Бъдещи и настоящи мами в Чехия 3

• 24 627
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден Пети!
Много щастливи моменти и сбъднати мечти!

В страхотен ден си се родила  Party
Как са Юнаците
Party

Банда никакви ви няма Wink Вчера си загубих мобила... все си мисля че не са ми го откраднали... Та нямам никакви номера, чакам на лични, на скайп и тн контактите ви  Hug

# 211
  • Чехия
Честит Рожден Ден мила Петeнце,
бъди жива и здрава и нека пред теб няма затворени врати и несбъднати мечти.  Hug
Весело изкарване на празника.
Много прегръдки за всички вас.

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 19:56 от ivalex

# 212
Честит Рожден Ден,Пети!!!
Пожелавам ти здраве,щастие и много сбъднати мечти!

# 213
Здравейте момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви много за пожеланията ...изненадахте ме  Grinning Hug
Ние сме добре ..Адамек е най спокойното и мило бебенце .Баткото от време на време неслуша но и това ще мине...надявам се Mr. Green
 baloniЧестит празник на всички дечица  baloni

# 214
Здравейте момичета Hug

как сте в това време? Ето, че дъждовете не ни отминаха тази пролет, ама нека ни разхлади, че иначе пък щеше да ни дойде множко толкова дълго лято Joy

Една приятелка чехкиня ми препоръчва да платя на дула докато съм в болницата и няколко дни след изписването.Според вас има ли изобщо смисъл, след като майка ми ще идва да ми помага за няколко седмици Rolling Eyes ShockedНякоя от вас ползвала ли е услугите на дула???

Пети, честит ти празник на патерици, пожелавам ти безкрайно щастие и да те слушат двамата малки мъже дето така сладко са се гушнали на аватара ти Hug

Ели, ти как си загуби телефона, мислех че ние бременелките си губим акъла с напредването на бременността,  Joy Дано скоро ти се обадят дати го върнат, може да си го забравила в някой магазин или барче, катоси звъннеш какво ти дава...?

Поздрави на всички ви и си починете хубаво у дома, че после ни чакали пак горещини и няма спасение целия Юни...  bouquet

# 215
Здрасти банда

Миленке айде чакаме новини тази седмица  Party
За дулата, аз лично не виждам смисъл, тя майка ти щом ще идва да помага, само ще си пречите толкова жени в къщи  Wink Mr. Green - това е майтап  Laughing
Иначе дулата ще ти обяснява как да кърмиш, как да си гледаш бебето, как да дишаш като раждаш, ей такива работи, само че те това го обясняват всички доктори и сестри в болницата  Wink Grinning лично си мисля че няма нужда от дула, но ако всички мислеха като мен нямаше да ги има тези дули  Mr. Green

За телефона... ами как, като много бързаш така се получава  Blush

Поздрави и от мен

# 216
Честит рожден ден, Наталина!
Нека всички чудесни пожелания към теб на този така специален ден се сбъднат!!!
Още много сладки изкушения да сътвориш!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Честит Рожден Ден,Наталина!!!
Пожелавам ти здраве,щастие и само хубави емоции!

# 218
Здравейте момичета Hug

бързам да ви кажа, че ще пазарувам в розаво вече newsm51. Малката мадама си сложи ръчичката на кръста и така се снима  Laughing
Термина ми си остава 1-2 Октомври

Поздрави на всички  bouquet

# 219
  • Czech Republic
Ели, Ивета, благодаря за поздравленията - аз нещо изпуснах нишката тук и не ми идват дори съобщения. Shocked

Милена, супер новина!  bouquet

# 220
Миленкеее
честита розова новина   bouquet  bouquet  bouquet
Знаех си аз, твоите писания много ми приличаха на моята бременност  Wink Hug

# 221
Ели,ами супер, сега има кой да ми дава съвети за отглеждане на щерки Hug Joy

Вие пак сте по басейните, добре си правите Peace

Аз до сега правих пролетно почистване (за кой ли път тая пролет) и ще релаксирам цял ден

Поздрави  bouquet

# 222
Побут  Laughing
Здрасти на всички (то нещо май заради топлото време и от форума се изпокрихте в сянката Mr. Green),
Как  сте?
Ние в общи линии се крием от горещините--то децата много много не им пречат ама аз не съм любителка на такива жеги.
Айде бай за сега

# 223
Привет и от мен Hug

Ние сме добре, аз раста, май бързо започна да минава времето Grinning
И тук са горещини и няма спасение, но чух, че Юли ни чакат ниски температури и дъждове newsm78, ще я видим тая работа...

Ванче, направихте ли паспорт на Вярка, гледах снимките от питата, колко бързо е порастнала само  Hug

Ехо, другите мами, къде се губите

# 224
http://www.tommybaker.co.uk/blog/ вижте малко по-различно приложение на баскетболната топка;))

Общи условия

Активация на акаунт