Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 684
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Пашата е подновен за втори сезон от канала. Да питам гледащите сериала Еда Едже и Хазал Кая влязоха ли или още не са или са се отказали?

Гледате ли Ешрефа нищо не споделяте втори епизод беше Уаууу ! Стегнат и вълнуващ без излишно разтягане. Времетраенето беше нормално, направо не усетих как мина времето. Рейта се вдигна, което е добре и вярвам че и занапред ще е така. В ютуб  бие рекорди по гледаемост и обсъждане в соц мрежите. Голямо социално влияние.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 16:59 от femmi2

# 646
Още не са, децата, които ще играят са още малки. Предполагам, че във втори сезон ще се появят.
Альоша е едно голямо сладурче.

# 647
Ешреф
Още не , не ме грабва. С този хайп трябваше много по-високи оценки. Най-голямата грешка беше че го почнаха по-време  на Рамадама. Ето идната седмица няма да има заряди Байряма и мача. Това че конкурентите имаха голям спад , не означава че публиката е отишла някъде другаде. По-принцип вторите епизоди почти вдигат с 1 или 2 единици , но ,тук не е. Не е моето аз тотален екшън не харесвам. Явно турския зрител е 50/50 в това отношение засега. Това че в интернет пространството е хит , не означава нищо за момента. Турския зрител решава. При толкова скъп сериал е лошо че няма възвращаемост на инвестициите засега.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 17:21 от itshristina

# 648
Tanya Valcheva  съжалявам, че нямам физическа възможност да гледам сега сериала. Чисто визуално той е единствения, които ми прикова вниманието, но това ме накара да се разровя да прочета за това семейство. Много, много интересна история. Оставила съм си го за лятото.

# 649
Още не , не ме грабва. С този хайп трябваше много по-високи оценки. Най-голямата грешка беше че го почнаха по-време  на Рамадама. Ето идната седмица няма да има заряди Байряма и мача. Това че конкурентите имаха голям спад , не означава че публиката е отишла някъде другаде. По-принцип вторите епизоди почти вдигат с 1 или 2 единици , но ,тук не е. Не е моето аз тотален екшън не харесвам. Явно турския зрител е 50/50 в това отношение засега. Това че в интернет пространството е хит , не означава нищо за момента. Турския зрител решава. При толкова скъп сериал е лошо че няма възвращаемост на инвестициите засега.
Не се разбира за кой филм пишеш, но ако е за Ешреф споделям изцяло мнението ти. Не искам да пиша в другата тема, защото там са върли фенове и се радват колко гледания има в ю тюб. Какно ти пишеш- това няма никакво значение за рекламодателите- а това е телевизия и им трябват приходи- иначе филм няма. Най-мекото, което мога да кажа е, че не е моят филм.
За Шакир Паша- по прочетеното тук разбирам колко съм остаряла- защото съм имала красиви копринени рокли и панделки, а мъжете също бяха доста издокарани "едно време". Накратко- ако не сте имали рокли от коприна- не сте живели- прекрасно е. Хубава вечер!

# 650
Сложих кой е.
Ешреф
При положение че е най-скъпия сериал в момента оценките са меко казано ужасни.

# 651
Колкото и да се радваме ютуб не определя нищо при турците.  
Голяма реклама и шум така е но всичко е до късмет. Това ,че издадоха финала още в началото може да откаже хората. Рейтингите не мисля че са толкова ужасни. Като начало е добре ,но след като е толкова скъп трябват по - високи цифри за да се поддържа стандарта на сериала. Рекламите също са важни , а при онлайна имаше доста такива. Турските зрители напоследък не си падат много по мафиотски сериали и жанрове. Преди време бяха по гледаеми и хитови . Но това зависи и от сценария и историята, колкото добър и голям актьор да си .

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 19:46 от femmi2

# 652
Не само това , много късно го пуснаха. Можеха есента да го пуснат. Можеха с оглед че Пазар свършва да го сложат в събота сега. Но техни решения.

# 653
Тази епоха най-много отива на Айше и Исмет.

# 654
Бирсен нищо не е казвала дали Пашата ще има нов сезон. Много искам да видя Еда Едже, но не знам дали ще стане.

# 655
Шербета ще направи финал на сезона на 30 май със 103 еп. по инфо на Бирсен. 🙄
Не знам що не е финал. По-точно знам ама време е. Гледам си го, но едно и също. Вече не могат да измислят и нищо интересно.

Радвам се, че доста сериали ще правят финал и ще направят място на нови.
Ще гледам финалите на Пъпките, Перлите и Чапкъна, спрях да ги гледам още след първите няколко серии, но финалите ще са ми интересни.
Така направих и със Сандъка. Как почна, че как го завъртяха и в съвсем друг сериал се превърна ама нормално. Голям екип. Тоя си тръгва, друг идва и историята се променя, но се изгуби началната идея и каста някак. 🙄

Сега гледам:
Далечния град ама отгоре-отгоре и там едно и също ама главните двойки са хубави.
Краля и там тъпотии ама пак ми харесва каста донякъде. Нилперито добре се справя.
Лейлята и там едно и също и там почнах заради Гонджата, хубава роля.
Четвъртък понякога пускам да видя Сърцето и Севдата и там въртят едно и също ама ми харесва да гледам някои актьори, главно Есра Дерманджъоулу и Дениз Джан.😀♥️
Дано свършат скоро и те да се появят в по-интересни проекти.
Петък си гледам Шербета. И в неделя понякога Кокичетата - и там само драма да има🙄😀, не са много интересни и те.

Направих един голям отчет на тв-то.😀

# 656
  • Кърджали
https://videa.hu/videok/film-animacio/20-1-4bXsNkJ39BB8ACxc
Далечен град, еп 20, фр 1
Новият епизод ще се излъчи на 7ми април

# 657
Шербета
С такъв рейтинг за какво да го спират. Докато го гледат нашите съседи ще го бъде. Да скучно е , но докато канала и продукция са доволни ще продължава. Сега може и да има леко повишение с оглед че Рижарче и още един сериал свършват , до края на май месец може да си вдигнат леко рейтинга стига да има за какво.

# 658
Хорааа, хораа, фрагманът на еп.20 на Далечен град е страхотеннн!! 🔥🔥 Как ще чакаме две седмици за епизода, при всичките двойки ще има раздвиждане!

# 659
То не е важно само да си вдигнат рейтинга в Турция, важното е какво ще направят от сега занапред. Аз не виждам какви нови, интересни сюжетни линии могат да развият /доразвият/. За мен, стана по-скучен и от латиноамериканските сериали. И нови герои да вкарват, как ще ги "нагласят" към съществуващите връзки и отношения. Даже не съм изгледала последния епизод. Гледам "Далечен град" - харесва ми, "Кралят" - разсъждавам си върху човешките характери по принцип. Започнах "Ешреф" - още нямам мнение, харесвам Демет и Чачо без да съм болна фенка и на двамата, ще го гледам сигурно, обичам крими екшъни. Ще изгледам "Пазар", нали го финализират, за "Някой друг ден" - само заради Салих Бадемджи. "Пъпките" и "Перлите" аз си ги "канселирах" за себе си. "Шакир паша" - през лятото, интересна ми епохата, за взаимоотношенията - гледала съм само 2-3 серии и се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт