Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 299
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Подскажете ми каква роля играеше Синем в ЧБЛ? Отдавна го гледах, а сега не знам ще намеря ли точно да нацеля епизод с нея.

И аз вече не помня добре, минаха много години. Но имаше герой, когото наричахме Джунко. Беше и зет, съпруг на сестра и и спеше с героинята на Синем- младо нежно същество, което май дори забременя. Това помня.

# 721
Една новина и за Сериала Разузнаване който го следи.Айбюке е била уволнена от сериала след като се е осмелила да насърчи хората към протест и да изкаже мнение за нещата които се случват в Турция.Знаем много добре кой държи канала по който се излъчва този сериал ,но пак е недопустимно.TRT 1 с най доходоносния си сериал правят глупости .Дано и Толга сега напусне и вземе отношение.Срам и позор с такова отношениe към главната им актриса,и браво на нея за смелостта.Тя е талантлива и ще  има още много други главни роли.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:45 от *Ани*

# 722
Лошо. Явно в този канал всичкии актьори си мълчат , защото ще са пред уволнение. Много гадно за нея, и не само и за всички там, че не могат дадът глас за случващото се там.

# 723
Благодаря ви, сега пуснах 3-ти епизод и я видях. Помня, че беше с къдрава коса, но не помнех ролята. 😅 Много е нежна! Харесвам я и с Джихан имат химия. Хайде да идва другата седмица. 😁

# 724
ДГ
Чакам действията на двете майки. Grinning

# 725
Някъде ми беше излязла информация, че Сема Ергенкон подготвя нов сюжет за Кенан Йрмезоглу... и Каан Урганджъяулу.

# 726
  • Кърджали
Че Сема подготвя нов сериал, подготвя. Но още не се знае кой ще участва. Засега се спрягат имената на Кенан  Ирмизалъоулу (много упорито) и на Каан Урганджъоулу. Но мисля че лятото ще стане ясно кой ще участва, ако сериала ще го снимат за новия есенен сезон.

# 727
Таня , сериите ми бяха излязли преди няколко месеца в гугъл като написах, в някои от сайтовете, вече не помня кой.
Но от известно време ги няма.
На мен главната от ДГ ми е позната от някъде и не знам откъде. Не се сещам и за тези серили, които говорите.
Но като цяло някак не я харесвам. И двамата всъщност визуално не ги харесвам.
Защо така, не знам. Химия, че има, има.
Ще свикна с времето. Не съм ги гледала никъде другаде.
Също така ми идва малко в повече тунингована.
Като цяло наблюдавам, че в този сериал красиви герои по-скоро няма.
И мъже и жени.
В смисъл да си кажеш ей така - този е много красив. Или тази каква красавица е.
Ще го загледам пък да видим.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:19 от Caroline_Bingley

# 728
Олееее , Ердоган не се шегува ,направо не е за приказка какво трябва да търпят и преживеят. Дано се преборят най накрая.  

Не съм фенка на Чаатай, но в Гаддар много ми допадаше като образ. Млад, силен, бунтар... В Ешреф като тежък мафиот не го харесвам, но играе като звяр! Факт, който не мога да не призная. Демет във Фара и онзи с Джан Яман ми допадаше повече, сега тук не толкова. То си е от ролите, не до самите актьори.

Ще цитирам мнението ,защото е точно и е написано добронамерено и не е пристрастно и е точно и за двата сериала и образи.  Чаатай винаги е играл ,като Звяр и продължава да го прави. Винаги е отнасял критики с остри думи или не чак толкова за външния си вид повечето случай незаслужени, но както и да е. Не му пука ,нито плаща данък обществено мнение за какво и да е  и си върши работата професионално и си живее живота и е в мир и хармония със себе си и феновете му също сме щастливи. Сега имаме възможност отново да го гледаме всяка седмица на екран със страхотен проект и Голяма Роля и образ с главни букви!

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:20 от femmi2

# 729
Поредния уволнен 🤦 Не знам как продължават да търпят безочливото отношение на Ердоган.Все едно Хитлер се е завърнал в Турция.Горките ни съседи

# 730
  • Кърджали
То не е само до търпение. Човекът (силно казано човек) за да подсигури властта си конституцията им промени, вкарва всеки опонент в затвора (защото в Турция в момента е по-лошо да си критик към правителството отколкото да си убиец. Вторите може и да не лежат в затвора). Сега има и заплахи че щяло да има разследвания към всички призоваващи за днешният бойкот там.
Сериалът "Мевляна  " (мисля че Каан Йълдъръм участваше) за платформата на ТРТ - Tabii е бил свален от платформата след като сценариста им се е изказал в защита на Айбуке Пусат и в подкрепа на бойкота.

# 731
Ее те половината турски актьори влезнаха в съпричастност към случващото се и към колегите си  🤦Направо да затварят Турския филмов сектор .Пълни кретени с извинение .

# 732
Направо думи нямам за случващото се в Турция!
И евалла на Боран Кузум и Айбюке  Пусат! Hands Clap Младите, а и не само трябва да защитават позициите си и да отстояват демокрацията!
Боран подкрепи Айбюке веднага като излезе новината за нейното отстраняване. А той самият не е спрял да публикува за протестите. Аз и без това много се чудех как са го взели в ТРТ1, даже и на дигиталната платформа- като знам какъв опозиционер на Ердоган е. Боран даже беше застъпник на президентските избори в родната Анкара- разбира се, за опозиционния кандидат.
Ето публикацията му за Айбюке. Ако не си спомняте- те бяха партньори в Соколовия хълм.

И други такива отстранени сигурно ще има. Ердоган този път много яко настъпи мотиката! Rage Като всеки тиранин се самозабрави, но всяка тирания рано или късно свършва!
А младите таланти винаги ще намерят своето място под слънцето.
Гордея се, че съм им фен! Hands V

# 733
Здравейте! От тази тема научавам за новостите в турските сериали и редовно я следя с удоволствие. Не знам дали тук е мястото, но искам да попитам дали знаете нещо за руския сайт vk.com/dizimedya. От една седмица ми излиза, че няма връзка с този сайт. Някой от Вас знае ли нищо?

# 734
Така... на трета серия съм на ДГ.
И имам въпрос относно роднинските връзки, че нещо май не съм ги разбрала.
Джихан, Кая и Нере са трите деца на бабката.
Боран, който е загинал е най - големия син.
До тук добре.
Шахин е братовчед на Джихан и Кая.
А Зерин - сестрата на Шахин.
Това другото семейство, което дадоха са неговото семейство, на Шахин.
По тази логика бащата на Шахин, който е в затвора за контрабанда и сега го пуснаха за погребението е брат на бабето.
Тя явно го е натопила и затова се мразят.
Имат и още един брат, който дойде на погребението, нали така?
Тоест това е  братовото семейство.
Демек са една сестра и двамата й братя (дъртите).
Е как тогава Шахин е влюбен в Нере като те падат първи братовчеди?
Съответно другите двама влюбени Зерин и Кая също.
Нещо тука или не съм разбрала още кой  кой е или първите братовчеди са влюбени един в друг.
Или пък има нещо, кото ме знам и в последствие ще се разбере.
Та реших чакай да ви питам.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:02 от Caroline_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт