Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 931
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Аз изкарах голям късмет и сутринта рано рано, с моите среднощни събуждания, хванах един ХС панталон и поръчах на мига. Толкова бързах да платя, за да не ми го отмъкнат, като че ли има и други луди освен мен, че два пъти си въведох грешно името при данните за картата. После се смях сама на себе си, но пък потривах доволно ръце. Дадоха ми доставка 9 януари. Ще видим.
Много благодаря за съпричастността. Знам, че точно в тази тема ме разбрахте най-добре.

Дописвам: на Фабиано и аз бях поръчала едни ботуши, даже с такова желание ги очаквах, защото много рядко си намирам ботуш по крака все едно бяха на Тори Бърч. Абеееее, като дете на нов велосипед. Отказаха ми поръчката обаче, бил изчерпан моя номер. Два дена го преживявах и им бях сърдита…

# 2 041
Браво за панталона AlexaS!
Разбирам те чудесно, така издирвах един панталон от вълнено трико, част от комплект. Сега ми е най-носения костюм евър.

Люляковия пуловер го оправих, робинята на легена е доволна 🤣 шегувам се.

Днес работя, довечера ще правя гоооооляма тава баклава, голяяяяма тенджера руска салата и тортата ще сглобявам.

# 2 042
  • София
Копче, Сейшелите ми изглеждат като да са през девет планети в десета, не се виждам да ида там, но ще чакам твоите подробни фотописи.
То си си е баш така! Далеч си е доста! Blush

pep_si, забравих да отбележа за въздушната йога! Супер си! В моя нов фитнес няма такива занятия. Само в Некст Левъл бяха. Много е готино, макар, че не можех дълго да стоя с главата надолу, че ми ставаше лошо.

Магни, за компанията на децата си правя всичко! Много е хубаво така да се грижат за теб! Много мило! Винаги им казвам, че когато съм с тях -те са ми най-прекрасната компания! Heart Eyes

Дх3, завиждам ти за Банско! Колко е бяло и хубаво там сега! Кемпински е хем до касите на лифта! Супер е! Винаги съм искала да ида там! Grinning
Всеки ден мъжът ми и синът ми гледат камерите. Много им се ходи на ски, но преди пътуването, решихме да не поемаме излишни рискове и пръскаме още пари, че ще са ни нужни там. Обмисляме да скипнем единият катамаран от Махе и да вземем 20 мин полет до острова. Та. Така.

Масимо пуснаха размерът на панталона, който исках вчера. Още стои в кошницата. Но ще чакам да пуснат доставка в магазин. Този панталон на Елизабет харесах вчера сякаш повече. Но от към състав издиша. Няма толкова вълна. Но, това май-не е недостатък, ще мога целогодишно да го нося? Хм? Сложих линк в снимката:

# 2 043
Не знам кой е панталонът на Масимо, изпуснала съм го, но този е супер.

# 2 044
  • София
Ние сме на границата с Турция.
Весело посрещане на 2025-та да ви пожелая, че не знам как ще е нетът там! Поне времето е чудесно и такова се очертава.

# 2 045
Копче, долу няма сняг.Горе не знам, няма да се кача, че нещо много кашлям и не искам да дишам студен въздух.Отивам на спа.
Панталонът е супер, дано е хубава вълна, да не боцка, иначе само лятото не можеш да го носиш.

# 2 046
Деска, отивай да се натоплиш че да си full power mode утре 😘 красивата рокля теб чака

Клеми, лек път и да снимаш витрини. И с баклави 🙃
Весело посрещане!

Копче, модела е хубав, много благодатен цвят за съчетаване (сетих се за жълтия пуловер на Ани), с винено червено стои прекрасно.

Answear отстъпка 20% с код HAPPY.
Един летен костюм си харесах.

# 2 047
Деси, моето момиче беше хремава тези дни. Качи се за 2 дни в планината с отбора и всичко й се изчисти.Клин клин избива Simple Smile

Копче, аз съм за горния панталон. Много хубав цвят и интересна кройка в талията.

# 2 048
  • Бургас/Пз
Да ви се оплача Зара ми пратиха имейл, че ми отказват бялата риза с бродерия, дето Ал я пусна. Sad
Отгоре на всичко и бялата буклена рокля, за която ми даваше доставка днес, я няма никаква и трябва да мисля план Б за утре вечер ....пффф

# 2 049
Момичета, подготвям връщането до Мохито. В плика имам ваучер за връщане на пратка. Нали е достатъчно да попълня формуляра за връщане и да занеса всичко в Спиди. Нямам желание да викам куриер тъйкато идната седмица няма да съм в България.

# 2 050
Ани, Зара отказват и други поръчки. Момичетата в офиса коментираха, че имат откази на поръчки направени на старта на намалението. Не че това те топли де....
Сигурна съм че ще измислиш нещо страхотно за посрещането на Новата година 😘

# 2 051
  • Бургас
Мими, на мен ми ги вземат, носила съм без нищо друго, те правят връщането към Ел пи пи фешън.

# 2 052
Мими, на мен ми ги вземат, носила съм без нищо друго, те правят връщането към Ел пи пи фешън.
Гале, най лошото е, че като вляза в профила си не ме пуска да разпечатам формуляр за връщане. Стигаме до въвеждане на банкова сметка и не разрешава продължи. Телефонната им линия днес не работи. Просто ми е писнало от тези тъпи връщания, сайтове и пароли....

# 2 053
Еее страшно се радвам, че Алекса е поръчала панталона. Да го получи без проблеми и да ни покаже как тя ще го носи. Heart Eyes
Копче, подписвам се под всяка твоя дума за времето с децата ни. Особено като пораснат и се отделят - безценни са тези моменти. Затова днес с благодарност приех, моето да дойде и да ми помогне. Тя почисти и настърга тиквата, орехите, изми всичката посуда, която изцапахме и сега пием биричка, а тиквеника ухае на масло и канела. Руската салата отлежава в хладилника. Утре ще направя една тенджера сарми, погача и ще напълня гювеча с три вида меса. На 1ви ще дойдат за баница с късмети. И Сешейлите видях през нейните очи. Тя работи 6 месеца там по студентска програма от института. Казва, че са най-страхотните от към опит в живота ѝ. Обещала ми е един ден да ме заведе и мен. На теб незабравимо приключение пожелавам.
Ани не се ядосвай за ризата сигурна съм че те чакат много красиви такива през новата година. Както съм сигурна, че ще си прекрасна в празничната нощ каквото и да избереш.
Вярвам, че всяка една от пишещите тук ще има вълшебна новогодишна нощ, която ще запомни с хубави мигове!

# 2 054
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Аз изкарах голям късмет и сутринта рано рано, с моите среднощни събуждания, хванах един ХС панталон и поръчах на мига. Толкова бързах да платя, за да не ми го отмъкнат, като че ли има и други луди освен мен, че два пъти си въведох грешно името при данните за картата. После се смях сама на себе си, но пък потривах доволно ръце. Дадоха ми доставка 9 януари. Ще видим.
Много благодаря за съпричастността. Знам, че точно в тази тема ме разбрахте най-добре.

Мислех да ти го купя, станах в 05.40
После ще дописвам, че трябва да правя капама, че утре и на първи януари съм дежурна по 12 часа.

Общи условия

Активация на акаунт