Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 647
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Да сложа поста ми от другата тема. заради празниците в Турция тази седмица ще бъдат излъчени сериалите:

Черно сърце
Рибарче
Опасната Джейлан
Лейла
Шербет от боровинки
Пазар

(информацията може да се промени)

# 676
Чапкъна ще го гледам в събота😀
Лейля си върви, няма празник, използва смело ама и там време за финал.
Шербета си го гледам въпреки всичко. 😀♥️
И там имам чувството, че ще "убият" Фираз и майка му ще изчезне с него. 🙄

# 677
И аз, Шербета ми е на сърце. Колкото и зле е този сезон. 😁😍

# 678
И като е зле Шербета тоя сезон защо ще го разтягат още и подновяват ? Заради печалби и рейтинги.  Пъпките си приключват и няма да има трети сезон. То и здравето на Йозджан Дениз не е много добро заради семейните разправии публични.
ДГ ще има нов сезон ,то така е по оригинала доста сезони са и хората си харесват сериала и актьорите.

Що се отнася до Ешрефа и обратният похват по принцип  не ми пречи пак ми е интересно още повече че има загадъчен глас, който разказва зад кадър живота на Ешреф от малко сираче от това до лидер на мафията и за любовта от пръв поглед.  "Сърцето Обича само веднъж". Дали ще се поднови за втори сезон и ще оцелее ли Ешреф е въпроса ??! Чаатай не си пада по многото сезони ,но ако така е предвидено по сценарий и планирано ще се навие. Ще видим как ще се развият нещата с рейтингите занапред.

# 679
Знаем защо продължават.😀
Ама някои герои стават все по-анти. Пембе и Абдуллах станаха много зли и не са приятни за гледане.

# 680
Докато актьорите са съгласни ще продължат. В тази индустрия и неизвестното дали ще продължи един сериал, повечето актьори не биха си тръгнали. Без това този сериал има страхотни рейтинги последните два сезона и продължават, нищо че има лек спад последния месец и нещо.
  ешреф
Има го и риска със скъпи продукции и огромни заплати на главни актьори проекта да бъде що горе провал. Явно за да се изплати тази инвестиция, сериала трябва да е много нагоре в рейтинга. Но в момента не е така. Така че не е гаранция дали може да продължи в друг сезон. Нямам нищо против Чаатай и останалите , но дадоха голяма заявка едва ли не да детронира ДГ и Шербета с рейтинги ( Това го пиша защото в Twitter имаше коментари едва ли не това е продукцията на годината и ще бъде хита и видиш ли ще има над 10 като оценки  ) , но в момента е доста под очакванията.

# 681
То си е като тото и късмет да нацелиш проекта така че актьорите ще стоят там, щото не се знае после дали ще е така. Винаги има риск.  Ешреф в момента се води от най скъпите продукции не само по хонорари. Десятка не знам дали ще достигне, но ако дръпне до 6 или 7 е добро постижение и има голям шанс затова. Важното е че на публиката се харесва и почти навсякъде се пише, че е качествена продукция и екипа се старае много и си личи това.  Разбира се повечето гледат заради любимците си и ако не бяха те нямаше да е същото.
Те правят успеха и сериала и международните продажби.  Рекорди по гледания в ютуб , тенденция в целият свят.

Според Caddet Milliyet главните актьори в амбициозния проект на Kanal D "Мечтата на Ешреф" Чаатай Улусой и Демет Йоздемир бяха признати от феновете за "най-хармоничната двойка в света на телевизионните сериали".    

Политическата обстановка в Турция е сложна и в момента на народа не му е много до сериали. Не се работи и живее лесно в момента ,хората нямат свобода на действие и цензурата е голяма. Надявам се да се преборят и нормализират нещата дори да отнеме време.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 19:54 от femmi2

# 682
Излезе и сериала с Джан Яман - "Ел Турко" - 6 серии, руска озвучка, завършен.
https://turkrutv.net/el-turko/

# 683
Нещата в Турция скоро няма да утихнат и това се отразява на всички продукции до една включително.

# 684
Актьорите си стоят заради паричките, че като свърши не се знае дали ще си намерят дългосрочна работа.😉
Навремето така Ayça Bingöl си седеше докрай в Öyle bir geçer zaman ki. И там тръгна добре ама много се проточи, имаше си доста грешки, но зрителя си остана.

# 685
  • София
Цитат
Чапкъна ще го гледам в събота😀
Прекрасен сезон 1, добър сезон 2 до средата, накрая изтъпя сезон 2, и трети сезон пълна боза.Smirk

# 686
Едно спойлерче за ДГ   ако може да се разчита за истина
Скрит текст:

# 687
  • Кърджали
По спойлера
Скрит текст:
Не вярвам Мерт веднага след приключване на сериала му да се прехвърли в друг.
Поне до другия сезон, а може би и другия, няма да играе. И си мисля че ще търси главна роля в сериал, а не приходящ герой...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:41 от Aлекcандрa

# 688
Двойката Каан и Пънар Дениз(Джейлин от "Присъда")са станали родители на момченце.

# 689
Хубав ли е наистина толкова този "Далечен град"? Да взема да го загледам 🤔

Общи условия

Активация на акаунт