Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 297
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
bubanka, не превръщаме темата в политическа. Това, което се случва в Турция, засяга актьорите и сериалите, които гледаме и целия сектор, затова го и обсъждаме.
И, между другото- тази тема е изобщо за турски филми, сериали и актьори. Тук, доколкото поне аз знам, се пише всичко, което искаме да споделим за тях- новини, живот, начало, край на проекти, любови, сватби, деца и тн. За сериали без собствена тема има друга тема, тя е фокусирана точно върху това.
За нова тема бих помолила Феми. Blush
Добавям- обяснението ми в този коментар е преди да допълниш поста си. Но няма да променям нищо. Blush

# 751
Аз ще редактирам моя пост в първата си част, защото не бях видяла другата обща тема.

# 752
Нещо различно
Пънар Дениз и Каан Йълдъръм кръстиха сина си Фикрет Хакан. Хакан е името на бащата на Каан Йълдъръм. Да им е честито бебчето.

# 753
Промених заглавието на новата тема  да е актуално със събитията в Турция .  Темата пак си е Обща за всичко.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1762767

# 754
Феми, имате лс. За сега няма да заключвам текущата тема.

# 755
Момичета казвайте кое заглавие избирате и повече искате  актуалното с обстановката, като тема номер 1 или старото за Обща тема
Решавайте докато още не са заключили темата да корегирам .

# 756
Предложих ви две отделни теми. Сами решете от колко имате нужда.

# 757
Феми, мисля че старото е по-добро и по-пълно. Тя обстановката в Турция се променя и няма да е винаги така напрегната. Новото заглавие е ограничаващо. Остави старото, в него влиза всичко, включително коментари за проблемите на дизи сектора поради проблеми в текущата обстановка в страната.

# 758
аз съм за старото.

# 759

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 15:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт