Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 146 018
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 025
Свършиха ми палчетата!
ДХЗ, супер си беше селфито, честити очила, носи си роклята, иначе носенето в багажа ще й е напразно Simple Smile
Адаш, чуден сладкиш, мама прави същият!
Магни, снимките са прекрасни, както и хората на тях. Идеята за тематика върху елхата е доста добра.
Изчетох всичко и забравих почти всичко, защото малкият си разби главата в парното и ме притесни. Тези момчета са много палави, майка ми винаги ми е повтаряла, че е късметлийка с две момичета и започвам да я разбирам..
Аз успях са поръчам от Зара малко детски неща от timelesz колекцията (зари се чудеше на какво викам Гаврош - на тази колекция на Зара за деца, която не знам защо страшно много ми харесва Simple Smile )
За мен взех летен панталон, да видим какво ще дойде и една е е дневна тениска .
Сутринта пък кучето ми сдъвка кожения колан и сега и това ще трябва да търся, изобщо днес не ми е ден

# 2 026
Малееее Весииии якето е велико! Много готино!
Магни страхотна елха и емоции покрай нея. Ще дойда някой ден в Малта - решила съм! Само да е живот и здраве!
Отивам да се къпя и умирам, че утре ще ставам към 6. 🤣
Адаш, да се оправя малкия Адаш, пак като не се е стигнало до шев! 😘

# 2 027
Много е хубаво якето, Веси. Аз не бих го мислила много.
Мими, няма нужда да казвам колко много ще се радвам да те гушна на моето местенце. Heart
На малкия юнак пожелавам бързо да му минава. Kissing Heart

# 2 028
Алекса, давайте линк на тоя панталон, ако има в Кавала ще го купя, но първо ще ти пиша на каква цена е? Размера XS, нали?
Магни, дори само заради теб ще дойда! 🥰

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 22:37 от mimi.7299

# 2 029
  • Бургас/Пз
Ако някой успее да хване като панталона на Магни -   XS, и не му трябва, дори и ненамален да ме има предвид, моля. Знам, че при Зара се появяват артикулите след намалението.
Следете го. Вчера даваше, че е изчерпан артикул, а днес се е появил в Л размер. Нищо чудно да се появи и ХС.
Поръчката ми със сакото е изпратена, чакам я на 3 януари, ще споделя и за него.

# 2 030
  • Пловдив
панталон Ей, Мими, супер ще е ако го има и ако няма да те затрудни. Благодаря много за жеста. Номерът е ХС. Чак не мога да повярвам, не стига че рядко харесвам нещо на Зара, ами и от Кавала да ми го носят.

Якето екрю е много хубаво, пък отделно съм пристрастна към този цвят.

# 2 031
  • Sofia
Якето е поръчано, даже е пристигнало, утре ще го взема, не ме мислете Stuck Out Tongue Winking Eye
Мими, да се оправя бързо малкия🙏 И ние сме две сестри, около нас също са масово момичета,  но сега сестра ми е с две момчета(на 3 години и на 3 месеца)  - косата й рязко побеля само с големия🤔

# 2 032
Магни, браво на Малта и Валета!
Същото става масово с градовете в Бг. Строи се без план и градоустройство, комуникации…
Много ми е мъчно в какво се превърна Пловдив. Центъра се срива, Стария град също, няма здрави тротоари, какви токчета, какви велури… една концертна зала няма кой да ремонтира, Виенска филхармония в зала Сила… как да отидеш.
Вече май няма с какво да се закичи елхата за символика дори …
На тъмно добре изглежда

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 23:48 от MarietaYo

# 2 033
Леле Мими88, добре че не е било сериозно.

Ани, аз слагам пуловер и го свалям като стигна. И аз ще правя торта за 31-ви, утре рано сутринта ще изпека блата, а вечерта ще я сглобя.

Весана, честити придобивки!
Фаворит ми е късото палтенце 🤍

Магни, много идейна елха (парите нямат спирка....)
Вие сте чудни пред нея 😘

Бяхме на *Любовни писма*, супер беше.

