепетите, с желанията и въжделенията си! Трогнахте ме! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 17:45 от kolevaangela

# 69
  • София
И двете показани рокли много,  ама много ми харесват  и бих носила с кеф. Синята бих я съчетала с черен или нюд цвят чорапогащник.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 14:05 от tedysworld

# 70
Ма аз работя 😃
нищо че пиша и чета във форума.
10-12-15 часа някои дни, че и събота и неделя. Затова мечтая така за 22.12 - десетина дни почивка, че иначе ставам и лягам с телефоните.

Теди, каква си сладурана 😘

Една официална рокля от минали времена, в любимия ми стил

# 71
  • София
На тази рокля бих и сложила тънък черен прозрачен чорапогащник.
Щом обувките са стилето бих заложила на фин чорапогащник.Освен черен бих пробвала и телесен цвят и нещо в сиво,което да стои прозрачно по крака.
Анджи много добре изглеждаш,а обувките ти са ми много познати.Да са на Piesanto случайно?
tedysworld много се радвам като видя бременни,които изглеждат фитнати.Като си спомня,аз как изглеждах в 9-ия месец...Една приятелка беше казала след първата ми бременност,че е мислела,че няма да мога отслабна.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 10:57 от Ali97

# 72
Тарти, може, така ми написаха и имах бонус точки.Няма значение, де, възползвах се тогава и сега Simple Smile))
Анджи, ти си мой тип мацка.Браво, браво!🥰
Tедко, какъв мил спомен!!!Аз често сънувам, че съм бременна, раждам или кърмя.Да гледам деца ми е едно от най-лесните и приятни неща в живота.Красива си много!
Ал, прекрасна рокля.Умирам за пайети, камъни, блясък.

# 73
  • Sofia
Pepsi, държат голям натурален бюст, защото са с твърда конструкция. Моят опит с такъв тип сутиени е с Wonderbra и Gossard.

Марджи, чантичката е много сладурска! Heart

# 74
Още един глас за по-скоро сив фин чорап. Стои по-добре от черен за официални случаи.

Общи условия

Активация на акаунт