Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 024
  • 527
  •   1
Отговори
# 90
"Малките неща" и радости, които правят празника истински значим за моето семейство са споделените мигове заедно. Това не е само в деня на Бъдни вечер и самата Коледа, но през целия месец декември си подаряваме такива моменти на сплотеност, топлота и приятни емоции. Наричаме ги коледни радости и обикновено приготвям семеен адвент календар, в който за всеки ден е зададено някакво предизвикателство, което да изпълним - гледане на коледен филм, разходка из града да разгледаме коледните светлини, четене на коледни истории, пеене на коледни песни, печене на сладки, правене на картички, снежинки, коледни украси и др.
А ходенето на църква в деня на Рождество добавя топлина, щастие и уют в сърцата ни.

# 91
Надявах се да спечеля масло, то стана по-скъпо от гофретник

# 92
Нищо няма значение -  всичко изчезва след като видя усмивките на децата ми. А те се радват на всичко - от салфетката с картинка, през украсата на прозореца и вратата, до подаръците под елхата Simple Smile

# 93
  • Враца
Малките неща, които ме радват са майка ми да е с нас по празниците. Мъжът ми да не е на път, а вкъщи. Сърцето ми стопля топлината на дома, уханието на вкусна гозба, домашен хляб и сладки направени с децата. Смехът на децата играейки с татко си. Коледната украса, топло кафе и да вали сняг. Ей така мога да изкарам всички празници.

# 94
Да са здрави децата ми и всички мои любими същества!Всичко друго са само допълнения.

# 95
Като се съберем цялото семейство и приготвяме заедно празничната трапеза.

# 96
Да сме всички заедно - голямо семейство сме и това е изключителна рядкост.

# 97
Огън,горещ шоколад и коледен филм

# 98
Близките хора, хубавата храна и топлината в дома

# 99
Да се съберем на масата цялото семейство  с усмивки на лицата.

# 100
За сме всички заедно

# 101
  • Сливен
Самия уют, когато сме със семейството заедно на масата.

# 102
Най-важно е да сме всички заедно на празниците!
Да се съберем, да хапнем вкусна храна, да играем забавни игри.
Снегът навън би бил бонус, че напоследък хич го няма...

# 103
Това, което прави сърцето ми щастливо и душата удовлетворена е да сме всички заедно в тези празнични дни. Когато цяла година си работил усилено, ти се иска по Коледа да не мислиш за нищо друго освен това как да направиш семейството си щастливо и да внесеш уют и топлина в дома си. Гледане на Коледни филми, слушане на Коледни песни, светлини навсякъде, ароматни свещи с мирис на канела и приготвяне на вкусни сладки и ястия са начините да създам уют и атмосфера вкъщи.

# 104
Щастие за мен е когато децата ми  са здрави и щастливи,уют е когата по празниците сме си заедно хапваме и се смеем може и някоя вкусна курабийка да забъркаме.

Общи условия

Активация на акаунт