Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 912
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 055
  • тук-там
Копче, Ла Диг за колело е топ. Добре сте го измислили! 30 мин полети до Мае са с едни малки самолетчета, почти си в кабината на пилота Wink (като бяхме на първо ред). Иначе в момента Боровец е доволно заснежен и ти е близо.

# 2 056
  • Бургас
Мими, сигурно си ги занесла вече, но то става електронно в самия сайт и дава номер на връщане, който даваш на куриера, аз взимам/връщам от Спиди, но и без това връщане да направя в сайта  са ми взимали.

Разхвърляла съм всичко, вадих, мерих... толкова дрехи, а едва се харесах, да не се чувствам дебела, много се депресирах Sob

# 2 057
И у нас ще е традиционно менюто. Баница, баклава, руска салата, сарми. Смятам да включа серуозно в употреба част от подаръците от големия ми син - слоу кукър и air fryer. Подари ми го в добавка с ваучери за самолетна компания, да не се въртя около печката и да имам повече време за планиране на пътувания и четене. Явно се бяха наговорили с дребния, който ни подари куфари 😂.
Получих роклята за утре. Много тъмно синя. Май ще сменя колана.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 16:36 от G&B

# 2 058
  • Велико Търново
Жестока е роклята!И синовете ти са чудесни, но все пак "познаваме" теб и девера/и аз, и Мими сме очаровани/.

# 2 059
Мими, сигурно си ги занесла вече, но то става електронно в самия сайт и дава номер на връщане, който даваш на куриера, аз взимам/връщам от Спиди, но и без това връщане да направя в сайта  са ми взимали.

Разхвърляла съм всичко, вадих, мерих... толкова дрехи, а едва се харесах, да не се чувствам дебела, много се депресирах Sob
Гал, не съм ги занесла! Имам работа и днес,ууууф! Сайта им според мен е забил, защото няма как да го върна без да съм написала номер на банковата сметка, а то забива до там. Както и да е. Като се върна другата седмица пак ще се разправям. Мразя он лайн пазаруването - много! Imp Все нещо не работи и забива, писна ми да звъня по телефоните!
G&B страхотна рокля и подаръци! Слоу кукъра и Еър фраера са незаменими!
Сиси, девера, девераа.....! SunglassesGrinning

# 2 060
  • тук-там
Аз почти никога не връщам, защото ако не стане на мен, ще пасне на дъщеря ми. Иначе също мразя този момент с връщането.

# 2 061
Копче, супер дестинация сте избрали.

Видях един 42 номер от панталона в Парадайз, направи ми впечатление, че платът беше с доста заваляни влакна, което не е много Ок да се получават само от пробване и преместване на дрехата. И панталона, който съм поръчала също не изглеждаше добре.
Нищо интересно нямаше, прибрали са много голяма част от дрехите, има неща, които помня от 2-3 години и са ги извадили.
А и с тази доставка, която е колкото намалението на много неща се губи тръпката, че си хванал добра сделка.

# 2 062
Влизам да за пожелая на всички весело посрещане на Новата 2025 сред близки и приятели, здрави и със смях в очите и без значение на място и тоалет! Да е здрава и благодатна!

И да благодаря на всички, които ме мислиха и ми писаха на лични Hug разчувствахте ме, да си знаете Hug  Hug

И сама ще си пожелая поне още 2*19 год брак с ММ, имаме годишнина днес!  Едно е сигурно - и ще пътуваме и ще спорим напоително и страстно, само да сме живи и здрави!
Скрит текст:
Гледахме снимките от сватбата с мама по Скайп и се сетих за Магни и думите и, че драма голяма има в мен Grinning Има нещо такова, определено!

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:14 от Agent Provocateur

# 2 063
Агент, здрави, живи в любов и щастие бъдете с половинката! Страхотни сте на снимката! 😍
На мен май ще ми потече носа, точно така си представях НГ и влизането в Шенген! 🤣

# 2 064
  • Бургас/Пз
Агентче, снимка за корица на списание е това! ❤️
Всичко, което си написала ти го пожелавам от сърце!😘🥂

След отпадането на бялата буклена рокля се колебая между бежова кожена рокля или кожен клин с риза. Да напомня, че ще сме в домашна обстановка, но с жените от другите 3 семейства се разбрахме да сме нагласени 😂

# 2 065
  • София
Копче, супер дестинация сте избрали.

Видях един 42 номер от панталона в Парадайз, направи ми впечатление, че платът беше с доста заваляни влакна, което не е много Ок да се получават само от пробване и преместване на дрехата. И панталона, който съм поръчала също не изглеждаше добре.
Това не звучи добре! Ще им го засиля обратно, ако видя нещо такова.
Но доставката им от 12лв е брутална! Егати келепира, да поръча човек от тях! Ще кажеш, че свършиха хубавите панталони! Или пък не носим дънки и поли вече!

Агент, да сте живи и здрави и много търпеливи един с друг! Да се обичате и гледате един друг, както в онзи ден!

Мими, дръж се!

Забравих, какво бях тръгнала да пиша още.....

# 2 066
  • Sofia
Агент,  и аз те мислех🙏 ( в подобна ситуация съм)
Бъдете здрави и щастливи още няколко пъти по 19🥂
Пък драмата си я има, но това е част от чара ти!

# 2 067
Агент, честита годишнина! Бъдете здрави и нека тази “драма” да ви държи още много време заедно.😍

# 2 068
  • София
В здраве и щастие още мнооого годишнини да имате Агент Flowers Hibiscus

Зара ме изненадаха днес. На четвъртият ден никога не съм получавала поръчка.
Вълнените жилетки са супер, ботушите сега ще ги водя на театър. Стягам се да се похиля на комедия.

# 2 069
Честита годишнина Agent Provocateur! Бъдете здрави и щастливи заедно още няколко пъти по толкова.
Страхотна снимка!
Направих домашни бонбони рафаело и още не съм ги опитала. Стягат в хладилника засега (дано стегнат все пак Simple Smile ). И два вида салати, за утре остава още една. Ще празнуваме по домашно с приятели и аз отговарям за гарнитурите.
Чудя се дали да си облека тъмночервената рокля, която поръчах преди Коледа. Абе ще си я облека, а може да си взема и едни дънки и пуловер, ако нещо ми захладнее Simple Smile.
kopche, страхотна дестинация сте избрали. С велосипеди под наем ли мислите да се разхождате? Ние разнасяме нашите основно , когато сме с кола някъде по - наблизо.
По отношение на въздушната йога, на повечето хора им е некомфортно в началото. Все пак рядко висим с главата надолу. Но при редовна практика се свиква доста бързо. И е страхотен облекчен вариант на йогата на земя за хора с двигателни проблеми. Все пак хамака много помага и човек е в състояние да изпълни неща, които не си е и представял Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт