Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 025
  • 527
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Цялото семейство да бъдем заедно, да сме спокойни и щастливи.

# 106
  • гр. Кюстендил
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви

Нещата, които правят празниците ни истински значими, са, когато виждам трепета в очите на детенцето, когато задава своите въпроси за Дядо Коледа, за снега. Когато сам изяви желание да направим коледни курабийки и после им се радва толкова много и си ги хапва за закуска с мляко. Когато иска да помогне да омесим питката и да скрием паричката вътре и попита "а защо скриваме паричката" и радостта, когато тя му се падне или пък някое друго късметче.

Топлина и щастие носят в моето сърце, когато у дома сме здрави и има разбирателство, любов и хармония.

# 107
  • София
Всички да сме заедно и да се наслаждаваме на празниците.

# 108
По празниците най-хубаво е, когато сме заедно цялото семейство на масата. Къщата е украсена, светлините светят, масата е отрупана с вкусотии. Но най-важното е споделеното време със семейството.

# 109
Храната, която споделяме, светлината, украсата, музиката, разговорите...Никой не бърза за никъде, спокойно, но и едно трепетно очакване да си видим подаръците

# 110
 Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Милата дума, топлата прегръдка и щастливите усмивки на всички, които обичам.

# 111
  • София
Усмивката на детето.

# 112
Малките неща, които са най-ценени, са качественото време, посветено на децата и любимия човек.

# 113
  • някъде
Събирането с близките, сядането на трапезата, гледането на филм с половинката.

# 114
Цялото семейство да се съберем на Коледа, да хапнем вкусна храна и да си говорим, говорим...Да виждам усмихнатите лица на близките на сърцето ми хора, да усещам любовта им.

# 115
  • София
Тази година ви предизвикваме да се включите в нашето по-различно предизвикателство. Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви? Като традиция всяка година купувам по една нова играчка за елхата у дома. Малките радости включват аромат на портокали, мандарини и канела. Винаги има панер с пресни цитрусови плодове. Топлина, щастие и уют в сърцето ми добавят усмивките на любимите хора. Преди много години тате напусна този свят малко преди тези празници, а те му бяха толкова любими. Винаги в такива дни си мисля за него и за заряда, който ми носеше за този празник, а за себе си и всички хора по света си пожелавам здраве - то е на първо място. Правя сладки, правя страхотни плодови чайчета. Обичам да раздавам подаръци на приятели от сърце и да ги радвам. За мен жестът е много важен - това да знаеш даден човек какво харесва, да можеш да го зарадваш с нещо, което иска и което ще оцени.. безценно.

# 116
От малките неща - мил жест, цвете за подарък, една бележка оставена до възглавницата, целувка по челото, докато съм полузаспала сутрин - важните неща...

# 117
Здраве, спокойствие, безгрижие и много любов. Цялото семейство и най-добрите приятели, събрани около вкусните ми ястия, споделяйки  много смях, спомени и мечти.

# 118
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
Малките неща на нашето семейство са нашите лични традиции,главно това че сме заедно,че се забавляваме и не сме спираме да правим нещата които обичаме заедно.Усмивките на децата,тяхната чиста радост и непринуденост ми стоплят винаги сърцето,не само по празниците.Ние сме едно цяло 💙💚❤️💛

# 119
Топлина и уют създава семейството, когато е цяло и мандарини... задължително.

Общи условия

Активация на акаунт