Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 905
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 070
Оф и аз като Галка в нищо не се харесвам и се чувствам дебела..

Роклята със златния синджир колан е без ръкави,...но със сополив нос май да облека нещо по стабилно! 🤔
Мъжа ми е по зле...извади си новия кожен колан и се отчая, че и до първата дупка не стига! 🤣

# 2 071
Агент, дълги години обич и семейно щастие ви пожелавам. Снимката е поразителна. Убедена съм, че имаш много и до една красиви! Здрава да е следващата година и да се сбъднат всички мечтани пътешествия.
Ани, роклята от мен. И аз преди малко се чух с близката съседка в която ще сме - каза дрес код елегантно. И сега мисля рокля или форумния панталон с онзи топ с розите. И рокля ще изкарам, но ММ само риза мога да убедя да сложи.
Контето у дома е бъдещият ми зет. Щерката е като ММ. Понякога си мисля как Бог събира хората различни.
Скрит текст:
….

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:49 от MagniМ

# 2 072
  • Берлин
Аз за пореден път се връщам болна от Бг. Вече си мисля,че е емоционална, а не вирусна инфекция. Това ми е 5-ти пореден път така.
Още миналата седмица отказах ресторанта, ще посрещаме с компания. Аз направих баница с късмети, сладкиш пиано, предстоят млечна и салата-торта. Ако не ми е ок, ще остана да си лежа и ще пратя Мм да се забавлява.
Агент, обич и вдъхновение!

Магни, всичко за детето ми - и аз така. Синът ми избяга на топло и слънчево, преди малко кацна във Фуертевентура.

Сиска, може ли да ти досадя на лс с питане?

Деска, хотелът няма значение. Мини го метър. Нашият беше...абе мама миа, но се съсредоточих върху всички емоции и споделеност, изкарахме си суперски.
После ще пиша за стила по тези ширини.

Ани, ти си невероятна, можеш и без бялата рокля, пак ще си блестяща.

Копче, много ти се радвам на устрема за пътуване, давай все така.

# 2 073
Горчиво, Агент! Да го държиш под напрежение ТМ още 3х19 години! 19-тата година от събитието се води гранатена годишнина! Купувай бижу!
Мими, оздравявай!

# 2 074
  • Бургас
Честита годишнина Агент! И следващите 19 години, и тези след тях  да изкарате в драма, спорове и много пътешествия, подплатени с любов и разбирателство!
Била си великолепна булка.

# 2 075
Оф, Папурче, не е емоционална...тия самолетища, хотели, контакти..от това е! Малката донесе вируса от Павел Баня с тия джакузита и басейни и ей на сега и нас ни лепна. Аз на НГ ще изтърпя, но Кавалааааа 😭
Да се оправяш!
Магни зетят е бонбон! 😍

# 2 076
Сиска,
Ако и утре в 5.40 има един хс, може на мен да вземеш Simple Smile

# 2 077
  • Sofia
Честита годишнина, Агент! Още много години да се обичате!
Магни,  зетят е хубавец.
Мими и Папурче да оздравяват!
На Деси, Копче и който още пътува, приятно изкарване!
Да не остана назад и аз отворих Масимо  но каквото харесах, само С останало.
От други места обаче очаквам 5 чифта боти. Уж щях да спирам с обувките.  Bowtie

# 2 078
Агент, честита годишнина!
Много да се обичате!
Снимката е ултра драматична 😍❤️
принцесата точно сега не иска диаманти/звезди/сърцето/т.н. а перце от врабче 🙃

Ани, бих сложила бежовата кожена рокля.

Магни, сложи си рокля де 🙂
Зетът е хубавец. Да са ти и живи и здрави

G&B, децата ти са като теб 🙂
А на роклята аз бих сложила златист/сребрист/цветен колан

Ммммм, друго....
Баклавата изстива, след няколо часа ще я залея

крема за тортата изстива, картофите и морковите за руска салата се варят, т.н.

Болните да се стягат

Аса, супер за бързата доставка. Пиши после за постановката 🙂

# 2 079
Агент, честита годишнина! Нека и следващите. 19 да са цветни, интересни и изпълнени с радост и усмивки.

G&B, много стилна рокля.

Пепси, новата рокля!

Винаги нещо ново обличам за посрещането на Новата година. Тази година още не съм решила, специално нищо не съм купувала, вероятно ще извадя някоя от новите чанти или обувки.

# 2 080
  • тук-там
Папурче, при нас нищо емоционално, но всички се натръшкахме. Вирус и само вирус. Както се бъзикахме едно време в Софарма Трейдинг, “пускат” го на НГ и трябва да сме готови да покрием търсенето. Даже и не е майтап, защото всички фарма фирми идваха да ни дадат точния вирус и точната терапия Wink
Агентче, да сте живи и здрави с твоя мъж! Каква снимка само! Хлъцнах! Иначе се припознах - и на нас ни дай пътувания и спорове. Няма връзка, без малко дразнене и защитаване на идентичност в констелацията Simple Smile

# 2 081
Ал, златен ще е, но няма снимка сега.
Поредната синя рокля, която ще запазя за Словакия, дойде вчера. Дълга ми е, но на моите нищожни сантиметри това изобщо не е изненада. Моя приятелка ще я оправи до петък.

Спирам да досаждам с тоя бал 😂.

# 2 082
Аааа, няма да спираш.
Аз ще чакам с нетърпение снимки, от обстановката поне 🙂
Обичам такива събития ❤️
Златен колан ще е идеално.

Карън, с 5-те чифта боти си номер едно.

# 2 083
G&B от къде ги изнамираш тези прекрасни рокли! 😍
Така се разстроих с тоя нос, че си поръчах и аз една пола...петата за тоз сезон! 😀 Няма само Карън да ходи с пет чифта боти...🤣

# 2 084
И аз искам да гледам повече бални рокли.
Мими, много е интересна тази пола. Я кажи от къде е?
Ал, всички ще са с рокли. Аз обичам да съм различна. А този панталон е толкова готин. Жалко, че Ани е далеч да ми заеме някое от нейните бюстиета. Cry

Общи условия

Активация на акаунт