и аз с панделка 😃 изглеждам бухнала, полата е балон, вълненото одеало съм я кръстила

Банско е пълно с живот по празниците, life и ски на max 😃

# 2 034
  • София
Изчетох ви,но май наистина трябва да си записвам на кого,какво искам да кажа.
За Масимо Дути да кажа,че каквото тяхно имам не е мръднало.Обаче преди 6-7 години синът ми си купи тяхно палто.След няма и месец носене,стана на бобчета,направо зле ми стана,беше купено и на нормална цена.Направихме рекламация и възстановиха сумата.
За ръчното пране-не съм от фен клуба му!Имам две програми за деликатно ръчно пране,едната за вълна,другата за коприна.В зависимост от материята избирам програмата.По-често първата.Сушилня ползвам рядко.Може би,ако я сменя с нов модел по-често да опирам до услугите и.
На Нова Година ще бъдем в домашна обстановка.Иска ми се догодина да е различно,но тази се оставих по течението.За сметка на това последните дни сме от маса на маса с приятели.
Копче чудна идея за подарък ми даде с тази касичка.
Мими 88 бързо да му минава на момчето ти!
Магни много хубаво изглежда!
ДХ3 честити очила!И се наслаждавай с тях на Банско!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 00:43 от Ali97

# 2 035
Минавам специално да благодаря на mimi.7299 за инфо в стара тема за adi shoes и Фабиано.
От Ади поръчах черни боти и елегантни черни обувки, възхитена съм от отношението, качеството и удобството. Изкуших се и поръчах и сини боти. От Фабиано си купих ботуши.
Мими, сърдечни благодарности!

Мацки, може ли да не се впрягате толкова за ръчното пране? И аз не робувам на вещи, но това не изключва грижата към тях. Плюс това не понасям синтетика върху себе си, а масово само с това ни заливат.

# 2 036
Добро утро!
Оги, радвам се...нали ви казах сега цяла България ще тръгне с Фабиано. На Ади главния технолог ми стана личен приятел..толкоз обувки лично ми е ушил,...че с тез дефектни крака! 🤣
Баницата се пече...все пак Ричард ще ме закара...нали трябва да връщам днес и тренча...! 😁
Ал, чудна блуза с фльонга, а цветът аааах, как ще й отива пръстена със син сапфир....и аз днес с фльонгата! Wink
Вчера слагах, връщах и накрая пак си оставих една бяла риза на тъмно сини точки с къдрици- жабо отпред! 😁
За Зара Ричард в Париж едва не се скара с една цветнокожа за сребърни маратонки, че имаше само един чифт 37...измъкна й ги под носа, защото аз ги исках. Те пък излязоха голям боклук! 😅
Зара в Сан Франциско,  Париж и Лондон беше друга работа...!

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 09:45 от mimi.7299

# 2 037
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, мили, момичета! Flowers Hibiscus Разгледах всичко и ВСИЧКИ СТЕ LOVE, най-прясно ми е впечатлението от страхотната Ал! HeartbeatHeartbeatHeartbeat Мими, панталонът, който ти предложи да вземеш от Зара в Кавала го има само онлайн в гръцката Зара, но там няма все още намаления. Проверих по локация във физическия магазин в Кавала, там моделът не е доставян, но дано имаш късмет и го доставят дотогава. /елинофон съм, чета и пиша на гръцки /. Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 09:42 от kolevaangela

# 2 038
ООООО, Анджи, как искам и аз да науча гръцки, още повече те заобичах! Аз също знам доста думи, но много труден пустия....Ми ако го поръчаме до магазина, но то май няма време вече...аз ще съм за три, четири дни, а те бавят доставките  Rolling Eyes

# 2 039
  • Burgas, Bulgaria
Мими, наистина няма време, поръчките там много се бавят, не доставят и до България, но дано имаш късмет и го намериш. Колкото до гръцкия, казвай, ще помагам с удоволствие, завършила съм НГДЕК, та оттам, но това е стара история, почти колкото мен самата! Smile Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 10:00 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт