Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 298
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Цитат
По тази логика бащата на Шахин, който е в затвора за контрабанда и сега го пуснаха за погребението е брат на бабето.
Тцъ, брат е на мъжа на "бабето", който е убит, т.е. деца са на двама братя.
Цитат
Имат и още един брат, който дойде на погребението.
Бабето има по-малък брат, който участва в делата на Албора.
Що се отнася до братовчедските връзки - да, така е. Но с течение на времето, гледайки, полека лека се освободихме от нагласата, че любовта им е табу. Вероятно се дължи на сценария, на играта на актьорите... А и на идеята, с какво само не й се е налагало да се бори любовта. Blush

# 736
Да, и аз си помислих, че или е брат на мъжа й или нейн.
Ами, то не е нещо ново, в Англия от векове така са се женили помежду си.
То ще се разбере по-нататък и в миналото какво е ставало. Още съм много в началото.
Много е интересен.
Сега ми е интересно как ще я убедят да остане там да живее с тях с детето.
Тъкмо съм до там където трябват да бягат, но ги спират.
Ей ама много мафиотска работа.
А такъв кордон и президента не се движи.🤣🤣🤣
Тия с по седем коли зад тях.

# 737
Да, така е. Поомешали се.
Неин девер е Еджмел.
Къде и в коя тема зачетох, че няма хубави артисти в ДГ, не съм съвсем съгласна. Кая е за мен, аз харесвам светли очи и това е плюс също. Всеки носи своя красота и красиво за едни не е за други. Повечето имат излъчване, макар ръстът да е юинус. Визуално. Принципно не гледам сериали, ако визуално ме отблъсква нещо ако и да е на рейтинг. Така и не загледах Бахар, Гаддар, последния кратък на Исмаил се насилих, но не, Сегашния на Салих,  сегашния на Бюлент Юнал, Шербета и мн. д-р.

# 738
дг
Шахин и Наре са братовчеди.

# 739
  • Кърджали
Хайде, и Фуркан Андъч е изключен от екипа на сериала Muhabir Журналист за платформата на TRT tabii задето подкрепил приятелката си Айбуке Пусат... Властта /скрита зад шефовете на каналите и платформите/ яко е извадила брадвата...

# 740
Ужас! Диктатура!
Къванч Татлату подкрепи Боран и Айбюке. Добре, че няма текущ сериал на ТРТ.

# 741
Явно всички актьори със сериали в ТРТ си мълчат иначе уволнение....

# 742
Дааа, засега разчистват ТRT. Дано Къванч "повлече крак" и се включат повече актьори от средното поколение. Защото засега реагират основно младите. То така е и по площадите де - гледах репортаж с една студентка, която викаше: "Нашата държава е създадена през 1922г. Ние сме децата на Ататюрк".
ПП Всъщност арестът на Айше Баръм, обвиненията срещу Халит и Ръза беше знак, че започва нещо страшно. Hushed

# 743
На мен Зерин и Наре са ми много хубави също, особено Зерин има страхотни очи. Шахин не е красавец, но ми харесва като излъчване и игра.

# 744
Къвач изказва мнение защото живее в Лондон, защото сам не вярва и не харесва положението в държавата си. Дано гоавния главатар на Тр да се събере с родителите си скоро време, че иначе няма да има оправия за тях скоро.

Аз вече друго освен Uzak Sehir не гледам. Даже ди мислех да почна Her yerde sen/Навсякъде ти, като своеобразна подкрепа за Айбюке Grin

Всички в Далечен град си пасват, абсолютно всички двойки. Моя единствен проблем е, че Джихан (Озан) се усеща, че слага някаква граница, но не мога да преценя дали самия Джихан е такъв или е от актьора, защото съм чела изказвания от фенове в туитър (аз там най много чета), че имал много изисквания, да нямало стеастни сцени, да нямало целувки защото бил женен. 🤣
Вчера ако ви направи впечатление, не знам по ппръчка на кого КаналД се превърнаха в жълта медия с един туит от тяхната официална страница, където от едно 30 минутно интервю с Атакан, бяха избрали и написали само изречението, където казва, че с Дилин (Зеррин) са само приятели и че нямат връзка.
[За информация интервюто е правено много отдавна, още началото на Януари, след Нова година, и много неща могат да се променят за толкова време. Simple Smile Аз лично съм на мнението от към края на февруари, че има нещо между тях Nerd не съм сбъркала нито веднъж до сега като съм усетила такова привличане между акрьори в дизита и в последствие все са ставали двойки Grin Абе много си отиват #АтДил и #КайЗер Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye]
Въобще няма равен ДГ в момента, очаквам още един фрагман тези дни и да видим кога ще се върнат на снимачната площадка.

# 745
Аз казах, че не са големи красавци.
Кая например ми е неприятен визуално. Направо се стъписах като го видях. Има нещо много отблъскващо в него.
Иначе за другите имах предвид, че просто не са красиви в класическия смисъл на думата.
Не знаех, че и Къванч не живее в Турция.
Значи смятайте щом най-големите актьори са се изнесли в Лондон.
Положението май навсякъде почва да става малко заплашително, размирно и не знам накъде ще избие накрая.
Жалко е, наистина диктаторски режим.

# 746
Само за информация, Къванч беше на тримесечен курс в Лондон. Върнаха се в Турция цялото семейство още в средата на февруари.

# 747
Хубави са двойките в Далечния град, хора като хора. И в Черно сърце са хубави, но сценариите не ми харесват. Въртят едни и същи истории с години, само сменят актьорите.

# 748
  • Кърджали
Ситуацията в Турция съвсем е за лудницата. Актьорът Джем Ийит Юзмоулу (Династията на Шакир Паша) е бил арестуван тази сутрин заради постовете си в подкрепа на бойкот в Турция, а профилите на актьорите Рожда Демирер и Алиджан Улусой в Туитър били със забранен достъп.

# 749
Моля, не превръщайте темата в политическа.
Пуснете нова, тази е на стр. 50.

Ако желаете да обсъждате влиянието на политическата обстановка върху турските актьори, пуснете нова тема, която да не е с акцент върху политиката, а върху самите актьори. Едно примерно заглавие: "Любимите актьори през призмата на актуалната обстановка в Турция".

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 15:02 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт