Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 875
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Поредното канселирано шоу.ATV спира Zembilli Финал 13 епизод.

# 616
Шербета с оглед приключването на Зембили и Рибарче може доста да си вдигне рейтинга до края на телевизионния сезон.

# 617
Шербета с оглед приключването на Зембили и Рибарче може доста да си вдигне рейтинга до края на телевизионния сезон.
Ха, ха... С какво да си вдигне рейтинга- с килограмите на Ниляй. Да пожелаем успех на актрисата- има проблеми с незарастването на ръката и тези дни ще я оперират, или са я оперирали. Ишъл нарочно си остави телефона на масата за да я "хване" Кавълджъм и да засили Апо по пързалката? Така ще освободят и Мери за нови емоции с авантюристи с яхти или без яхти.... И какво- Апо ще разчита Ишъл да гледа бебе Алев? Взе много да изпростява тази история. Според мен ще ни изправят чакрите на всички, ако намерят кавалер за Пембето и тя вземе че се влюби в забрава. Но трябва да се направи майсторски и всяка от различните жени досега да покаже отношението си по свой начин. Представете си Пембето как би светнала с едно нова любов! Ще ги затъмни всички келеши. На ръце ще я носят до Токио да вие баници. Ако може да се направи без ирония, би станало чудесно продължение.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 10:30 от victoria vassileva

# 618
Поредното канселирано шоу.ATV спира Zembilli Финал 13 епизод.

Който и сериал да започна да гледам с интерес и вземат че го финализират. А в Шербета нищо ново под слънцето. Едни и същи неща дъвчат. Не знам кой подред й е на Нурсема този мъж и Апо пак с Алев номер 2…. Даже не се старая да им помня имената.

# 619
Ха, ха... С какво да си вдигне рейтинга- с килограмите на Ниляй. Да пожелаем усрех на актрисата- има проблеми с незарастването на ръката и тези дни ще я оперират, или са я оперирали. Ишъл нарочно си остави телефона на масата за да я "хване" Кавълджъм и да засили Апо по пързалката? Така ще освободят и Мери за нови емоции с авантюристи с яхти или без яхти.... И какво- Апо ще разчита Ишъл да гледа бебе Алев? Взе много да изпростява тази история. Според мен ще ни изправят чакрите на всички, ако намерят кавалер за Пембето и тя вземе че се влюби в забрава. Но трябва да се направи майсторски и всяка от различните жени досега да покаже отношението си по свой начин. Представете си Пембето как би светнала с едно нова любов! Ще ги затъмни всички келеши. На ръце ще я носят до Токио да вие баници. Ако може да се направи без ирония, би станало чудесно продължение.

ако я няма нилай няколко епизода може да стане чудо. LaughingLaughing
за 10 епизода това с пембе не може да се случи. Виж за сезон 4 е друга тема дали ще стане.

# 620
Жалко за Зембили. Както вече споделих, харесвам го- заради лекотата, хумора, хубавите гледки, почивах си с него.

# 621
Еркан Бекташ ще участва в “Черно сърце”.
Той ще е в ролята на бащата на близнаците.
Черно сърце ще направи финал с епизод 35!

# 622
Гледате ли Далечен град?
Тази серия е голямо разочарование- всичките жени са някакви идиотки во главе с Алия- как можеш да отидеш да ровиш в стаята на мъжа си? Можеха по сто различни начини да ни покажат какво е станало, а не Алия да е бяла птица, която се хваща на думите на Мине и рови нещата на Джихан. На негово място няма да я погредна. Наре същата история- за да си спаси нейния любим продаде момичето на Кая. Не ми харесва такъв развой на събитията.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:56 от victoria vassileva

# 623
  • Кърджали
Джихан пък да се научи да говори. Много му знае устата иначе, но като стане въпрос за неговия живот мълчи като пън /или лъже/. Хич не я виня. Попита ли го, попита го. Отговори ли? Не, както винаги.
На мен серията като цяло ми хареса. Двамата батковци се държаха като батковци. Сцените на двете инатливи магарета бяха хубави, само дето докато Джихан не види ясен сигнал от Алия, няма да направи крачка към нея.

Хайде, във фрага Уур казва последната тайна от живота на Албора. Алия разбира че Еджмел е бащата на Боран. И защо Уур, защото г-н Джихан пак мълча...

Най ми е жал за Зеррин. Майка ѝ я продаде като стока в замяна на свободата на сина си. Та се стигна до там да се моля Демир да вземе да се влюби в Зеррин, та поне да не я наранява, унижава...
Наре...хем знаех че няма да каже за записа, хем пак ѝ се ядосах...

# 624
Серията откровено не ми хареса. Джихан е твърде пасивен. Аз чаках майката на Алия да се появи в промото за следващия епизод

# 625
  • Кърджали
Джихан няма да направи открита стъпка докато не забележи знак от Алия. Едно че сърцето му веднъж е пострадало от любов, второ че не иска да поставя себе си и Алия в неудобна ситуация, ако Алия го отблъсне, трето че просто са се събрали инат с инат и си мерят инатите.

# 626
Аз не гледах серията тази вечер, но от прочетеното тук си мисля, че по сценарий Джихан не може или не трябва да прави първа стъпка. Трябва още екранно време, нали се очаква Мерием да се появи, там трябва да има емоции някакви. Освен това и майката на Алия, каква е там историята, какво може да последва? Нали е ясно, че независимо какво искаме ние, най-важното в сериала е развитието и настъпването на любовта между Джихан и Алия. А, и да, как ще реагира Алия при новината за Боран? Има много сюжетни линии докато се стигне до любовна развръзка евентуално?

# 627
Качиха ДГ с превод:
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/18-neron-angelov-nov_18.html
Пускам да гледам.
Обаче във фб ми излизат много клипове зад кадър и май е голямо забавление. 🤣 Кая, Кадир, Шахин.. образи и половина.

# 628
Ох, не мога да спра да се смея. След посещението на Джан Яман в Русия, един депутат излиза с предложение руската Дума (това е техният парламент) да забрани излъчването на турски сериали, защото спадала раждаемостта и руските жени не искали да спят с впианчените си мъже.

# 629
Днес е починала турската актриса Филиз Акън. Тя е била на 82 години.
Актрисата е майка на актьора Тюркер Инаноулу (Енгин от Опасни улици).
Да почива в мир!

Общи условия

Активация на акаунт